Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler MS kasa kullananlar şuraya bakabilir mi, alttaki iki resimdeki "7.1 Hoparlör" ve "Stereo" hoparlör yapılandırması arasında ses kalitesi farkı var mı ? Ben pek farkedemedim ama merak ettim çünkü bilgisayar geldiğinde driverları vs yüklediğimde otomatik 7.1 seçiliydi, ama kulaklık taktığımda filmlerde, oyunlarda falan belli sesler gelmemeye başladı 7.1'de. Stereo yaptığımda düzeldi bu olay kulaklıkta. Bende diyorum ki her kulaklık taktığımda 7.1'den manuel olarak Stereo'ya değiştirmekle uğraşmaktansa sürekli Stereo olarak tutayım. Ama eğer 7.1 yapılandırmasında daha kaliteli veya ekstra ses veriyorsa ben bunları kaçırmayayım kulaklık takılı değilken değiştireyim Stereo'yu 7.1'e. 7.1'de Subwoofer olayı görünüyor bi de resimde, bu yüzden kasanın altındaki Subwoofer Stereo'da çalışmıyor mu sadece bu 7.1'de mi çalışıyor bi bilgisi olan var mı ?

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)  Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

benzer durum bendede söz konusu idi stereo seçeneğini seçtim saadece. kasanın yanındaki 4 çıkıştan birisi mikrofon girişi diğer 3 taneside sanıyorum 5+1 yada 7+1 ses girişi olması lazım. harici logitech x540 falan gibi bi hoperlörünüz yoksa stereoda kalması daha mantıklı bence.

Stereo ve 7.1 arasında ses farkı vardır. Stereo'da biraz daha dengeli bir ses çıkıyor. 7.1'de ise biraz daha baslı çıkıyor. Kasanın altındaki subwoofer daha etkin çalışıyor. Genelde Stereo dinleyebilirsiniz. 7.1 destekleyen oyunlarda değiştirin(Most Wanted 2012 gibi).

Dipnot: Benim hep 7.1'e ayarlı durumda.

• ocak yada subat teslımattan teslım alan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdede

ocak yada subat teslımattan teslım alan varmı?

benim ocak teslimatıydı hala erteliyolar
  • nisan sonuna teslim edilecek demeye başladılar her aradığımda farklı bi yalan lanet olsun be ilgilenmiyolar bile, her seferinde geri dönüş yapılacak diyolar ama bi ses yok yine kasımın 19unda sipariş verdim insaf!
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahimozugur

quote:

ekimin 23 de sipariş vermiştim ocak teslimatı 11 nisanda aldım bugun anca açabildim monsteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

quote:

quote:

ekimin 23 de sipariş vermiştim ocak teslimatı 11 nisanda aldım bugun anca açabildim monsteri

senle benimki muhtemelen aynı parti bilgisayarları, umarım haftaya ararlar, okulum uzayacak bu heriflerin yüzünden ya çıldıracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler MS kasa kullananlar şuraya bakabilir mi, alttaki iki resimdeki "7.1 Hoparlör" ve "Stereo" hoparlör yapılandırması arasında ses kalitesi farkı var mı ? Ben pek farkedemedim ama merak ettim çünkü bilgisayar geldiğinde driverları vs yüklediğimde otomatik 7.1 seçiliydi, ama kulaklık taktığımda filmlerde, oyunlarda falan belli sesler gelmemeye başladı 7.1'de. Stereo yaptığımda düzeldi bu olay kulaklıkta. Bende diyorum ki her kulaklık taktığımda 7.1'den manuel olarak Stereo'ya değiştirmekle uğraşmaktansa sürekli Stereo olarak tutayım. Ama eğer 7.1 yapılandırmasında daha kaliteli veya ekstra ses veriyorsa ben bunları kaçırmayayım kulaklık takılı değilken değiştireyim Stereo'yu 7.1'e. 7.1'de Subwoofer olayı görünüyor bi de resimde, bu yüzden kasanın altındaki Subwoofer Stereo'da çalışmıyor mu sadece bu 7.1'de mi çalışıyor bi bilgisi olan var mı ?

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)  Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

7.1 ve 5.1 kanal seçimi yaparsanız ses kartınız sesleri frekanslarına göre ayıracak ve onları farklı kanallardan( yandaki 3 çıkışşın sebebi bu ) ses sistemine aktarmaya başlayacaktır. ama siz 5.1 ya da 7.1 ses sistemi kullanmadığınız için dolayısıyla da o çıkışları kullanmadığınız için bazı kanalllardaki sesleri duyamazsınız( surround , lfe gibi )
    Bu yüzden eğer tek çıkış kullanacaksanız stereo seçili kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geomatikçi -- 14 Nisan 2013; 0:31:38 >

• şubat teslimat teslim alan varmı arkadaşlar?
  • quote:

şubat teslimat teslim alan varmı arkadaşlar?

ocak teslimattı alamadım hala
  • Merhaba.Monsterda ki gtx 670m ekran kartı nasıl akım çekiyor ve ısınmıyor.Ben de düşünüyorum kasa kaliteli mi?Çok az oyun ve 3d programları kullanacağım.Çift fan çift hdd ve 4 ram yuvası olan model hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzkırıcı

Merhaba.Monsterda ki gtx 670m ekran kartı nasıl akım çekiyor ve ısınmıyor.Ben de düşünüyorum kasa kaliteli mi?Çok az oyun ve 3d programları kullanacağım.Çift fan çift hdd ve 4 ram yuvası olan model hangisi?

ben 16f34 modelini sipariş ettim gelmedi daha ama, dediğin özellikler var onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzkırıcı

Merhaba.Monsterda ki gtx 670m ekran kartı nasıl akım çekiyor ve ısınmıyor.Ben de düşünüyorum kasa kaliteli mi?Çok az oyun ve 3d programları kullanacağım.Çift fan çift hdd ve 4 ram yuvası olan model hangisi?

