Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi windowsu sdd ye mi kuralım.yoksa sdd ye oyunmu dolduralım?nedir tavsiyeler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Resimleri bekliyoruz

Arkadaşım resimi hemen çekip koyarım ama gece olduğu için güzel çekmeyeceğini biliyorum o yüzden yarın koyacağım inşallah

Daha iyi olur. Baska eline geçen yok mu pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderunc

şimdi windowsu sdd ye mi kuralım.yoksa sdd ye oyunmu dolduralım?nedir tavsiyeler?

Hocam Windows'u mutlaka SSD ye kurun ve en çok oynadığın oyunu istersen yine SSD ye kurabilirsin. Mesela BF3 ü multiplayer oynayan birisi olarak SSD ye kurmak istiyorum. İşletim sistemini SSD ye kurmazsan SSD nin faydasını göremezsin.
  • Arkadaşlar,eline bilgisayarı geçen başka birisi yok mu acaba? Monster yetkilileri bu hafta sonuna kadar teslimatları tamamlayacaklarını söylüyorlar,bugün cuma zaten,cumartesi kargo şirketleri öğlene kadar çalışıyor,yetiştirebilecekler mi acaba? Bilgisi olan var mı?
  • Mikrofon yeri tam olarak nerde bir de fanın olduğu yer kolayca açılacak cinsten mi. Temizlemek için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbuyer

Arkadaşlar,eline bilgisayarı geçen başka birisi yok mu acaba? Monster yetkilileri bu hafta sonuna kadar teslimatları tamamlayacaklarını söylüyorlar,bugün cuma zaten,cumartesi kargo şirketleri öğlene kadar çalışıyor,yetiştirebilecekler mi acaba? Bilgisi olan var mı?

furvarol nickli arkadas benden once almisti

• O arkadaşı hiç forumda göremiyoruz ama(:
  • Arkadaslar resimleri cektim bugun icinde ekleyecegim İnsallah

• quote:

Arkadaslar resimleri cektim bugun icinde ekleyecegim İnsallah

Butun bu programlari yukledikten sonra acilis suresinde artma oldumu hic ? Kac saniyeye cikti acilis suresi ? Birde ses ile ilgili video koyarsan guzel olur ya :D max ayarda cizirti falan sorunu var mi ? Yani gamming computer icin nasil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

quote:

Butun bu programlari yukledikten sonra acilis suresinde artma oldumu hic ? Kac saniyeye cikti acilis suresi ? Birde ses ile ilgili video koyarsan guzel olur ya :D max ayarda cizirti falan sorunu var mi ? Yani gamming computer icin nasil ?

Yazdiklarini cevaplayacagim arkadasim video yu youtube a yuklemek cok uzun suruyor ya:-(

• quote:

quote:

quote:

Yazdiklarini cevaplayacagim arkadasim video yu youtube a yuklemek cok uzun suruyor ya:-(

sagolasin forum kardesligi valla ben de bekliyorum benim canavari aynisinin bi buyugu 17,3'' olani.Kasa yuzeyinde hafif farkliliklar var sanirim demi 15,6'' ile aralarinda.Kasayi buyuk aldim hem FullHD doya doya yasamak icin,hem componentlar rahat nefes alsin diye,hem arada 300 Lira fark vardi ve 1 kere olsun paraya kiyam dedim

Ellerin dert gormesin video-resim-yorum ne varsa bekliyorum bir elim F5 'te

• quote:

quote:

quote:

quote:

sagolasin forum kardesligi valla ben de bekliyorum benim canavari aynisinin bi buyugu 17,3'' olani.Kasa yuzeyinde hafif farkliliklar var sanirim demi 15,6'' ile aralarinda.Kasayi buyuk aldim hem FullHD doya doya yasamak icin,hem componentlar rahat nefes alsin diye,hem arada 300 Lira fark vardi ve 1 kere olsun paraya kiyam dedim

Ellerin dert gormesin video-resim-yorum ne varsa bekliyorum bir elim F5 'te

yeni resimleri eklemeye simdi başlıyorum

• Fotoğraf, video vs. hepimiz bekliyoruz. Bu arada arkadaşlar imzamı kullanmak isteyen olursa kodları verebilirim. Kendiniz de düzenlersiniz. Daha güzel bir şeyler hazırlarsanız ben de talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Fotoğraf, video vs. hepimiz bekliyoruz. Bu arada arkadaşlar imzamı kullanmak isteyen olursa kodları verebilirim. Kendiniz de düzenlersiniz. Daha güzel bir şeyler hazırlarsanız ben de talibim.

yeni fotograflar ekledim arkadaşım ama video maalesef çekemeyeceğim:( imzanı kullanmak istiyorum bana kodları yollarsan sevinirim
  • @optimist
    Fotoğraflara baktım. Teşekkür ederim. Ben senin omuz çantası aldığını düşünerek çanta fotoğrafları da eklemeni istemiştim ama sırt çantası almışsın. Neyse artık o da başka arkadaşların merakını giderir. İmza kodlarını burada kirliliğe neden olmaması için PM den gönderiyorum.
  • quote:

quote:

arkadaşım açılış süresinde hissedilir bir azalma olmadığını düşünüyorum.Gerekli programları yükledikten sonra NFS Run ve de Battlefield 3 yükledim yani fazla birşey yüklemedim yüklemiş olsam da çok da hissedilmez herhalde açılışın yavaşladığı falan sesle ilgili az önce video çektim youtube koyacağım onu oraya yüklemek herhalde 2 saat sürer sonra da foruma koyarım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

@optimist
    Fotoğraflara baktım. Teşekkür ederim. Ben senin omuz çantası aldığını düşünerek çanta fotoğrafları da eklemeni istemiştim ama sırt çantası almışsın. Neyse artık o da başka arkadaşların merakını giderir. İmza kodlarını burada kirliliğe neden olmaması için PM den gönderiyorum.

sağolasın sesle ilgili video çektim onu da youtube a yükleyeceğim simdi
  • Yenı resımler gelmiş. teşekkurler

• arkadaşlar ben de kurban kampanyasından MS-16F34 aldım bugün. teslimat 7 kasım . şu an kullandığım Sony VAIO VGN-FW490JEB işini kusursuz yapmaya devam ediyordu ancak ekran kartı HD4650 artık bazı oyunlarda özellikle BF3'te ve DIABLO patlama vs sahnelerinde kasıyor. o nedenle yeni bir VAIO bakarken bunu gördüm. umarım yanlış karar vermemişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

arkadaşlar ben de kurban kampanyasından MS-16F34 aldım bugün. teslimat 7 kasım . şu an kullandığım Sony VAIO VGN-FW490JEB işini kusursuz yapmaya devam ediyordu ancak ekran kartı HD4650 artık bazı oyunlarda özellikle BF3'te ve DIABLO patlama vs sahnelerinde kasıyor. o nedenle yeni bir VAIO bakarken bunu gördüm. umarım yanlış karar vermemişimdir.

En dogru karari vermissiniZ

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.