Şimdi Ara

PvPsi sağlam MMORPG Arıyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gw2 pvpsi tamamen bilek işi. millet gear yapıp ezikleri dövmek istiyor. gw2'de ise böyle bir durum söz konusu değil.

haliyle iş bileğe binince ağlıyor insanlar.

gw2 tabiki mmorpglerde pvp konusunda en iyisi bana göre.

ha sen çok mu iyi pvp yapıyordun derseniz hayır. çok iyi değildim ama gw2'nin pvpsi zevklidir ve sırf pvp amaçlı oynarsın oyunu moba gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Şubat 2017; 15:15:27 >
  • RPG öğesi oradan çıkalı yıllar oldu. MMO olarak da piyasa da yenilikçi bir yapım yok malesef.
    Bir klasik Asya çöplüğü var, iki free görünümlü ama cebine yapışanlar var. Üç kıt kanaat ayakta duranlar var.
    Wow ve gw2 kıt kanaat ayakta duranlardan. Gw2 de hikaye yavan, yada kullanıcıyı kendine çekemiyor. Pve içeriğine ağırlık vermiyorlar, PvP odaklı bir yapım ve kısmen de olsa build kurma şansın var.
    Wow ise bunun tam aksi yönde.
    ---------

Diğer oyunlardan bahsetmeye bile değmiyor malesef.
    Neden derseniz yapımcılar balonu şişiriyor sonra ortalıkta görünmüyorlar. İki hotfix atınca da oyuna güncelleme geldi sanıyorsunuz.

MMO tarzı oyunlar yıllardır böyle ve böyle de kalacak, taaki moba türünün eriyip bitmesiyle adam akıllı bir yenilikçi oyun anlayışı çıkana kadar düzgün oyun göremeyeceğiz.
  • Revelation Online geliyor kapalı betasını oynayanlar pvp sini öv öv bitiremedi genel anlamda belki ihtiyacını karşılar bir şans ver
  • Blade and Soul ' u görünüş olarak beğenmemene şaşırdım açıkçası çünkü grafikleri sağlam bir oyundur.

Ama PvP si rezalet.Oyunun tamamı neredeyse 1v1 üzerine kurulu.Geçen sene ilk çıktığında 5-6 ay kadar oynadım.Sonra bıraktım.O zamanlar en fazla 3v3 pvp vardı ( açık dünya hariç 1v1 ve 3v3 ler için pvp kanalına giriyordun ) Daha sonra 6v6 eklenmiş ama ondada p2w durumu var dıyorlardı.

BnS de açık dünya pvp yok denebilir.Çünkü oyunun skıll sistemi açık dünya pvp yi mümkün kılmıyor.Bu yönden eleştirsen hak verirdim ama onun dışında PvE si çok iyidir.( Assas ile 30 kişinin arasına girip sağ çıkıyordum normalde parçalamaları lazım )

Neyse çok fazla yazdım

İşin aslı bende bu aralar RPG arıyorum.PvP çok olmasada PvE si zevkli oyun bakıyorum.Eğer ortam bulursam TERA bulamazsam tekrar BnS başlamayı düşünüyorum.

• Açıkçası OW benım oynadığım en iyi FPS oyun diyebilirim.Gerçekten çok zevkli idi.Ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.

Elinde sonunda fps oyunu yani.Karakter seçip adam öldürüyorsun bütün olay bu.

Olurda %50 veya üstü indirime girerse o zaman almayı düşünebilirim.
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    PVE'si iyi herhangi bir MMO bulabildiniz mi hocam? Tera oynamayı ben de istiyordum bir ara fakat IP Block vardı ne yazık ki oynayamadım. BnS'yi ilk açıldığında 1 saat kadar denemiş ve hiç beğenmemiştim. Piyasada kalbur üstü sayılabilecek birkaç yapım haricinde doğru düzgün mmorpg tarzında oyun kalmadı. Aylık ücrete tabii olan oyunlarda ise WoW ve FFXIV var. Fakat ikisine de şuan para yetiştiremem ne yazık ki.
  • uzun zamandır ben de böyle ( daha çok pvp üzerine kurulu ) bir mmorpg arıyordum. artık vazgeçtim
    naytın pvp sistemi bence de güzel.( oynamadım. sadece izlenimler üzerine.)
    gw2 pvp sistemi hakkında bir şey bilmiyorum. bilgisi olan biraz açabilir mi bu konuyu?