Bizzat ömür beyE sordum , ms kasalar soğutma konusunda clevmdan başarılı dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judeau

quote:

kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kadar boktan bi hizmet görmedim, 3 aydır parasını alıyorlar bilgisayar yok. 5 ay önce sipariş verdim daha ne zaman yollayacaklar acaba. varmı ki hiç alan kasımda sipariş verenlerden???

Ben Kasım siparişlilerden artık almayan kalmadı sanıyordum. Bu aralar seri şekilde teslim yapıyorlar; yarın ilk iş arayıp sorun durumunuzu

Hocam ben de kasımda sipariş verdim HALA ALAMADIM..
  • Bilgi için teşekkürler hepinize.3ds max kullanan çalışan var mı?Mobil olmam gerekiyor bu yüzden takıldım ekran kartına.İnternette araştırdım MXM tipi bir slot varsa bu GTX serisi mobil kartlar sökülüp takılıyormuş.
  • 1762 kullanan arkadaşlar dokunmatik tuşların çoğu çalışmıyor bende bunun bi programı felan var mı sizdede durum aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

ms 1762x modeli için yüksek seste cızırtı olayını nasıl çözebiliriz arkadaşlar ? biraz kurcaladım da cızırtı klavyeden geliyor gibi sanki

kardeş sorununu halettinmi bilmiyorum ama o cızırtı bende hp notebookta geliyordu f,g harflerinin ordan format atınca geçti bendeki sese bi driver neden olmuştu formattan sonra cızırtı geçti.
  • arkadaşlar bende de q63ms-17628 var. Merak ettiğim soru şu; bu modellere mSata SSD takılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergorur

arkadaşlar bende de q63ms-17628 var. Merak ettiğim soru şu; bu modellere mSata SSD takılabiliyor mu?

normalde m-sata çıkışı yok.hard disk çıkışını çevirebiliyorsun dönüştürücü ile.resim msi gt70 ayit ama senin laptopla aynıhttps://store.donanimhaber.com/b3/27/20/b32720bbf1fde930a0a2548b3f7f7d2b.jpghttps://store.donanimhaber.com/b7/03/82/b70382c42d45ce576e45e1fa218bdf9b.jpg
     Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

quote:

Orijinalden alıntı: omergorur

arkadaşlar bende de q63ms-17628 var. Merak ettiğim soru şu; bu modellere mSata SSD takılabiliyor mu?

normalde m-sata çıkışı yok.hard disk çıkışını çevirebiliyorsun dönüştürücü ile.resim msi gt70 ayit ama senin laptopla aynıhttps://store.donanimhaber.com/b3/27/20/b32720bbf1fde930a0a2548b3f7f7d2b.jpghttps://store.donanimhaber.com/b7/03/82/b70382c42d45ce576e45e1fa218bdf9b.jpg
     Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)

Cevabın için teşekkür ederim.

Bu resimde görünen slot 1

Bende şöyle bir sorun oluştu. Elimde SSD vardı notebook gelince slot 1 e taktım SSD'yi. Ama acayip bir sorun oldu. Bazen SSD'yi görmüyor notebook. Direkt BIOS açılıyor, BIOS'dan bakıyorum sata bağlantılarına Slot 1 in karşısında empty yazıyor.

Neyse kapatıyorum PC'yi 2 dakika sonra açıyorum SSD'yi görüyor Windows 8 açılıyor. Bir daha SSD'yi görmeyip sonraki açılmada SSD'yi görünce Windows 8 dosyaları bozuldu uyarısı alıyorum.

Bende mecburen SSD'yi 2.slot a takmak zorunda kaldım. Ama bu seferde dikkatimi çekti ki, MS-1762 modellerde Slot 2 sata 3 değil. Sata 2 olarak çalışıyor bu slot. Benchmark testlerinde 280 mb/sn yi geçmiyor hızı.

Halbuki SSD'yi slot 1 de test ettiğimde 500 MB/sn'leri görmüştüm.

Ne yapmalıyım acaba? Corsair Force GT SSD kullanıyorum. SSD Firmware güncel. BIOS monsterin sitesinde verilen son güncel BIOS. Acaba bu sorun SSD kaynaklı mı? Yoksa Donanımsal olarak bir arızamı var notebookta.

Slot 1'e HDD yi taktığımda HDD'yi hep görüyor notebook. Diyorum acaba sorun SSD'den mi kaynaklanıyor.

Ömür Ersin Bey'e PM atıyorum ama cevap vermiyor mesajlarıma.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.