Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astronomx

Diablo 3 de sürekli takılmalar ile oynuyorum. Biraz oynayınca takılmalar azalıyor. Herşeyi low a aldım gene takılıyor. Nedeni nedir acaba. Gtx560m li bir önceki nesil monster max da uçuyor. F3 takılıyor anlamadım. Acaba adaptör yeterli güç sağlamıyor mu? Çünkü benchleri hoplaya zıplaya geçiyor makine. Oyunda cozutuyor

Tüm driverlarım güncel.

Eğer değiştirmediyseniz max foreground fps ayarını değiştirin. Açılışta 150 idi sanırım, çok lüzumsuz. Sırasıyla 60 ve 30'a çekmeyi deneyin. Performansta bir değişiklik var mı bakın.
  • 150hm ile sorun çıkmaz iken full de 45-50 fps ile oynarken neden fps ayarı yapayım ki. Zaten bu takılmaları tüm ayarlar low aa kapalı iken yapıyor. Neyse ben makineyi yüklenip fokusa götüreyim en iyisi. Makine ile oyun oynama fırsatını daha 1 aydır yakaladım.
    Artık bunun nedenini fokus düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronomx

150hm ile sorun çıkmaz iken full de 45-50 fps ile oynarken neden fps ayarı yapayım ki. Zaten bu takılmaları tüm ayarlar low aa kapalı iken yapıyor. Neyse ben makineyi yüklenip fokusa götüreyim en iyisi. Makine ile oyun oynama fırsatını daha 1 aydır yakaladım.
    Artık bunun nedenini fokus düşünsün.

Benim eski masaüstü pc çok kasıyordu diabloda. Aynı şekilde kaplama, gölge vs giib ayarları düşürdüm başta bir işe yarmamıştı. Bazen siyah ekran bile alabiliyordum. Sonra oyunun menüsünden max fps'yi düşürerek performans sorunlarını düzeltmiştim.

Siz gene de servise götürün. Makinenin özellikleri ya da ne kadar zaman önce aldığınızı bilmiyorum da monster'ın sitesinde "oynanmayan oyun olursa iade garantisi" diye bir şey gördüm :) Gidin bir sorun hesabını bu işin, bakalım ne yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judeau -- 4 Mart 2013; 0:28:13 >

• Arkadaşlar q61ms 16f3 serisi notebook ta gtx 675mx 4 gb olurmu. ustalardan cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancxc

Arkadaşlar q61ms 16f3 serisi notebook ta gtx 675mx 4 gb olurmu. ustalardan cevap bekliyorum

ben o şekilde sipariş etmiştim yani 4gb gt675mx yazıyordu. Ancak sonradan değiştirdiler işte kasada 2gblık takılı gelcek falan filan diye.
  • bede de aynı oldu ms kasalarda 675mx 2 gb tan fazla olmuyormuş hayırlısı olsun
  • ben konustum o konuda monsterle bana 4 gb takılcak dediler.onun sınırlı sıtokla sınırlı bır kampanya oldugu solediler...
  • ilginç bana da ms16f kasa ile ilgili olduğunu söylediler
    ms kasa gtx 4gb 675mx kullana var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdede

ben konustum o konuda monsterle bana 4 gb takılcak dediler.onun sınırlı sıtokla sınırlı bır kampanya oldugu solediler...

forumda eski mesajlarımdan bulabilirsiniz ms kasada ilk 4gb 675mx siparişimi verdim. Sınırlı stok durumu olsa benim en başta yararlanmam gerekirdi
  • hadi ya arıyım bıda bakalım.
  • Aradim konustum (ms 17 inc)4gb 675 mx takilcakmis
    BIde subat teslimatlar mart sonu gibi dagitima baslicakmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdede -- 14 Mart 2013; 15:49:14 >
  • arkadaşlar benim 16f34 msı modeli ocak başı teslimattı , ertelendi şimdiye kadar, ocak veya daha sonra teslimatını almış olan varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahimozugur

arkadaşlar benim 16f34 msı modeli ocak başı teslimattı , ertelendi şimdiye kadar, ocak veya daha sonra teslimatını almış olan varmı??

Daha aralık teslimatlıları yapıp bitiremediler. Bende 1-15 ocak teslimatlıydım hala daha bekliyoruz.