benim aradığım tarz şu: karakteri dungeon üzerinden değil de ne bileyim metin2 gibi karahan online gibi knight online gibi açık dünya üzerinden kasabileceğin ( exp anlamında ) bir oyun. yani tamam zindan gibi şeyler de olmalı ama bütün olay gir temizle çık değil de atıyorum metin2 de ki gibi vadi ye ışınlan git siyah orklara kasıl orada. bu şekilde.

pvpsi de kalabalık olmalı. yani knight gibi. minimum 20v20 gibi. mümkünse özel pvp haritasında.
    ya da pvp için sınırlandırılmış bir alanda.( çok küçük olmama kaydıyla )
    atıyorum metin2 de pvp olayı sadece 1v1 ve de lonca savaşları üzerinden dönüyor.
    köy basmalar falan oyuncuların kendilerinin akıl edip yaptıkları bir etkinlik.
    ha mt2 us da üçyol savaşı gibi bir şeylere girmiştim. ama o da çok dandikti.
    mesela karahan bu konuda eh fena değil dedirtiyor. denk lvl oyuncular saat başı falan belli bir alanda 3-4 farklı mod ile savaşıyorlar. mesea her birinden 15-20 şer oyuncu toplanmışlar (örn:70-79) ırk savaşı yapıyorlar savaş alanında. fena değil. eksisi şu savaş alanı çok boktan. artısı şu bir ırk kavramı var bir sayı sınırlandırması yok.( mesela 50-59 savaşına parstan 10 yılandan 7 ejderden 25 kişi bile katılabilir.)

neverwinter oynadım. pve olarak dungeon . ( e allahın emri )
    pvp olarak yine denk lvler belli sayı sınırlandırmaları ile fena olmayan haritalar üzerinde savaşıyorlar. )
    pvpsi hakikaten keyifli ama sıkıyor. çünkü katılım çok az. herkes pve kasıyor.

yani özetle zindan değil de açık dünya üzerinde exp kasıp lv atlayacağımız ( eski tarz mmorpgler gibi. ),
    görevleri fazla sıkmayan,- görevsizde lv atlanabilen - pvp olarak kalabalık, ırk sistemi yahut buna benzer aidiyet hissettiren bir olaya bağlı, basitte olsa ödül kazandıran, çabuk sıkılmayacağım, şans faktörü de barındıran ( karahan da ki kritik sistemi gibi. ) ve de en önemlisi p2w olmayan - olsa da pek hissettirmeyecek şekilde - bir mmorpg arıyorum.

gw2 bu tanımlara uyuyor mu?

• daisundai D kullanıcısına yanıt
    Black Deserte bir bak derim hocam. Eski tarz oyunlar gibi bir bölgeye gidip kasılıyorsun yine. P2W kısmen var.

Aion ve GW2 de aradığınız tarza uyabilir gibi ama ikisini de oynamadım. Zaman bulursam deneyeceğim. GW2nin pvpsi komplex ve adamlar dakikalarca 1 kill alabilmek için uğraşıyor 1v1 izlediğim videolarda, o anlamda bana çok hitap etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuinDecim kullanıcısına yanıt
    LostArk ve Lineage Eternal çıkana kadar oyalayacak birşeyler bakıyorum.Çıkınca duruma göre onlara başlayacağım.

Youtube da Oyunmüptelası kanalını bir incele.Güncel oynanabilir RPG lere oradan bakabilirsin.
  • daisundai D kullanıcısına yanıt
    Kriterlerin hepsi TERA da var gibi.

Youtube a TERA solo bam yazarak açık dünya pve sistemlerini

Ayrıca TERA Corsair Stronghold yazarak 20v20 kale savaşlarını izleyebilirsin. ( özel pvp mapında )

Karahan'ı tavsiye etmiyorum çünkü para yatırmadan hiçbiryere gelemezsin.Max canını 200k bile yapsan ( ki oda baya bir para istiyor ) oyunda o hasarı vuranlar bile var.Canı 200k olmasına rağmen 200k kritik atan adam bile var.Yani karahan=parahan

Karahandaki bu durumu yıllar boyu defalarca ticket atarak dile getirdik ama oyun sistemi hala değişmedi.Hala aynı tas aynı hamam.Yıllardır hep aynı etkinlikler oyunda değişen birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuinDecim

PVE'si iyi herhangi bir MMO bulabildiniz mi hocam? Tera oynamayı ben de istiyordum bir ara fakat IP Block vardı ne yazık ki oynayamadım. BnS'yi ilk açıldığında 1 saat kadar denemiş ve hiç beğenmemiştim. Piyasada kalbur üstü sayılabilecek birkaç yapım haricinde doğru düzgün mmorpg tarzında oyun kalmadı. Aylık ücrete tabii olan oyunlarda ise WoW ve FFXIV var. Fakat ikisine de şuan para yetiştiremem ne yazık ki.

