Şimdi Ara

Q2 mi 3008 mi en dolusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: entigin

Arada sınıf farkı var, 3008'in muadili Q3 ki Q3 bile olsa 3008 derim.

Bunu buradan başka bir yerde söyleme olur mu
  • q2 yi, q3 ü, q5 i araba diye alıp binenin aklına şaşayım. para bu kadar mı ağaçtan toplanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Pejoya 105 bin

105 bine SIFIR olarak önerebileceğin bir araba var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Yarin foto atarim istersen? Niye atayim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Yarin foto atarim istersen? Niye atayim?

Espiriydi

• arabanın markasıyla prestij yapıldığını sananlar var ne hoşuna giderse alır binersin audi biniyor diye adam da olunmaz madam da
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Olmaz

• ebatlar yeterliyse q2 audi sonuçta.pejonun kalitesi belli bence.fakat ebat biraz daha büyük isteniyorsa yeni seat ateca,nissan qq bakılabilir.pejo 5008 yeni suv da gelicekmiş sanırım önümüzdeki ekim gibi.benim tercihim pejo olmazdı büyük ihtimal.
  • bunu soyleyecegım aklma gelmezdı ama q2 yumruk kadar hocam. tamam audı felan ama boylede suv olmaz kı. 3008ın daha hos bi goruntusu var. yinede siz bilirsiniz
  • premium arabalarla diğer arabaları kıyaslarken kağıt üstünde özellik olarak kıyaslamayın.

mesela ön park sensörü x te var y de yok x daha iyi demek yanlış.

premium arabalar her şeyiyle ''özenilmiş'' arabalar. dokundugunuz her parça ince elenip sık dokunulmus, birleşme yerlerinde boşluk bırakılmamış parçalar.

mesela özellik olarak dopdolu aldıgınız astranın yanında audi a3 çok boş kalıyor. ama kaputu açtıgınızda keçe yok şaka gibi, motor sesi oldugu gibi içerde.
    babamın megane'ı da deri direksiyon benim a3'ümdeki de, babamınki 2 kere karardıgı için değişti ve hala siyah artık ugrasmıyor, benimki ise sapasağlam. kagıt üzerinde baktıgınızda ikiside deri direksiyon. vites topuzundaki deri de aynı sekilde.

kısacası premium alın çamurdan olsun. 5 yıllık audiye binersiniz trim sesi olmaz ama 5 yıllık pejoya binin orkestra gibidir içerisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

q2 yi, q3 ü, q5 i araba diye alıp binenin aklına şaşayım. para bu kadar mı ağaçtan toplanır.

hocam sen şahin al o da ayagını yerden keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

quote:

q2 yi, q3 ü, q5 i araba diye alıp binenin aklına şaşayım. para bu kadar mı ağaçtan toplanır.

niye? q serisi alamıyorum diye şahin mi alabildiğimi sanıyorsun?
  • quote:

premium arabalarla diğer arabaları kıyaslarken kağıt üstünde özellik olarak kıyaslamayın.

premium arabalar her şeyiyle ''özenilmiş'' arabalar. dokundugunuz her parça ince elenip sık dokunulmus, birleşme yerlerinde boşluk bırakılmamış parçalar.

mesela özellik olarak dopdolu aldıgınız astranın yanında audi a3 çok boş kalıyor. ama kaputu açtıgınızda keçe yok şaka gibi, motor sesi oldugu gibi içerde.
    babamın megane'ı da deri direksiyon benim a3'ümdeki de, babamınki 2 kere karardıgı için değişti ve hala siyah artık ugrasmıyor, benimki ise sapasağlam. kagıt üzerinde baktıgınızda ikiside deri direksiyon. vites topuzundaki deri de aynı sekilde.

kısacası premium alın çamurdan olsun. 5 yıllık audiye binersiniz trim sesi olmaz ama 5 yıllık pejoya binin orkestra gibidir içerisi.

a3 ü premium sanıyorsun ya! lütfen mesajıma cevap vermek için uğraşma. gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

niye? q serisi alamıyorum diye şahin mi alabildiğimi sanıyorsun?

