Şimdi Ara

q-fan????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben asus p4p800se anakart kullanıyorum kartın kutusunda q-fan die bi şeden söz ediliyor biostan u özelliği açıp kapatabiliyorsun bunu yeni fark ettim o\c suz normal sıcaklık işlemcide 47 derece qfanı açınca 44 dereceye kadar indi bu tesadüfmü yoksa?????

• qfan adı üzerinde fan hız kntrolü! işlemcinin ısısına göre fan hızını ayarıyor. qfan ın altında %90 80 70 60 gibi seçenekler vardır. oradan fan devrini %60 a indirip daha sessiz bir soğutma yapabilirsin.
  • yüzdeli seçenekler yok x\y şeklinde seçenekler vardı şimdi tam olarak hatırlamıyorum başka bir bilgisayardan bağlandığım içinde bakma şansım yok
  • vardır.... aynı anakartı ben kullandım! %60 da çalıştırıyordum ben!!!
  • yok allah allah x\y yazıo bios farklıdır o yüzdeler jumper freede var en fazla %30 oda
  • bios sürümü olabilir...
    x/y varsa oda fan hız oranıdır! en alttaki en yavaşıdır.
  • 11\16 en azıymış 15\16 en çoğuymuş şimdi öğrendim de bunlar ne anlama geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Notebook Fan Control
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olm işte 16/16 tam devir ise 11/16 %69 fan hızı eder... 11/16 yaptğın zaman fan hızının düştüğünü görürsün zaten!
    tabi bunlar için cpu fanının anakart üzerindeki 3 pinlik konnektöre bağlanması lazım ve her ayar yaptığın zaman biosu save leyip tekrar başlatman gerekli bilgisyarı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.