Şimdi Ara

PvP yapalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum realmde uzun süredir PvP yapmak için mücadele ediyorum, ama bir türlü istediğim gibi olmadı.
    Oyuna kısa bir süre ara verdim sorunum hep PvP'yi istediğim seviyede yapamamak oldu.
    Bulunduğunuz realmde istediğiniz seviyede PvP yapamıyorsanız yada sıkıldığınızı düşünüyorsanız, hangi realm olursa olsun fark etmez (Horde tarafında) PvP yapmayı seven herkes bir araya toplanıp bir guild oluşturalım.

PvP guildi oluşumuna destek veren üyeler:

1) shurikan (Hunter)
    2) demirciler
    3) unspokenfear (Mage)
    4) Hirbag
    5) Necropsie (Warrior)
    6) Justkneel

Not: Katılmak isteyen üyeler bana pm yada konuya cevap yazarsa eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 5 Aralık 2011; 14:40:37 >

• güzel düşünce. yabancılarla bir yere kadar yapabildim sıkıntı oluyor illa nedense . organizasyon kısmı daha zor. bir planın netleşirse pm atabilirsin.
  • bir yerde toplanalım, ölümüne zamanın elverdiği ölçüde pvp yapalım dersen bende varım haber et yeter...
  • Yeterli sayıda mesaj olursa (umarım olur) bu başlık altında o zaman bir plan yapıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 8 Kasım 2011; 1:40:48 >
  • Valla ona bakarsan benim de imanım gevredi her hafta sadece minimum conquest puanı ile idare etmekten.
  • Forum guildimizde pekçok arkadaş 2v2 3v3 takılıyor. Birlikte BG yapıyoruz. Neredeyse herkes forumdan. Bence aradığınız ortamı forum guildinde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.
  • olsun olmasın şurda 3-4 kişinin çıkması bile beni mutlu etti inşallah daha da çok çıkar çünkü pvp ayrı bir disiplin ve pek merak yok ne yazık ki. ve dil faktörü sürekli iletişimde çok önemli anlık iletişimler yabancıları şu oyunda birtek bu yüzden kıskanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 8 Kasım 2011; 18:06:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende gelebilirim yapacaksanız realm farketmez yabancılarla canım sıkılıyor benimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirciler -- 8 Kasım 2011; 19:09:08 >
  • Guild'i geçtim, sadece arena takımı için bile realm değiştiririm; yeterki birileri olsun.

Var mı?
  • hesabı tekrar aktif etmek için sebep olur valla..
    Yapalım böyle bişey. Horde Ally farketmez, sıfırdan da kasarım, haber edin yeter. Horde için Stormscale olur mesela bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necropsie

hesabı tekrar aktif etmek için sebep olur valla..
    Yapalım böyle bişey. Horde Ally farketmez, sıfırdan da kasarım, haber edin yeter. Horde için Stormscale olur mesela bence.

Bende stromscale'de oynuyorum horde için iyi bir pvp serverı oyuncu kitleside iyi.
  • Ahn'quiraj 85 lock horde
    Spinebreaker 85 mage horde

wow ilk çıktığından beri oynamaktayım tabiki bıraktığım aralarım oldu o zamanlar üniyi bitirmekle uğraşıyordum^^şimdi ise iş güç pve den zevk almamam sebebiyle pvp ağırlıklı oynuyorum arenadan ziyade premade bg yapmak istiyorum ...(60 zamanında General Hunter kasmışlığım var.) 60 zamanın premadeleriyle şimdinin raitingli bg leri çok benzer olmuş ,hoşuma giden tarafı bu zaten ^^ Benide kaydedin....
  • Beyler hadi kim var kim yok acele edin. Bu hafta sezon 10 bitiyor. Sonra bir hafta boşluk ve devamındaki hafta da sezon 11 başlıyor. Yeni sezon başladığında arena maçları yapabilirsek, yüksek ratinglere ulaşmamız daha kolay olur.

Lütfen dikkat diyorum!

Bu arada, ben Hunter ile geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 9 Kasım 2011; 23:59:14 >
  • 6 günde 6 kişi olduk, 4.3 gelmeden en az 10 kişi olabilirsek realm seçimi için konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 12 Kasım 2011; 22:08:16 >
  • Bende hunter oynuyordum bıktım paladin oynayacağım ama bilmiyorum önceden söyleyeyim sıkıntı olur mu?
  • Sıkıntı olacağını sanmam, zaten şu anda yeterli sayıda değiliz hazır duruma gelinceye kadar ki zaman içinde paladin ile ilgili her şeyi öğrenirsin zaten.
  • Benim 4 tane farklı class olarak char var fakat bunlar bl horde kısmında. Rogue kasmayı düşünüyorum. Eğer realmi hemen seçebilirsek realmde kasmaya başlayabilirim. Hatta bi arkadaşımı ikna edebilirsem 2 kişi birlikte gelebiliriz. Umarım liselileri aranıza alırsınız.

Bu arada 2200 arena rating kasmışlığım var disc pri ile.
  • Öncelikle herkes oynayacağı classı belirtmeli, benimde rogue karakterim var başka karakterlerim de var herkes oynayacağı classı yazarsa (Pm atabilirsiniz bana) realmi daha çabuk belirleriz o zaman sende hemen kasmaya başlarsın, Eğer istersen senide ekleyebilirim.

Son olarak liseli olman sorun değil, eğer istediğimizi gerçekleştirebilirsek saygı sevgi çerçevesi içerisinde oynarız sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Öncelikle herkes oynayacağı classı belirtmeli, benimde rogue karakterim var başka karakterlerim de var herkes oynayacağı classı yazarsa (Pm atabilirsiniz bana) realmi daha çabuk belirleriz o zaman sende hemen kasmaya başlarsın, Eğer istersen senide ekleyebilirim.

Son olarak liseli olman sorun değil, eğer istediğimizi gerçekleştirebilirsek saygı sevgi çerçevesi içerisinde oynarız sorun olmaz.

Eğer 2 rog fazla olur dersen feral druid kasmayı düşünebilirim. Healer problemi olursa resto da oynayabilirim. Class seçimi benim için pek sorun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustKneel

quote:

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Öncelikle herkes oynayacağı classı belirtmeli, benimde rogue karakterim var başka karakterlerim de var herkes oynayacağı classı yazarsa (Pm atabilirsiniz bana) realmi daha çabuk belirleriz o zaman sende hemen kasmaya başlarsın, Eğer istersen senide ekleyebilirim.

Eğer 2 rog fazla olur dersen feral druid kasmayı düşünebilirim. Healer problemi olursa resto da oynayabilirim. Class seçimi benim için pek sorun değil.

Senide ekliyorum listeye, druid kasabilirsin ama önce herkesin class belirtmesi gerek ayrıca realm seçimi için 1-2 güne kadar toplanabilirsek iyi olur ben vent bilgilerini pm yolu ile göndericem sizlere.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.