Şimdi Ara

PvPsi sağlam MMORPG Arıyorum yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Vpn programı indirmeye bile uğraşasım gelmiyor, kendileri kaybeder Yinede belli olmaz belki gaza gelir denerim oyunu çünkü şu sıralar çıkacak mmorpg de yok bekleyelim.

Betternet kur geç hocam ne reklam var ne extra şey. Çok rahat. Özellikle yeni oyunlar çıkana kadar oyalar. En kötü 30 saat eğlenerek oynarsınız 7 günlük denemede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam güzel gaz verdiniz ama yinede başlamayacağım. Rider of icarus başladım ve eso aldım onları deneyeceğim en azından ülkemizden giriş serbest. Black Desert in us serverı açılacak diye biliyorum redfox yayıncılığında. Orada tr bloklu olmazsa denerim hem belki beleşe çıkartırlar para vermeden 300 saat oynarız :)
  • Oyunu bedava alabilirsiniz. Ayrıca US serverinde ping nedeniyle oynamak imkansız. Siz bilirsiniz hocam elinizdekilerden sıkılırsanı bir deneyin derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGNYRR

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Kardeş sen benimle aynı durumdasın 2 tane oyun var bunları bekliyorum ben bless online eu serveri diğeride moonlight blade gerisi tırt oyunlar

Bless Online'da iyi oyun değil. Tek iyi tarafı yüzlerce pet var ve harita çok büyük. Başka bir espirisi yok. Moonlight Blade i hiç konuşmuyorum bile Böyle saçma sapan oyunlara vaktinizi hediye etmeyin. Zamanınızı boşa harcamayın. Kendisini ispatlamış kalite oyunlara yönelin.

Hocam gw2 pvp girdim. 4 lvl olmama rağmen diğerleriyle kapıştım vs.. eşitlendim. Madem öyle neden kasayım anlamadım?...

Gw2 de güzel olan open pvp dir. oradada item ve level çok önemlidir. senin girdiğin pvp arena maçlarını içerir. gerçi oda çok güzel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.