Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kasım 19 unda sipariş vermiştim hala gelmedi kimseninde aradığı yok ben arıyorum devamlı işlem sırasında diyorlar, artık müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum, varmıdır alan ne durumdayız? yollamayacaklar galiba?
  • Arkadaşlar crysis 3 kasmıyor pes 2013 kasıyor. oyuncu isimleri görünüyor ya adamların tepesinde, o isimler titriyor sinir bozucu bir maç yapamadık gitti. 680m ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergorur

Arkadaşlar crysis 3 kasmıyor pes 2013 kasıyor. oyuncu isimleri görünüyor ya adamların tepesinde, o isimler titriyor sinir bozucu bir maç yapamadık gitti. 680m ekran kartı.

kardeşim pes 2013 her ekran kartında hemen hemen sıkıntı çıkarıyor senın sorunun çözümü masa üstü ekran çözünürlüğün 1920 x 1080 pesin settik kısmındada o çözünürlük 1920 x 1080 olsun o dalgalanma olmaması gerekir.

not:eğer intel ekrankartı tanıtılmışsa gtx680 açtığına emin ol oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

quote:

Arkadaşlar crysis 3 kasmıyor pes 2013 kasıyor. oyuncu isimleri görünüyor ya adamların tepesinde, o isimler titriyor sinir bozucu bir maç yapamadık gitti. 680m ekran kartı.

kardeşim pes 2013 her ekran kartında hemen hemen sıkıntı çıkarıyor senın sorunun çözümü masa üstü ekran çözünürlüğün 1920 x 1080 pesin settik kısmındada o çözünürlük 1920 x 1080 olsun o dalgalanma olmaması gerekir.

Valla PES'in gtx680 den çalıştığına eminim. Nvidia Denetim Masasından öyle ayarladım. Zaten sağ tıklayı entegre ekran kartı ile aç diyince açmıyor hata veriyor.

Evet Masaüstüm 1980x1080 oyunun ayarlarıda o şekilde. Her türlü denedim. low medium high fark etmiyor.

Replaylerde donma olmuyor. Taki seçtiğimin futbolcunun üzerindeki isimlerde titreme olana kadar. Ayarlardan kapatıyorum ama o da kesmiyor çünkü sadece benim topcuların üstündeki isimler gidiyor karşı takımdakilerin isimleri yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

Valla PES'in gtx680 den çalıştığına eminim. Nvidia Denetim Masasından öyle ayarladım. Zaten sağ tıklayı entegre ekran kartı ile aç diyince açmıyor hata veriyor.

Evet Masaüstüm 1980x1080 oyunun ayarlarıda o şekilde. Her türlü denedim. low medium high fark etmiyor.

Replaylerde donma olmuyor. Taki seçtiğimin futbolcunun üzerindeki isimlerde titreme olana kadar. Ayarlardan kapatıyorum ama o da kesmiyor çünkü sadece benim topcuların üstündeki isimler gidiyor karşı takımdakilerin isimleri yazıyor.

bende isimlerde dalgalanma oluyordu sende isim tamamen mi gidiyor bide nwidia denetim masasasından ekran yenileme hızına baksana 60 hertz olması gerekir bazı paneller 40 hz de destekliyor ozamanda takılma oluyor 60 hz olması gerekir ben sornumu böyle halletmiştim başka çözüm yolum yok kolay gelsin inşallah halledebilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende isimlerde dalgalanma oluyordu sende isim tamamen mi gidiyor bide nwidia denetim masasasından ekran yenileme hızına baksana 60 hertz olması gerekir bazı paneller 40 hz de destekliyor ozamanda takılma oluyor 60 hz olması gerekir ben sornumu böyle halletmiştim başka çözüm yolum yok kolay gelsin inşallah halledebilirsin

Bende nvidia denetim masasında ekran yenileme hızı diye bişey yok :) İlginç. Screen görüntüsü verebilir misin bana?

• @omergorur
     Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)
  • quote:

@omergorur

Allah Allah bende o sekme yok iyi mi? Ekran mat acaba ondan mı? Ekranı mı tanımıyor? Genel PNP Monitör diyor aygıt yöneticisinde.

