Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatmis olabilirim ama uzun uğraşlar sonucu Q61MS-16F3 cihazın biosunu uefi destekli son sürüme güncelledim.
    Servis telefon üzerinden yardımcı olmaya çalıştı ancak sorunu çözemediler ve servise gönderin dediler, bende uzun araştırmadan sonra monsterin kendi sitesindeki birkaç bios dosyası ile güncellemeyi başardım. Bu modeli kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim.
    Ayrıca bu modelin sitede win 10 driverleri yok ancak ben tüm win 10 driverleri orijinal sitelerden indirdim ve sorunsuz olarak uefi modda kullanıyorum. Üstelik en son çıkan win 10 anniversay güncellemesi dahil. İlgili arkadaşlara yardımcı olurum çünkü cihaz çok stabil çalışıyor bu sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster 1762 laptop satıyorum ilgilenenler pm.

https://forum.donanimhaber.com/m_70735248/mpage_6//tm.htm#120066608
  • adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    bende de bu modelden var biz aldımızda zaten uefi mod bios yuklemıstık hep o sekılde kullandık laptoplarımız yaslandı ama MAŞALLAH halen super ucuyor saglam cıktı cok sukur 2 defa servise gitti geldi ssd gümledi onuda ucrertsiz değiştirdiler saolsunlar
    ama artık garantide bitti gerisi cepten gider benim tek sıkıntım batarya tukendi artık yenisi bakıyorum ama cok pahalı bu gidişle çinden alacaz birtane iyi günler herkese
  • oysho O kullanıcısına yanıt
    Evet ben alalı tam 4 yıl oldu ve şuan sadece batarya sorunum var. Onun dışında gören arkadaşlarım bugünün şartlarında dahi bu bilgisayarın hızına çok sasiriyorlar. Eğer batarya bulabilir iseniz uygun fiyata, banada haber verir misiniz ??

• Arkadaşlar benim emektarın cpu soğutucusunu sökemiyorum bi türlü, daha önce temizlemiş olan var mı cihazı? Ekran kartı soğutucu boruyu çıkarttım rahatlıkla ama cpu soğtucusunun vidalarını sökmeme rağmen gram kıpırdamıyor.
    Model 16f3 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 16 Ekim 2016; 14:17:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

Konuyu hortlatmis olabilirim ama uzun uğraşlar sonucu Q61MS-16F3 cihazın biosunu uefi destekli son sürüme güncelledim.
    Servis telefon üzerinden yardımcı olmaya çalıştı ancak sorunu çözemediler ve servise gönderin dediler, bende uzun araştırmadan sonra monsterin kendi sitesindeki birkaç bios dosyası ile güncellemeyi başardım. Bu modeli kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim.
    Ayrıca bu modelin sitede win 10 driverleri yok ancak ben tüm win 10 driverleri orijinal sitelerden indirdim ve sorunsuz olarak uefi modda kullanıyorum. Üstelik en son çıkan win 10 anniversay güncellemesi dahil. İlgili arkadaşlara yardımcı olurum çünkü cihaz çok stabil çalışıyor bu sekilde.

Hocam driverları buraya yazabilir misiniz? Epeydir ben de w10 la kullanıyorum ama kullandığım driverlar hep w7-8 driverları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cemilture kullanıcısına yanıt
    Şuan ben aygıt yöneticisinden eksik driverlerin donanım kimliğine bakarak drpsu sitesinden win10 64 biti seçip yukluyorum. Sadece ekran kartı driverlerini orijinal sitesinden yukluyorum. Şuan cihaz çok stabil. Ayrıca telefondan googleye win 10 iso yazıp windowsun sitesinden orijinal en son surum win 10 isosunu indirip onu yukleyin. Diğer sitelerdeki iso dosyaları sorunlu ve güvenilir olmayabilir. Eğer driverlerini yukleyemezseniz ben yine yardımcı olurum. Normalde win 10 yüklendikten sonra uptade üzerinden otomatik driver yükleniyor ama ben elinin altında driver bulunmasını daha çok yararlı buluyorum. İsterseniz update üzerinden de otomatik yüklenir.

• Anladım hocam, bende iobit driver booster kullanıyordum sıkıntı çıkanlarda, çokta farkeden bir şey yok öyleyse. Stabilite yönünden şikayetim yok, 8.1 üzerinden geçtim ben zaten 10 a. Orjinaldi zaten 8.1 de çok sıkıntı yaşamadım o yüzden.

• quote:

Şuan ben aygıt yöneticisinden eksik driverlerin donanım kimliğine bakarak drpsu sitesinden win10 64 biti seçip yukluyorum. Sadece ekran kartı driverlerini orijinal sitesinden yukluyorum. Şuan cihaz çok stabil. Ayrıca telefondan googleye win 10 iso yazıp windowsun sitesinden orijinal en son surum win 10 isosunu indirip onu yukleyin. Diğer sitelerdeki iso dosyaları sorunlu ve güvenilir olmayabilir. Eğer driverlerini yukleyemezseniz ben yine yardımcı olurum. Normalde win 10 yüklendikten sonra uptade üzerinden otomatik driver yükleniyor ama ben elinin altında driver bulunmasını daha çok yararlı buluyorum. İsterseniz update üzerinden de otomatik yüklenir.

Q61MS-1762 W10 64 bit sistem için THX'i aktif edemedim. w10 ile THX trustudio pro kullanabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Q61MS-1762 W10 64 bit sistem için THX'i aktif edemedim. w10 ile THX trustudio pro kullanabilen var mı?

Evet onu bende aktiflestiremedim. Hep pasif kalıyor. Msi nin sitesinden de indirdim farklı versiyonlarını yine olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

Anladım hocam, bende iobit driver booster kullanıyordum sıkıntı çıkanlarda, çokta farkeden bir şey yok öyleyse. Stabilite yönünden şikayetim yok, 8.1 üzerinden geçtim ben zaten 10 a. Orjinaldi zaten 8.1 de çok sıkıntı yaşamadım o yüzden.

Eğer sistemde kararsızlık olusmuyorsa sorun değil. Sadece ekran kartı driverleri önemli onları orijinal sitesinden indirin yeterli oluyor. Ama siz orijinal kullanıyorsanız bence bir ara fabrika verilerine dondurun cihazı. Daha stabil olur bilgisayar.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.