şahin demeyelimde genelde senin gibi tipler ölücü tipler oluyor. seat leon alıp audi bayii önüne gidip hehe ne gerek vardı ki bunu almaya hem aynı motor :') diyen tipler oluyor. yani araba temelde 4 tekerden ibaret, geri kalan teferruat.

ilginctir parayı bulunca ilk audi bayiine koşanda siz alıyorsunuz değişik.

• quote:

quote:

premium arabalarla diğer arabaları kıyaslarken kağıt üstünde özellik olarak kıyaslamayın.

a3 ü premium sanıyorsun ya! lütfen mesajıma cevap vermek için uğraşma. gerek yok.

premium marka nedir git öğren. premium bir markanın giriş seviyesi ile başka bir markanın en üst segmentini kıyaslama aciz gibi. audi a3 c segmenti bir premiumdur ve c segmentindeki rakipleri megane, focus, astra dan üstündür. gidipte mondeo, insignia ile kıyaslarsan a3 premiummu dersin. git onları a4 ile kıyasla.

hey allahım bilale anlatır gibi segment anlatıyoruz. he arkadas a3 premium degil peugeot 308 premium evet.

• quote:

quote:

quote:

premium marka nedir git öğren. premium bir markanın giriş seviyesi ile başka bir markanın en üst segmentini kıyaslama aciz gibi. audi a3 c segmenti bir premiumdur ve c segmentindeki rakipleri megane, focus, astra dan üstündür. gidipte mondeo, insignia ile kıyaslarsan a3 premiummu dersin. git onları a4 ile kıyasla.

hey allahım bilale anlatır gibi segment anlatıyoruz. he arkadas a3 premium degil peugeot 308 premium evet.

sen bilali aynada görüyorsun galiba.3008 e premium diyen oldu mu? audi a3 ün megane dan astradan üstün tarafını sıralasana? motor mu? şanzıman mı? yol tutuş mu? iç mekan genişliği mi? kusura bakma ama senin yaptığın züğürt tesellisi mondeo parasına a3 alıp "ama a3 ü mondeo ile kıyaslama c sınıfı araçlara kıyasla" demen de çok inandırıcı bir söylem değil. neymiş keçeymiş? bizim şirkete aldığımız dacia larda bile keçe var merak etme. ayrıca benim mesajlarıma bakarsan benim audi için hiç heves beslemediğimi görürsün. zamanında şirket aracı olarak a4 dizel otomatik de kullandım ki 2 senelik aracın direksiyonu soyulmuştu. kendini kandırma ne a1 ne a3 ne q2-3-5 premium değil. uzaktan akrabası değil. bana gelince ikinci el mercedes ile opel arasından sıfır opeli seçtim çok da rahatım. işim gereği bmw de kullandım, mercedes te, volvo da. dolayısıyla premium denilen araçları bilmez birisi de değilim. bunlar varken audi ye hiç öykünmedim. zaten ileride premium alacak param olsa mercedes alırım premiumu yaratan marka. halk arabasının süslüsü değil.

• tabii ki 3008. kıyas kabul etmez bence. sırf audi diye q2 seçilmemeli.
  • Q2nin önünde audi simgesi olsa ne olmasa ne aracın prestijle uzaktan yakindan alakasi yok geçiniz

3008 çok çok iyi bir araç suv sevmeme rağmen kesinlikle güzel buluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q2 benim gözümde Audi'nin ürettiği en çirkin araç. 3008'le kıyaslamak 3008' hakaret etmek demektir. Sadece "Audi'ye biniyorum!" diye etrafta ona-buna hava atma niyetiniz yoksa kesinlikle 3008 tavsiye ederim.
  • İkisininde içine bin hangisinde oturmak yüzünde gülümsemeye neden oluyorsa onu al.( q2 nin tipini çok begenen biri olarak yazıyorum, içi vasat bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.