FFXIV kesinlikle mükemmel şuan onu oynuyorum pvesi efsane pvpsi idare eder başlıycaksan durma başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Black Deserte bir bak derim hocam. Eski tarz oyunlar gibi bir bölgeye gidip kasılıyorsun yine. P2W kısmen var.

Aion ve GW2 de aradığınız tarza uyabilir gibi ama ikisini de oynamadım. Zaman bulursam deneyeceğim. GW2nin pvpsi komplex ve adamlar dakikalarca 1 kill alabilmek için uğraşıyor 1v1 izlediğim videolarda, o anlamda bana çok hitap etmedi.

p2w bir oyun aramıyorum.Açıkcası çok saçma parayı basan kral.Ben basarım para acımam ama yazık günah yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: daisundai

uzun zamandır ben de böyle ( daha çok pvp üzerine kurulu ) bir mmorpg arıyordum. artık vazgeçtim
    naytın pvp sistemi bence de güzel.( oynamadım. sadece izlenimler üzerine.)
    gw2 pvp sistemi hakkında bir şey bilmiyorum. bilgisi olan biraz açabilir mi bu konuyu?

benim aradığım tarz şu: karakteri dungeon üzerinden değil de ne bileyim metin2 gibi karahan online gibi knight online gibi açık dünya üzerinden kasabileceğin ( exp anlamında ) bir oyun. yani tamam zindan gibi şeyler de olmalı ama bütün olay gir temizle çık değil de atıyorum metin2 de ki gibi vadi ye ışınlan git siyah orklara kasıl orada. bu şekilde.

pvpsi de kalabalık olmalı. yani knight gibi. minimum 20v20 gibi. mümkünse özel pvp haritasında.
    ya da pvp için sınırlandırılmış bir alanda.( çok küçük olmama kaydıyla )
    atıyorum metin2 de pvp olayı sadece 1v1 ve de lonca savaşları üzerinden dönüyor.
    köy basmalar falan oyuncuların kendilerinin akıl edip yaptıkları bir etkinlik.
    ha mt2 us da üçyol savaşı gibi bir şeylere girmiştim. ama o da çok dandikti.
    mesela karahan bu konuda eh fena değil dedirtiyor. denk lvl oyuncular saat başı falan belli bir alanda 3-4 farklı mod ile savaşıyorlar. mesea her birinden 15-20 şer oyuncu toplanmışlar (örn:70-79) ırk savaşı yapıyorlar savaş alanında. fena değil. eksisi şu savaş alanı çok boktan. artısı şu bir ırk kavramı var bir sayı sınırlandırması yok.( mesela 50-59 savaşına parstan 10 yılandan 7 ejderden 25 kişi bile katılabilir.)

neverwinter oynadım. pve olarak dungeon . ( e allahın emri )
    pvp olarak yine denk lvler belli sayı sınırlandırmaları ile fena olmayan haritalar üzerinde savaşıyorlar. )
    pvpsi hakikaten keyifli ama sıkıyor. çünkü katılım çok az. herkes pve kasıyor.

yani özetle zindan değil de açık dünya üzerinde exp kasıp lv atlayacağımız ( eski tarz mmorpgler gibi. ),
    görevleri fazla sıkmayan,- görevsizde lv atlanabilen - pvp olarak kalabalık, ırk sistemi yahut buna benzer aidiyet hissettiren bir olaya bağlı, basitte olsa ödül kazandıran, çabuk sıkılmayacağım, şans faktörü de barındıran ( karahan da ki kritik sistemi gibi. ) ve de en önemlisi p2w olmayan - olsa da pek hissettirmeyecek şekilde - bir mmorpg arıyorum.

gw2 bu tanımlara uyuyor mu?

