Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun yine aradım, haziranın 2 haftası dediler.bekliyoruz hala (ms17)
  • aranan varmı arkadaşlar şubat teslımattan (ms17)
  • Arkadaşlar bu bilgisayardan aldım ben de ama açma-kapama düğmesinin sağındaki iki buton ne işe yarıyor anlayamadım, bir de soldaki iki buton yeri neden boş bilen var mı ?
  • bios update ile ilgili bilgi verebilecek var mı acaba ? sitede 3 tane bios dosyası var.
  • Var mı gelişme, yarın gelecekmi makineler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hala gelmedı subat teslımat ms 17 ve yarın yurd dısına gıdıyotum ararlarsalarda uğramıcaklar orda msş bılgı ucuzmus bulursam alcam ve dırek ıptal etcem yeter 4 5 ay gecıkme nedır,bide anlamdım hemen teslım acıyorlar ...zaten musteri hizmetleri diye birşey yok yalan bos zamanlarında 1 kısı bakıyor telefona bellı değil oda zaten santral desen ... böyle şirket olmaz.
  • Beyler bu 16F3 kasada Windows 7'de touchpad ile multitouch hareketler yapabiliyorduk sayfayı aşağı sürükleme vs. Windows 8 yükledim ama driverı yüklesemde bu hareketler olmuyor yani illa sayfanın sağından tutup sürüklemem gerekiyor parmak hareketiyle sürükleyemiyorum. Bunu yaşayan var mı veya yaşayıpta düzelten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler bu 16F3 kasada Windows 7'de touchpad ile multitouch hareketler yapabiliyorduk sayfayı aşağı sürükleme vs. Windows 8 yükledim ama driverı yüklesemde bu hareketler olmuyor yani illa sayfanın sağından tutup sürüklemem gerekiyor parmak hareketiyle sürükleyemiyorum. Bunu yaşayan var mı veya yaşayıpta düzelten?

Synaptics İşaretleme Aygıtından:
    Aygıt ayarları
    Ayarlar
    Kaydırma menüsünden gerekli yerleri işaretliceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidinnak -- 1 Eylül 2013; 1:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidinnak

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler bu 16F3 kasada Windows 7'de touchpad ile multitouch hareketler yapabiliyorduk sayfayı aşağı sürükleme vs. Windows 8 yükledim ama driverı yüklesemde bu hareketler olmuyor yani illa sayfanın sağından tutup sürüklemem gerekiyor parmak hareketiyle sürükleyemiyorum. Bunu yaşayan var mı veya yaşayıpta düzelten?

Synaptics İşaretleme Aygıtından:
    Aygıt ayarları
    Ayarlar
    Kaydırma menüsünden gerekli yerleri işaretliceksin.

Tamamdır eyvallah, kapalıymış nedense ordan.
  • burda MS-16F3 sahipleri olarak iyi bir birlik kurmuşsunuz ben aralığın 15inde MS-16F40 modelini alıyorum nasipse yani sizikiyle aynı kasa bende aileden sayılırım ve sizden fikirlerinizi almak istiyorum sizce bu model yeterli soğutma sağlıyor mu yoksa yine monster olmak kaydıyla başka bir modele mi yönelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim....

Özellikler:

3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX770M 192-Bit DX11
    15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    4.Nesil Haswell Teknolojisi
    16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraPrens75

burda MS-16F3 sahipleri olarak iyi bir birlik kurmuşsunuz ben aralığın 15inde MS-16F40 modelini alıyorum nasipse yani sizikiyle aynı kasa bende aileden sayılırım ve sizden fikirlerinizi almak istiyorum sizce bu model yeterli soğutma sağlıyor mu yoksa yine monster olmak kaydıyla başka bir modele mi yönelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim....

Özellikler:

3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX770M 192-Bit DX11
    15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    4.Nesil Haswell Teknolojisi
    16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM

şmdiden hayırlı olsun hocam. soğutucu ihtiyacın olmayacak emin olabilirsin.