• quote:

quote:

@omergorur

Allah Allah bende o sekme yok iyi mi? Ekran mat acaba ondan mı? Ekranı mı tanımıyor? Genel PNP Monitör diyor aygıt yöneticisinde.

http://forum.donanimhaber.com/m_66086882/tm.htm bu konuya bak bi istersen biri ekran kartını sürücüsünü kaldırıp önceki sürümü kur demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazx_53 -- 15 Mayıs 2013; 11:52:57 >

• bir ton önceki sürüm var :) sendeki sürüm nedir?

314.22 bendeki
  • quote:

bir ton önceki sürüm var :) sendeki sürüm nedir?

314.22 bendeki

ben son sürümü kullanıyorum bende ekran kısmı var öyle bi sıkıntıyla hiç karşılaşmamıştım :)
  • quote:

quote:

bir ton önceki sürüm var :) sendeki sürüm nedir?

314.22 bendeki

ben son sürümü kullanıyorum bende ekran kısmı var öyle bi sıkıntıyla hiç karşılaşmamıştım :)

valla yok o sekme, bir kaç driver versiyonunu indirdim kurdum ama olmadı.

bu arada zaten 60 hz de çalışıyormuş monitör.
  • masa üstü özelliklerden 60 hz gözükse bile nwidiada bazen düşük olabiliyor bence senin o sekme olmadığı için peste dalgalanma olabilir yada internetten bi araştır belki başka çözüm yolları bulabilirsin.benim pesin settink kısmının resmini koyayım belki yardımı dokunur.
  • arkdaşlar teslim alan varmı hic şubat teslimattan.bide bu müşteri hizmetleri gercekren varmı 100 kez aradım hep calıyor calıyor...

edit:bugun aradım ulaşabildim, subat teslimatlar degitılmaya baslandı en gec 2 hafta ıcınde verilecegini soyldıler.hazırana kadar tum subat teslimatlar bitcekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdede -- 25 Mayıs 2013; 12:56:00 >
  • benim ocak teslimatı, ama banada haziranın ikinci haftası kesin teslim edilecek dediler. bu seferde yollamazlarsa ciddi ciddi avukat tutup uğraşacam/uğraştıracam. kaç taksitini ödedik bilgisayar yok ortada.
  • model ney acaba.ms-17 serisi benim.
  • MS-176 Serisi ürün fakat keyboard üzerindeki dokunmatik tuşlardan wifi ve bluetooth çalışmıyor. S-Bar kurdum, masaüstündenden bar'dan wifi veya bluetooth'a tıklağımda dokunmatiğin ışıkları yanıyor. ama el ile dokunup açıp kapatmaya çalıştığımda olmuyor o.O hangi sürücüyü yüklemem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

MS-176 Serisi ürün fakat keyboard üzerindeki dokunmatik tuşlardan wifi ve bluetooth çalışmıyor. S-Bar kurdum, masaüstündenden bar'dan wifi veya bluetooth'a tıklağımda dokunmatiğin ışıkları yanıyor. ama el ile dokunup açıp kapatmaya çalıştığımda olmuyor o.O hangi sürücüyü yüklemem lazım

kardeş ms kasalarda windwos7 için ayrı windows 8 için ayrı bios ve ec sürümleri var yanlış hatırlamıyorsam bu başlık altında hangisinin kurulması gerektiği yazıyordu uygun bios ve ec sürümünü yüklersen sorun büyük bi ihtamal düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

MS-176 Serisi ürün fakat keyboard üzerindeki dokunmatik tuşlardan wifi ve bluetooth çalışmıyor. S-Bar kurdum, masaüstündenden bar'dan wifi veya bluetooth'a tıklağımda dokunmatiğin ışıkları yanıyor. ama el ile dokunup açıp kapatmaya çalıştığımda olmuyor o.O hangi sürücüyü yüklemem lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_68120165/mpage_8/tm.htm bu konu başlığında bahsedilmiş yazıyı kpyalıyım istersen
    Eğer windows 7 kullanıyorsanız web sitemiz üzerinden EC 4.xx sürümü
    Eğer windows 8 kullanıyorsanız web sitemiz üzerinden EC 5.xx sürümü kullanmanız gerekmektedir.

• benimki ms16f34
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.