gw2 bahsettiğiniz kriterlere uyuyor. gw2 de zaten level kasmak zor değil, ama para kasmak için open worldde boss kovalıyorsunuz ya da silver chest farmı yapıyorsunuz.

pvpde pvplerin yapıldığı farklı bir sistem var. orası sizi tatmin eder diye düğünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Kardeş sen benimle aynı durumdasın 2 tane oyun var bunları bekliyorum ben bless online eu serveri diğeride moonlight blade gerisi tırt oyunlar

Bless Online'da iyi oyun değil. Tek iyi tarafı yüzlerce pet var ve harita çok büyük. Başka bir espirisi yok. Moonlight Blade i hiç konuşmuyorum bile Böyle saçma sapan oyunlara vaktinizi hediye etmeyin. Zamanınızı boşa harcamayın. Kendisini ispatlamış kalite oyunlara yönelin.

Hocam gw2 pvp girdim. 4 lvl olmama rağmen diğerleriyle kapıştım vs.. eşitlendim. Madem öyle neden kasayım anlamadım?...

• quote:

Orijinalden alıntı: DGNYRR

quote:

quote:

Kardeş sen benimle aynı durumdasın 2 tane oyun var bunları bekliyorum ben bless online eu serveri diğeride moonlight blade gerisi tırt oyunlar

Bless Online'da iyi oyun değil. Tek iyi tarafı yüzlerce pet var ve harita çok büyük. Başka bir espirisi yok. Moonlight Blade i hiç konuşmuyorum bile Böyle saçma sapan oyunlara vaktinizi hediye etmeyin. Zamanınızı boşa harcamayın. Kendisini ispatlamış kalite oyunlara yönelin.

Hocam gw2 pvp girdim. 4 lvl olmama rağmen diğerleriyle kapıştım vs.. eşitlendim. Madem öyle neden kasayım anlamadım?...

GW2'nin en güzel yanlarından biri o zaten. Herkes neredeyse eşit. Ama öyle demeyin her ne kadar gücünüzü artırsa da item çok farkettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DGNYRR

quote:

quote:

aslında öyle değil, o sadece competitive mantıkla kurulmuş pvp arena maçlarda geçerli.

world vs world'de item farkediyor ve legendary itemları olanlar oldukça güçlü oluyor. world vs world zaten oyunda çok önemli bir yere sahip olduğundan iyi gear yapmak önem arz ediyor kısacası.
    pvp arena maçları için ise eşitsiniz. onunda amacı zaten eşit bir espor imkanı vermek.

• Amacınız sadece pvp ise mmorpg ile vakit kaybetmeyin gidin moba oynayın. Ben karakteri geliştirmeyi güçlendirmeyi üstüne 20-30 tane farklı yerine giysi takmayı seviyorum. Pvp olarak tabikide doyurucu bir oyun olsun isterim ama pve si de boş mapta slot dönmek kadar basit olmamalı. Rider of icarus ve archeage var şuan başladığım arada girip birkaç görev yapıp çıkıyorum. Kendine bağlayan bir mmorpg henüz oynamadım, black desert oynasam beğenebilirdim ama ip block yüzünden uğraşmam onunla.
  • Pc de artık mmo benim için bitti şimdi mobil oyunlar revaçta.Havada,karada, Denizde herde oynayabiliyorsunuz. Pvp si ayrı bi zevk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Amacınız sadece pvp ise mmorpg ile vakit kaybetmeyin gidin moba oynayın. Ben karakteri geliştirmeyi güçlendirmeyi üstüne 20-30 tane farklı yerine giysi takmayı seviyorum. Pvp olarak tabikide doyurucu bir oyun olsun isterim ama pve si de boş mapta slot dönmek kadar basit olmamalı. Rider of icarus ve archeage var şuan başladığım arada girip birkaç görev yapıp çıkıyorum. Kendine bağlayan bir mmorpg henüz oynamadım, black desert oynasam beğenebilirdim ama ip block yüzünden uğraşmam onunla.

Ip block yok gibi bir şey hocam bir dene derim. Ancak pvesi tam olarak bahsettiğiniz slot dönme olayı Vpnyi sadece oyuna login olurken kullanıyoruz sonra kapatıyoruz.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Vpn programı indirmeye bile uğraşasım gelmiyor, kendileri kaybeder Yinede belli olmaz belki gaza gelir denerim oyunu çünkü şu sıralar çıkacak mmorpg de yok bekleyelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.