• ms 1762x modeli için yüksek seste cızırtı olayını nasıl çözebiliriz arkadaşlar ? biraz kurcaladım da cızırtı klavyeden geliyor gibi sanki
  • kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kadar boktan bi hizmet görmedim, 3 aydır parasını alıyorlar bilgisayar yok. 5 ay önce sipariş verdim daha ne zaman yollayacaklar acaba. varmı ki hiç alan kasımda sipariş verenlerden???
  • quote:

kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kadar boktan bi hizmet görmedim, 3 aydır parasını alıyorlar bilgisayar yok. 5 ay önce sipariş verdim daha ne zaman yollayacaklar acaba. varmı ki hiç alan kasımda sipariş verenlerden???

Ben Kasım siparişlilerden artık almayan kalmadı sanıyordum. Bu aralar seri şekilde teslim yapıyorlar; yarın ilk iş arayıp sorun durumunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judeau

quote:

kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kadar boktan bi hizmet görmedim, 3 aydır parasını alıyorlar bilgisayar yok. 5 ay önce sipariş verdim daha ne zaman yollayacaklar acaba. varmı ki hiç alan kasımda sipariş verenlerden???

Ben Kasım siparişlilerden artık almayan kalmadı sanıyordum. Bu aralar seri şekilde teslim yapıyorlar; yarın ilk iş arayıp sorun durumunuzu

bugün aradım, hatta son iki haftadır her gün arıyorum soruyorum, hep teslimediliyo teslim sırasına göre aranacak dediler. bu hafta içi kesin aranacaksınız dediler ama aramadılar. projeye başlamam lazım bilgisayar yok elimde. 2 aydır erteliyorum projem aksadı onlar yüzünden. hafta sonu m hizmetleri kapalı oluyo, başka ulaşabileceğim numara varmı acaba?

• arkadaşlarlar merhaba Q61MS-16F3 kullanıcısıyım sorucagımı soru biraz komik olabilir ama soruyorum bilgisayarların kulaklık ve mikrofon girişlerinin yanında mavi gri renkte girisler bulunmakta bunlar ne cıkısları (ses kartı olarak düsünüyorum ama yanılıyorda olabilirim)
  • Beyler MS kasa kullananlar şuraya bakabilir mi, alttaki iki resimdeki "7.1 Hoparlör" ve "Stereo" hoparlör yapılandırması arasında ses kalitesi farkı var mı ? Ben pek farkedemedim ama merak ettim çünkü bilgisayar geldiğinde driverları vs yüklediğimde otomatik 7.1 seçiliydi, ama kulaklık taktığımda filmlerde, oyunlarda falan belli sesler gelmemeye başladı 7.1'de. Stereo yaptığımda düzeldi bu olay kulaklıkta. Bende diyorum ki her kulaklık taktığımda 7.1'den manuel olarak Stereo'ya değiştirmekle uğraşmaktansa sürekli Stereo olarak tutayım. Ama eğer 7.1 yapılandırmasında daha kaliteli veya ekstra ses veriyorsa ben bunları kaçırmayayım kulaklık takılı değilken değiştireyim Stereo'yu 7.1'e. 7.1'de Subwoofer olayı görünüyor bi de resimde, bu yüzden kasanın altındaki Subwoofer Stereo'da çalışmıyor mu sadece bu 7.1'de mi çalışıyor bi bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 2 Nisan 2013; 5:39:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler MS kasa kullananlar şuraya bakabilir mi, alttaki iki resimdeki "7.1 Hoparlör" ve "Stereo" hoparlör yapılandırması arasında ses kalitesi farkı var mı ? Ben pek farkedemedim ama merak ettim çünkü bilgisayar geldiğinde driverları vs yüklediğimde otomatik 7.1 seçiliydi, ama kulaklık taktığımda filmlerde, oyunlarda falan belli sesler gelmemeye başladı 7.1'de. Stereo yaptığımda düzeldi bu olay kulaklıkta. Bende diyorum ki her kulaklık taktığımda 7.1'den manuel olarak Stereo'ya değiştirmekle uğraşmaktansa sürekli Stereo olarak tutayım. Ama eğer 7.1 yapılandırmasında daha kaliteli veya ekstra ses veriyorsa ben bunları kaçırmayayım kulaklık takılı değilken değiştireyim Stereo'yu 7.1'e. 7.1'de Subwoofer olayı görünüyor bi de resimde, bu yüzden kasanın altındaki Subwoofer Stereo'da çalışmıyor mu sadece bu 7.1'de mi çalışıyor bi bilgisi olan var mı ?

benzer durum bendede söz konusu idi stereo seçeneğini seçtim saadece. kasanın yanındaki 4 çıkıştan birisi mikrofon girişi diğer 3 taneside sanıyorum 5+1 yada 7+1 ses girişi olması lazım. harici logitech x540 falan gibi bi hoperlörünüz yoksa stereoda kalması daha mantıklı bence.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.