Gören duyan olursa bende birşey sormak istiyorum ms 16f3 modeline sahibim. Çok nadir olmak üzere(3-4 haftada bir) bbcode u f4 olan mavi ekran hatası alıyorum. F4 kodunuda o kadar araştırdım kesin bi sonuç bulamadım ancak tahminim SSD de bi sıkıntı olduğu yönünde.
    2 hafta kadar önce bilgisayara format attım ve driverları kurana kadar yarım saat içerisinde 10-15 kez mavi ekran aldım diyebilirim. Ancak driverları kurduktan sonra hiç bi sıkıntı çıkmadı.
    Birde benim bilgisayarın hazırda beklet komutu çalışmıyor; şu şekilde. Hazırda beklet şeklinde kapattığımda windows sürdürülüyor şeklinde açılırken donup kalıyor bilgisayar hiç bir tepki vermiyor 1-2 saat beklediğimi biliyorum bir değişiklik yok. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u mad? -- 19 Kasım 2013; 7:38:33 >

• Bende çok nadir olarak galiba oyuna girerken ekran kartı geçişlerinde bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Ms1762
    driver_irql_not_less_or_equal
     Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)
  • arkadaşlar 16F3 modeline ışıklı klavye taktırabilmek mümkün mü acaba ? ayrıca dvd rw yeri ultrabay slotu mu acaba ?
  • yok mu bilen yaw :D
  • Arkadaşlar Monster Q61MS-16F3 bu model laptop buldum donanımına göre fiyatı çok uygun geldi ikinci el. Birkaç sorum olacak kullananlara.

1- Laptoptan memnun musunuz acaba? Tavsiye eder misiniz?
    2- Tek fanlı olması sorun yaratıyor mu?Isınma veya gürültülü fan sorunlarınız var mı?
    3- Bu modelde yaşadığınız sorunlar nelerdi?
    4- Klavye kısmında veya mousepad kısmında sıcaklık var mı?Notebook'un tam olarak ne tarafı ısınıyor?
    5- Laptop kaç kg ve yeni nesil oyuncu kasalarına göre büyük ve kaba duruyor mu? Taşıması sıkıntılı mı?
    6- Ekran IPS Panel mi?
    7- Ekran kartı ve işlemci değişebiliyor mu? MXM slotlu mu?
    8- Klavye aydınlatmasız sanırım en azından benim düşündüğüm modelde öyle acaba aydınlatmalı klavyeler ile değişebiliyor mu?(Özellikle şu fn+F4 ile aydınlatma ayarı değiştirilenler hoşuma gitti)
    9- Batarya kaç saat gidiyor?

• Merhaba arkadaşlar,

Q61MS-16F34 model kullanıcısıyım, şarj adaptörüm bozuldu, monster ı aradım 203 tl fiyat verdiler, daha uyguna bulabileceğim bir yer varmı acaba ? Yada daha uyguna farklı modellerin şarj adaptörü olur mu ?

Teşekkürler
  • hala benim gibi bu modeli kullanmaya devam eden var mı? sorularım birikti baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

hala benim gibi bu modeli kullanmaya devam eden var mı? sorularım birikti baya

Hocam windows 10 kurabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

hala benim gibi bu modeli kullanmaya devam eden var mı? sorularım birikti baya

Hocam windows 10 kurabildiniz mi?

sorularımdan bir tanesi kuramıyoruz malesef ama bi yolunu bulan varmı acaba diye onuda soracaktım
  • benimkisi ms-1762 675 mx ekran kartlı olan. daha önce kenarda çıkan zımbırtıya basmışlar windows 10 ageçmiş bilgisayar ilk gün çalıştı sonra dirverlardan ötürü mavi ekran manyağı oldu sonrada bios uçmuş bilgisayar daha açılmadı. 85 tlye bios attırdım şimdide tırsıyorum açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.