Şimdi Ara

PvPsi sağlam MMORPG Arıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun yıllar usko(knight online oynadım) 2011de bırakmıştım ondan bu yana wow lol overwatch filan oynadım.Wowu geçen sene bıraktım şuan düzenli olarak overwatch oynuyorum.Gw2 aldım bi hevesle başladım kastım filan ama sarmadı nedense oyunda bişeyler eksik.Yada knighttan sonra pvpsi yeterli gelmedi.Bana pveyi değilde pvpsi ağar basan p2w olmayan oyuna bir kere para verebilirim o sıkıntı değil pvpsi cidden yeterli olan bir mmorpg önerirmisiniz şuan bikaç tane baktım black desert online güzel diyolar blade soul var onu indirdim görüntüleri hoşuma gitmedi

• Uzun yıllar ko oynamış sonrasında wow başlamış ara ara gw2 oynamış ve en son gw2 oynayan biri olarak; GW2 ve wow un pvp si işi bildiğin taktirde diğer oyun pvplerine bin basar. KO ya en yakın pvp ise gw2 de var. KO daki pvp tadını bulamama nedenimiz diğer oyunlarda ortam bulamamaktan kaynaklanıyor. 2 yıldır wow oynuyorum(son 1 ay hariç) 1 kere bile bg e full türk giremedik. rankedları hep yabancılarla yapmak zorunda kalıyorsun.

Blade soul bende sevmedim :)
  • amacın pvp ise niye mmorpg oynuyon moba oyna
  • Kardeş sen benimle aynı durumdasın 2 tane oyun var bunları bekliyorum ben bless online eu serveri diğeride moonlight blade gerisi tırt oyunlar
  • Oynadığım en iyi pvp oyunu GW2
    Ancak GW2 de para ile adam dövemiyorsun. Trilyonerde olsan fayda etmez. Emek lazım.

En iyi pve oyunu WOW

Paraya dayalı yani p2w en iyi pvp oyunlar AION ve Knight, pc si iyi olan için AION , pc si kötü olan için Knight Öneririm.

Oyuna para yatırmam emekle birşeyler yapıp en kral pvp oyunu oynuyacam diyorsanızda GW2

Ancak GW2 de pvp yapacaksanız biraz ingilizce bilmeniz gerekiyor. Skiller sadece dmg görevi görmüyor her skillin altında başka etkiler gösteren özellikler var. Bunları bilerek doğru skili doğru zamanda kullanmak lazım. Yani gw2 pvp si o açıdan biraz tecrübe,zaman ve ingilizcede okuduğunu anlama gerektiriyor. Diğer şekilde sürekli ölür ve anında oyunu silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 9 Şubat 2017; 9:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Kardeş sen benimle aynı durumdasın 2 tane oyun var bunları bekliyorum ben bless online eu serveri diğeride moonlight blade gerisi tırt oyunlar

Bless Online'da iyi oyun değil. Tek iyi tarafı yüzlerce pet var ve harita çok büyük. Başka bir espirisi yok. Moonlight Blade i hiç konuşmuyorum bile Böyle saçma sapan oyunlara vaktinizi hediye etmeyin. Zamanınızı boşa harcamayın. Kendisini ispatlamış kalite oyunlara yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

amacın pvp ise niye mmorpg oynuyon moba oyna

Overwatch denedinmi hocam. Sen her oyunu oynuyorsun ya kesin denemişsindir diye düşündüm. Alasım varda bilmediğim birşeyede 150 TL bayılmak istemiyorum. Video izleyerek karar vermekte zor. Şöyle oynamış tecrübe etmiş biri lazım.
  • Overwatch oynadım, gayet güzel ama o kadar parayı denemeden verme belki sevmeyebilirsin. Arkadaşlarla oynamadan pek keyif almayabilirsin. Ücretsiz haftasonu veya indirim bekle 14 şubatta yaparlar belki bir şeyler. Ben şu sıralar overwatcha pek girmiyorum paragon oynuyorum.
  • Yada knighttan sonra pvpsi yeterli gelmedi.

Knight ve pvp ay iyi güldüm gece gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Yada knighttan sonra pvpsi yeterli gelmedi.

Knight genel olarak grafik motoru kötü, oynayan kesimi dolandırıcı, oyunun geneli hileli ve buglu olmuş isede pvp si gerçekten iyidir. Knight in zaten sadece pvp sistemi iyidir. oyunun dışında iyi olan birşeyi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Yada knighttan sonra pvpsi yeterli gelmedi.

