Bildirim
q-fan????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
qfan adı üzerinde fan hız kntrolü! işlemcinin ısısına göre fan hızını ayarıyor. qfan ın altında %90 80 70 60 gibi seçenekler vardır. oradan fan devrini %60 a indirip daha sessiz bir soğutma yapabilirsin. -
yüzdeli seçenekler yok x\y şeklinde seçenekler vardı şimdi tam olarak hatırlamıyorum başka bir bilgisayardan bağlandığım içinde bakma şansım yok -
vardır.... aynı anakartı ben kullandım! %60 da çalıştırıyordum ben!!! -
yok allah allah x\y yazıo bios farklıdır o yüzdeler jumper freede var en fazla %30 oda -
bios sürümü olabilir...
x/y varsa oda fan hız oranıdır! en alttaki en yavaşıdır. -
11\16 en azıymış 15\16 en çoğuymuş şimdi öğrendim de bunlar ne anlama geliyor -
olm işte 16/16 tam devir ise 11/16 %69 fan hızı eder... 11/16 yaptğın zaman fan hızının düştüğünü görürsün zaten!
tabi bunlar için cpu fanının anakart üzerindeki 3 pinlik konnektöre bağlanması lazım ve her ayar yaptığın zaman biosu save leyip tekrar başlatman gerekli bilgisyarı!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X