Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djsuha

arkadaslar bir seyi merak ediyorum
    P170Em modelinde hem onboard ekran kartı hemde harici ekran kartı istedigimiz uygulamayı sag tıklayıp hangi kart ile istiyorsak baslatabiliyoruz ..
    Bizim PC de bu özellik var mı acaba ?

Tesekkurler

Evet arkadasim aynisi bizim modellerde de var hd4000 yanilmiyorsam islemcinin uzerinde bir de gtx670m var optimus teknolojisi de zaten biri onboard olmak uzere iki kart ile calisiyor yuksek grafik performansi gereken bir uygulama acildiginda otomatik olarak harici ekran karti calisir onun disinda internette sorf tur film izlemedir gunluk kullanimlarda hd4000 aktif oluyor ki pil uzun gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

P170Em modelinde hem onboard ekran kartı hemde harici ekran kartı istedigimiz uygulamayı sag tıklayıp hangi kart ile istiyorsak baslatabiliyoruz ..

Tesekkurler

Evet arkadasim aynisi bizim modellerde de var hd4000 yanilmiyorsam islemcinin uzerinde bir de gtx670m var optimus teknolojisi de zaten biri onboard olmak uzere iki kart ile calisiyor yuksek grafik performansi gereken bir uygulama acildiginda otomatik olarak harici ekran karti calisir onun disinda internette sorf tur film izlemedir gunluk kullanimlarda hd4000 aktif oluyor ki pil uzun gitsin.

tesekkurler optimist
    nasıl bilgisayarın umarım bekledigine degdi ?

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

tesekkurler optimist
    nasıl bilgisayarın umarım bekledigine degdi ?

Bugun hic kullanamadim 9 saattir yoldayim 21 gun W150ER kullanmistim bunu dun kullanmama ragmen icime sindi benim cok hosuma gitti

• Meraba arkadaşlar,birkaç sorum olacak,inceleme yapılan Monster Q61MS-16F33 modeli mi? 15.6 inch olan,şu açıdan soruyorum,fotoğraflarda ışıklı klavye var gibi gözüküyor,ben yanlışta görmüş olabilirim bilemiyorum,ışıklı klavyesi var mı?ikinci sorum:Q61MS-16F33 modelini 16 ağustosta sipariş ettim,31 ağustosta teslim edilecekti ama herhangi bir gelişme yok,biz sizi arayacağız diyorlar,ne zaman teslim edileceği konusunda bir fikri olan var mı ve teslim edilmediği gün başına 5 tl+kdv ücret ödeyecekler mi?Son sorumda şu:Linux u silip windows kurarken normal windows u kurduğumuz gibi diski biçimlendir dediğimizde linux otomatik olarak siliniyor mu yoksa linux u açıp kendi içinden mi silmek gerekiyor?yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbuyer

Meraba arkadaşlar,birkaç sorum olacak,inceleme yapılan Monster Q61MS-16F33 modeli mi? 15.6 inch olan,şu açıdan soruyorum,fotoğraflarda ışıklı klavye var gibi gözüküyor,ben yanlışta görmüş olabilirim bilemiyorum,ışıklı klavyesi var mı?ikinci sorum:Q61MS-16F33 modelini 16 ağustosta sipariş ettim,31 ağustosta teslim edilecekti ama herhangi bir gelişme yok,biz sizi arayacağız diyorlar,ne zaman teslim edileceği konusunda bir fikri olan var mı ve teslim edilmediği gün başına 5 tl+kdv ücret ödeyecekler mi?Son sorumda şu:Linux u silip windows kurarken normal windows u kurduğumuz gibi diski biçimlendir dediğimizde linux otomatik olarak siliniyor mu yoksa linux u açıp kendi içinden mi silmek gerekiyor?yardımlarınız için teşekkürler.

Cevaplar
    1-Bu model Ms-16F33
    2-İsikli klavye yok W A S D tuslari kirmizi renk oldugu icij size oyle gelmis olabilir.
    3-Ben 22 Temmuz da siparis ettim 31 Agustos teslimatli ben 1 Eylul de aldim
    4-Her geciken gun icin 5,5 tl+kdv odeme degil o upgrade icin indirim yapilacak
    5-Normal windows kurulumu yaparken diiski bicimlendir linux toz duman oluyor:-)
    UMARİM yardimci olabilmisimdir

• teşekkür ederim,şimdilik başka birşey yok,olursa sorarım(:bu arada hayırlı olsun,güle güle kullan,aynı modeli sipariş etmişiz,bakalım ben ne zaman kavuşacağım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbuyer

teşekkür ederim,şimdilik başka birşey yok,olursa sorarım(:bu arada hayırlı olsun,güle güle kullan,aynı modeli sipariş etmişiz,bakalım ben ne zaman kavuşacağım??