2 ırkın her alanda birbiriyle savaştığı nadir oyunlardan birisi knight. Pvp si en iyilerden biridir. Pve si slot dönmekten ibaret ama biz türkleri kaynaştıran sohbet muhabbet kurmamızı sağlayan özelliğidir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Overwatch oynadım, gayet güzel ama o kadar parayı denemeden verme belki sevmeyebilirsin. Arkadaşlarla oynamadan pek keyif almayabilirsin. Ücretsiz haftasonu veya indirim bekle 14 şubatta yaparlar belki bir şeyler. Ben şu sıralar overwatcha pek girmiyorum paragon oynuyorum.

Hafta sonu ücretsiz erişim fırsatlarından haberim yoktu. Yarın bir deniyeyim madem. her ne kadar mmorpg hastası olsakda arada fps de iyi gider :)
  • Üstte bir arkadaşında belirttiği gibi amaç pvp oynamaksa MOBA türü oyunlara yönelmen daha yerinde bir karar olur.

Her ne kadar Smite'ı tüketmiş ve sonunda nefret etmiş olsam da, non-target + tps olması ve benzer oyunların az olması sebebiyle sonunda yine Smite'a yönelmek zorunda kalmışımdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 10 Şubat 2017; 12:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

Üstte bir arkadaşında belirttiği gibi amaç pvp oynamaksa MOBA türü oyunlara yönelmen daha yerinde bir karar olur.

Her ne kadar Smite'ı tüketmiş ve sonunda nefret etmiş olsam da, non-target + tps olması ve benzer oyunların az olması sebebiyle sonunda yine Smite'a yönelmek zorunda kalmışımdır :D

ben bir ara smite a acayip sarmıştım. Oynayan türk bulamadığım için oyunu bırakmıştım. Sürekli alkol içen bir tank hero vardı. Onu çok sevmiştim
  • Türk oyuncu epey vardı eskiden çoğu bıraktı, şu anda olan Türklerin bir çoğu lig oynadığı için pek karşılaşıp oynayamazsın ama yinede casual oynayan Türklerde var :)

Bu arada bahsettiğin Tanrı Bacchus :)
  • Black Desert pvp açısından yeni nesil oyunlar arasında açık ara en iyisi bence. Ama pvp yapacak gear kasmak 3 ay falan sürüyor.
  • Güzel MMORPG bulduk da bir de seçim yapıyoruz. MMORPG sektörü bitti artık çer çöp oyundan başka bir şey çıkmıyor.
  • Nazar Eyle kullanıcısına yanıt
    ben 100 lerce saat smite dan sonra paragona geçtim oyun sürem 7 günü buldu baya iyi geldi smite dan sonra
  • Paragon'u denemiştim, maalesef beğenmediğim oyunlar arasına katıldı :D
  • Asya mmorpglerine bel bağlamayın. Çöp çıkıyor genelde. Video izliyorsun üff diyorsun bu oyun süper, oyun 3 sene sonra westerne geliyor deniyorsun bi bakıyosun oyun aslında sadece grafik ve animasyonlardan ibaret. İnsanlara end game lazım, çeşitlilik lazım asya oyunlarında bu yok.

Wow dan zevk alabilmenin tek yolu görevleri okuyarak, hikayeyi anlayarak oynamak. Eski oyun ama yeni oyunlara bin basıyor. Hikayenin içine girdiğinizde oyunun herşeyinden zevk alıyorsunuz.

Bana kalırsa en kötü yanı topluluğu. İnsanları iğrenç artık, eskiden bi arkadaşlık vardıartık yok. Guilde giriyorsun herkesin tek derdi item. Raidden item alamayan cıkıp gidiyor güven kalmadı. Guildsiz oynamak istesen çok zor ilerliyorsun ve saçma saçma insanlar kaynıyor en basit bossta ölen ölene falan filan.

Ama pvp sevipde gw2 pvpsini sevmemek şaka olmalı. Ne kadar oynadın bilmiyorum ama en az bi kaç ay oynayıp geliştirmen lazım karakterini her mmorpg de oldugu gibi. Öyle ben ilk ay hemen eşit olayım insanlarla diyorsan pay to win oyun oynaman laızm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.