Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

ne kadara almıştın dostum?

2699

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimist kardes ellerine saglik valla ya videolar falan resimler cok iyi.en cok merak edilen inceleme kismini dort gozle bekliyorum ses / isinma / fps ekran kalitesi / kasa kalitesi / yorumlarini valla F5 yaparak bekliyorum her an yeni bir inceleme gelecek diye.

Emegine saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

optimist kardes ellerine saglik valla ya videolar falan resimler cok iyi.en cok merak edilen inceleme kismini dort gozle bekliyorum ses / isinma / fps ekran kalitesi / kasa kalitesi / yorumlarini valla F5 yaparak bekliyorum her an yeni bir inceleme gelecek diye.

Emegine saglik

Suan resim ve video yukluyorum arkadasim dediklerini insallah bu gece yapabilirim ama soyle soyleyim sana ben 3 hafta W150ER kullandim suan da muzik dinliyorum ses benim hosuma gitti gayet iyi

• Arkadaslar bir video daha yukledim

• Arkadaslar ne testi istiyorsaniz yazin ama yardimci olarak yazin sicaklik testidir vs vs ama hangi programlarla oldugununda yazin

• Arkadaslar bunaksam musaitim bu aksam yapayim isteklerinizi yarin yolcuyum ve gidecegim yerlerde forumu mobilden takip edebilirim isteklerinizi yapamam internet sıkıntım olacak

• dostum sağolasın derecelendirmeyi eklemişsin, dediğin gibi sabit disk 7.9 olmalıydı niye böyle olduysa, kullandıgın işletim sistemi orijinal mi? eğer orijinal değilse ondan da kaynaklanıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistike38

dostum sağolasın derecelendirmeyi eklemişsin, dediğin gibi sabit disk 7.9 olmalıydı niye böyle olduysa, kullandıgın işletim sistemi orijinal mi? eğer orijinal değilse ondan da kaynaklanıyor olabilir

Orjinal degil crack lemedim daha bugun yarin crack leyecegim
    Umarim istediginiz sekilde bir inceleme Olmustur

• Arkadaslar 22:00 ye kadar siz yazin isteklerinizi bende 22:00 den sonra yapmaya calisirim insallah.
    Bu arada yarim saat kadar nfs run oynadim ultra ayarlarda hicbir takilma ve isinma olmadi

• Neden kimse yok forumda yaa

• ellerine saglık güzel bir inceleme resimler ve unboxing iyi olmus . simdi bir de performans ve sıcaklık testleri kaldı ( bilgim yok konuda yardımcı olamıyorum ) umarım bilen arkadaslar sana yardımcı olurda bizde sonucları görürüz . bu arada elince oyun yok ise sana CRYSIS ve CRYSIS 2'li hesabımı vereyim bir test et istersen PM atabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsuha

ellerine saglık güzel bir inceleme resimler ve unboxing iyi olmus . simdi bir de performans ve sıcaklık testleri kaldı ( bilgim yok konuda yardımcı olamıyorum ) umarım bilen arkadaslar sana yardımcı olurda bizde sonucları görürüz . bu arada elince oyun yok ise sana CRYSIS ve CRYSIS 2'li hesabımı vereyim bir test et istersen PM atabilirsin .

Sen bana o hesabi verince ben ne yapacagim online mi bahsettigin hesap.Yani sen bana hesabini verince oyunu yuklemeden hesabin uzerinden mi test edebilecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

ellerine saglık güzel bir inceleme resimler ve unboxing iyi olmus . simdi bir de performans ve sıcaklık testleri kaldı ( bilgim yok konuda yardımcı olamıyorum ) umarım bilen arkadaslar sana yardımcı olurda bizde sonucları görürüz . bu arada elince oyun yok ise sana CRYSIS ve CRYSIS 2'li hesabımı vereyim bir test et istersen PM atabilirsin .

Sen bana o hesabi verince ben ne yapacagim online mi bahsettigin hesap.Yani sen bana hesabini verince oyunu yuklemeden hesabin uzerinden mi test edebilecegim

hayır origin'den indirip kurup oynayıp test edeceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

hayır origin'den indirip kurup oynayıp test edeceksin

Ooooo cok uzun is ya netim o kadar hizli degil olmayacak is o

• ok sadece yardımcı olmak istedim
  • quote:

ok sadece yardımcı olmak istedim

Sagolasin

• @optimist_89
    Ellerine sağlık. Fotoğraflar ve özellikle EGO kart ile karşılaştırmalı çekilen fotoğraf için, videolar için ve tüm çabaların, yardımların için teşekkür ederim. Darısı bizim de başımıza diyelim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

@optimist_89
    Ellerine sağlık. Fotoğraflar ve özellikle EGO kart ile karşılaştırmalı çekilen fotoğraf için, videolar için ve tüm çabaların, yardımların için teşekkür ederim. Darısı bizim de başımıza diyelim artık.

Yardimci olabildiysem ne mutlu ama o cektigim videolarda ikincisinin yan olmasi canimi sıktı.Kart isine gelince de kredi karti boyunda zaten dedim kisisel bilgilerim olan kart yerine ayni boyutta EGO kartiyla cekeyim dedim.İnsallah siz de cihaziniza hayirlisiyla problemsiz sıkıntısız kavusursunuz

• Çok güzel olmuş hocam eline sağlık ben kasayı beğendim çok güzelmiş şahsen sağlam duruyor ssd side gayet hızlı gözüküyor
    Benimkinin gelmesi için sabırsızlanıyorum darısı bizim başımıza valla şuanki laptopum crysisi 800x600 de en kısık ayarlarda bile 10 fps de çalıştırıyor benim için büyük bi sıçrama olcak anlycagn Bende geniş çaplı bi inceleme yapmayı düşünüyorum inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Eylül 2012; 22:10:30 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.