Merhaba arkadaslar okul derslerimde gördügüm python programını biraz kurcalamak istedim ve bu program üzerinden mail göndermeye çalıştım.Kısmen başarılı olduğumu söyleyebilirim fakat basarılı oldugum konu tatmin etmedi beni.Konuya gireyim pythondan mail göndermeyi denedim ve su kodu yazdıgımda başarılı oldum.
Bu kodu geliştirip herhangi bir site giriş formuna dönüştürmek istedigimde gönderme başarılı olmadı . Herhangi bir hata da vermiyor .
name=input("Enter your name:") surname=input("Enter your surname:") print("Hello",name,surname,"we need your personal informations to send you an e-mail") birthdate=input("Your date of birth:") country=input("Where do you live?:") e_mail=str(input("""Your e-mail address?:""")) import smtplib server=smtplib.SMTP("smtp.gmail.com",587) server.starttls() server.login("*****@gmail.com","*******") server.set_debuglevel(1) try: server.sendmail("*****@gmail.com",e_mail,"thanks for registration.") print("Thanks for entering",name,"we send an e-mail to",e_mail) except: print("sending not succesful")
server.quit()
Bu kodu yazdıgımda su hatayı alıyorum : send: 'quit\r\n' reply: b'221 2.0.0 closing connection bh5sm21212382wjb.42 - gsmtp\r\n' reply: retcode (221); Msg: b'2.0.0 closing connection bh5sm21212382wjb.42 - gsmtp' sebebi nedir yardımcı olacak birisi varsa bekliyorum. İyi forumlar
Güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme