Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf898989

Beyler , dayanamadim bu seferde 30 Kasim Teslim kampanyasina katildim 2,799 Lira Gorunce :( Nisan ayindan beri bekliyorum

Artik kampanya yapmasinlar,valla yoksa bu bilgisayari alamicam uzata uzata

15,6'' dan 17''3 e gectim.Tum millete hayirli ugurlu olsun

PC lazım değilse 2 ay var çok bir zaman değil :D

Konfigrasyon nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AllEyesQnMe

quote:

Beyler , dayanamadim bu seferde 30 Kasim Teslim kampanyasina katildim 2,799 Lira Gorunce :( Nisan ayindan beri bekliyorum

Konfigrasyon nedir ?

Bayram kampanyasi ile ayni bilgisayar.sadece 30 kasim teslim.

i7-3610QM
    Gtx670M
    17,3'' FullHD +MAT EKRAN
    16gb 1600Mhz Kingston Ram
    120gb Kingston SSD
    750gb Seagate
    Linux Islemci

2799 Lira

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djsuha

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

belki size cıkar ... resmimde kıyak cıkmıs hane :)

sevmedim ben bu oyunu arkadaş diğeri daha güzeldi

bende oynamam bu oyunları sevmem iste bir halt ettik gecti elimize hediye veriyorum bende ... namımız yürüsün hic degilse

• @ morfeus8888
    SSD normail bir hdd olarak algılanır. Mesela işletim sistemini SSD'ye kurarsan (Windows'u kurarken nereye kuracağını belirleyebiliyorsun.)C: sürücün SSD olur. Oyunları felan kurarken de C sürücüsüne kurarsan SSD'ye kurmuş olursun. (Diski bölümlere ayırmadığını varsayarak belirtiyorum.)

@djduha
    Şimdi steam'a üye oldum felan ama çekiliş mi var başka bir şey mi anlamadım. Çekilişse nasıl katılacağım? Değilse nedir verdiğin bu link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

@ morfeus8888
    SSD normail bir hdd olarak algılanır. Mesela işletim sistemini SSD'ye kurarsan (Windows'u kurarken nereye kuracağını belirleyebiliyorsun.)C: sürücün SSD olur. Oyunları felan kurarken de C sürücüsüne kurarsan SSD'ye kurmuş olursun. (Diski bölümlere ayırmadığını varsayarak belirtiyorum.)

@djduha
    Şimdi steam'a üye oldum felan ama çekiliş mi var başka bir şey mi anlamadım. Çekilişse nasıl katılacağım? Değilse nedir verdiğin bu link?

hocam bende ilk ssd li bi sistem kullanmış olucam.Şimdi windows kurarken nasıl oluyor biçimlendirme kısmında 2 harddisk mi gözüküyor ? Windowsu ssd ye mi kurcaz hızlı çalışması için?
  • quote:

@ morfeus8888

@djduha

steamgifts sitesinde hediye olarak veriyorum ben o oyunu. katıl secenegine tıklayarak dahil oluyorsun cekilise artık sansına kime cıkarsa oyunu ona veriyorum

bol sanslar

• quote:

quote:

Konfigrasyon nedir ?

bidaha degistirdim simdi 7 Kasim teslim

• quote:

Orijinalden alıntı: bidinnak

quote:

@ morfeus8888

@djduha

hocam bende ilk ssd li bi sistem kullanmış olucam.Şimdi windows kurarken nasıl oluyor biçimlendirme kısmında 2 harddisk mi gözüküyor ? Windowsu ssd ye mi kurcaz hızlı çalışması için?

Evet arkadasim iki harddisk olarak gozukuyor sende ssd yemi secip sistemini kurarsin bende ilk defa ssd li sistem kullaniyorum en buyuk fark acilis kapanis sureleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

Arkadaşlar bilgisayarın yanında gelen çantanın da birkaç fotoğrafını ekler misiniz? Ayrıca bilgisayarın kasasının önden görünüşünü de eklerseniz sevinirim. Hem çantayı hem de kasanın fotoğraflarını nette biraz araştırdım ama bulamadım.

Edit: Ekleme ve düzenleme yapıldı.

Hala yolculuktayim ben insallah persembe evde olacagim persembe aksama dogru eklerim insallah

Sorun değil; bekleriz artık.

Sanırım yolculuğunuz bitmiştir. Hem kasanın önden fotoğrafını hem de çantanın fotoğraflarını beklemekteyiz. Ayrıca bizi aydınlatacak diğer test ve izlenimlerinizi de bekliyoruz. Bir de PM göndermiştim. Oradaki sorularıma da cevap yazarsanız sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bilgisayarın yanında gelen çantanın da birkaç fotoğrafını ekler misiniz? Ayrıca bilgisayarın kasasının önden görünüşünü de eklerseniz sevinirim. Hem çantayı hem de kasanın fotoğraflarını nette biraz araştırdım ama bulamadım.

Edit: Ekleme ve düzenleme yapıldı.

Hala yolculuktayim ben insallah persembe evde olacagim persembe aksama dogru eklerim insallah

Sorun değil; bekleriz artık.

Sanırım yolculuğunuz bitmiştir. Hem kasanın önden fotoğrafını hem de çantanın fotoğraflarını beklemekteyiz. Ayrıca bizi aydınlatacak diğer test ve izlenimlerinizi de bekliyoruz. Bir de PM göndermiştim. Oradaki sorularıma da cevap yazarsanız sevinirim.

Tamam arkadasim resimler gelecek genel olarak da fikrimi belirtecegim diger testler nasil yapiliyor hic bilgim yok olsa yaparim

• Arkadaslar ben mobilden giriyorum cogunlukla pm leri hic gormemistim az once arkadasim pm attim cevaplar misin dedi o zaman baktim hepsine cevap verecegim insallah

• quote:

Arkadaslar ben mobilden giriyorum cogunlukla pm leri hic gormemistim az once arkadasim pm attim cevaplar misin dedi o zaman baktim hepsine cevap verecegim insallah

Ben de mobilden girdiğin için PM'lerin farkına varamayacağını düşünerek PM attığımı yazdım. :) Diğer testlerin nasıl yapıldığını sormuşsunuz. Bilgisayarla ilgili diğer testler çok da ilgimi çekmiyor. Konfigürasyon zaten ortada. Çok güçlü bir bilgisayar. Önemli olan ısınma sorununun olup olmadığı, görüntü ve ses kalitesinin ne durumda olduğu, klavyesinin kalitesi ve rahatlığı, kasanın kalitesi, menteşelerin sağlamlığı, webcam'in düşük ışık performansı, yükte ve boşta fan sesinin yüksekliği gibi şeyler bence. Bunların da bir kısmını zaten cevapladınız. Gerisi de yavaş yavaş gelir. Donanımda sıkıntı olmayınca bundan sonra öküzün altında buzağı aramaya başlıyoruz

• quote:

quote:

Arkadaslar ben mobilden giriyorum cogunlukla pm leri hic gormemistim az once arkadasim pm attim cevaplar misin dedi o zaman baktim hepsine cevap verecegim insallah

Ben de mobilden girdiğin için PM'lerin farkına varamayacağını düşünerek PM attığımı yazdım. :) Diğer testlerin nasıl yapıldığını sormuşsunuz. Bilgisayarla ilgili diğer testler çok da ilgimi çekmiyor. Konfigürasyon zaten ortada. Çok güçlü bir bilgisayar. Önemli olan ısınma sorununun olup olmadığı, görüntü ve ses kalitesinin ne durumda olduğu, klavyesinin kalitesi ve rahatlığı, kasanın kalitesi, menteşelerin sağlamlığı, webcam'in düşük ışık performansı, yükte ve boşta fan sesinin yüksekliği gibi şeyler bence. Bunların da bir kısmını zaten cevapladınız. Gerisi de yavaş yavaş gelir. Donanımda sıkıntı olmayınca bundan sonra öküzün altında buzağı aramaya başlıyoruz

pm nize cevap verdim bakabilirsinz

• Resimleri bekliyoruz

• @optimist_89
    cevabınızı okudum ve cevapladım. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Arkadşlar kesinlikle ısınma diye birşey söz konusu değil.Eğer oyun oynarsanız haliyle işlemciniz ve de grafik kartınızın üzerine düşen iş fazla olduğu için onlarda bir ısı artışı olacaktır bu durumda da zaten fanlar devreye giriyor sadece ızgaralar dan sıcak hava üflüyor bu da öok normal zaten.Görüntüye gelince mükemmel Full HD süper oluyor ya.Benim yeğenim NFS Run oynadı benim makina da artık kendi makınasındaki oyundan soğudu o kadar iyi bir de mat ekran olduğu için parmak izi sorunu falan da olmuyr.

Benim bir önceki modele göre (W150ER) klavyesi çok çok çok kaliteli tuşlar basmamazlık falan yapmıyor basılı kalmıyor :) Benım monster almamda bana yardımcı olan arkadaşımla konuştum aynı onda da MSI kasa vardı bana dedi bilgisayarı aldığında bak bakalım NUM LOCk CAPS LOCK Tuşlarına bastığında bunların açıldığına veya kapandığına dair bir gösterge çıkıyor mu diye baktığımda ise CAPS LOCK tuşu Veya NUM LOCK tuşunun açık ya da kapalı olduğunu gösteren herhangi bir işaret çıkmıyor.

Bilgisayar Bosta iken ve de gece ise hafif bir müzik açarak fan sesini bastırabilirsiniz çok fazla rahatsızlık vermiyor.Yük altında kaldığında da öyle oyunun sesini bastıracak kadar ya da yine rahatsızlık verecek kadar ses çıkarmadığını düsünüyorum ben.

Bir de şundan bahsedeyim arkadaşlar batarya harika ya çok fazla götürüyor insanı hemen bitmiyor tam olarak kaç saat dayanacak diye test edemedim ama onu da deneyeceğim inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Resimleri bekliyoruz

Arkadaşım resimi hemen çekip koyarım ama gece olduğu için güzel çekmeyeceğini biliyorum o yüzden yarın koyacağım inşallah
  • Kaç gündür şöyle konu genişlesin, ortalık şenlensin diye bekliyordum. Sonunda cevaplar gelmeye başladı. Ben bu makineden çok ümitliyim. herkese iyi geceler.
  • quote:

@optimist_89
    cevabınızı okudum ve cevapladım. Teşekkür ederim.

rica ederim herhangi bir soru istek vs olursa her türlü ulaşabilirsiniz artık mobil olarak girdiğimde pm lere bakacağım 1,5 ay önce atılmış pm yi daha 1 saat önce okuyabildim:)
  • quote:

Kaç gündür şöyle konu genişlesin, ortalık şenlensin diye bekliyordum. Sonunda cevaplar gelmeye başladı. Ben bu makineden çok ümitliyim. herkese iyi geceler.

Bende konumuz popüler olsun istiyorum ve de sürekli bakıyorum acaba birşeyler yazılmş mı diye.Ümidini kaybetme ben ilk defa bu kadar performanslı bir ürün aldım çok memnunum ve de inaniyorum ki hepiniz memnun kalacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.