Tesekkur ederim insallah sende kavusursun kisaca sunu soyleyim bilgisayar super

• quote:

quote:

Tesekkurler

Optimus yazan her PC de var bu dostum. Monster olsun olmasın. İstediğin uygulamada istediğin ekran kartında çalıştırıyorsun. Güzel bişi.

Ben genelde Sürekli YÜKSEK PERFORMANSLI EKRAN KARTI'nı seçili vaziyette kullanıyorum.

• Arkadaşlar optimist_89 dışında kimsenin eline geçmedi mi bilgisayar?
  • optimist_89 kargo dan notebook cantası cıktıgını goremedim goruntuler de gelmedımı yoksa . cunku siparislerde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oysho

optimist_89 kargo dan notebook cantası cıktıgını goremedim goruntuler de gelmedımı yoksa . cunku siparislerde yazıyor.

Sesi kapatarak mı izledin hocam ? Adam diyor ki daha önce diğer pc ile gönderdikleri için şimdi tekrar göndermediler. Evet PC ile birlikte geliyor çanta. Üstüne konulmuş bi şekilde. Bende ki çanta TARGUS piyasada 50-60 a satılıyor. Buradaki bazı ismi lazım değil tekno marketlerde 70 e de gördü.

Ben sırt çantası istemiştim ama ellerinde olmadığından düz çanta göndermişlerdi. Çantada bol göz var. Üstelik gözlerine koyduklarınız birbirini ezmiyor. Sıkışık değil yani güzel bayağı. Kalitesi göz dolduruyor.
  • aynen dedigin gibi hocam hoparlor bozuk sessiz modda izledim. teşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oysho

aynen dedigin gibi hocam hoparlor bozuk sessiz modda izledim. teşk.

Elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum bende alırken çok fazla soru ile karşılaştım çünkü. Hatta çok soru işaret kalarak aldım kafamda.

Cevapları bol tutmak gerek
  • Arkadaşlar bilgisayarın yanında gelen çantanın da birkaç fotoğrafını ekler misiniz? Ayrıca bilgisayarın kasasının önden görünüşünü de eklerseniz sevinirim. Hem çantayı hem de kasanın fotoğraflarını nette biraz araştırdım ama bulamadım.

Edit: Ekleme ve düzenleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 4 Eylül 2012; 21:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar bilgisayarın yanında gelen çantanın da birkaç fotoğrafını ekler misiniz? Ayrıca bilgisayarın kasasının önden görünüşünü de eklerseniz sevinirim. Hem çantayı hem de kasanın fotoğraflarını nette biraz araştırdım ama bulamadım.

Hala yolculuktayim ben insallah persembe evde olacagim persembe aksama dogru eklerim insallah

• arkadaşlar ben bişey sorcam bu ssd ayrımını nasıl yapıyor bilgisayar yani harddiskten ayrı örneğin işletim sistemini veya bir oyunu nasıl ssd ye kurcaz hayatımda hiç ssd kullanmadım:)
  •  Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

belki size cıkar ... resmimde kıyak cıkmıs hane :)
  • quote:

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

belki size cıkar ... resmimde kıyak cıkmıs hane :)

sevmedim ben bu oyunu arkadaş diğeri daha güzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar bilgisayarın yanında gelen çantanın da birkaç fotoğrafını ekler misiniz? Ayrıca bilgisayarın kasasının önden görünüşünü de eklerseniz sevinirim. Hem çantayı hem de kasanın fotoğraflarını nette biraz araştırdım ama bulamadım.

Hala yolculuktayim ben insallah persembe evde olacagim persembe aksama dogru eklerim insallah

Sorun değil; bekleriz artık.
  • Beyler , dayanamadim bu seferde 30 Kasim Teslim kampanyasina katildim 2,799 Lira Gorunce :( Nisan ayindan beri bekliyorum

Artik kampanya yapmasinlar,valla yoksa bu bilgisayari alamicam uzata uzata

15,6'' dan 17''3 e gectim.Tum millete hayirli ugurlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.