Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda kullanmakta olan arkadaşlar, cihazdaki bileşenlerin marka ve modellerini yazabilirler mi? yani Wi-Fi marka ve modeli, ethernet, ses kartı, hoparlör sistemi, vb. gibi. normalde MSI GT60 bare bone (MSI MS-16F3) kasa olduğunu sanırım konuyla ilgilenenler biliyordur. bu kasayı kullanan yurtdışı firmalarının modellerini inceledim ama çok fazla benzer model bulamadım. sadece en yakın özelliklere sahiphttp://www.buyxg.com/system/XG_Action_9450_Notebook/ adresinde cihazı bulabildim. 1500 dolar gibi bir fiyatı var. yukarıda bahsettiğim bileşenlerin marka ve modellerini öğrendikten sonra cihazın gerçek özelliklerini ortaya çıkarabiliriz ve ona göre elinde cihaz olan arkadaşlardan daha belirgin testler isteyebiliriz.

• HM77 yonga setinin de optional özellikleri bulunmakta. mesela Anti Theft (Hırsızlığı Önleme) özelliği olup olmadığını BIOS ayarlarından bakmanız mümkün mü? Kablosuz kartı Intel N2230 mu yoksa başka bir kart mı acaba? özelliklere bakınca half size adapter demiş yoksa sürpriz yapıp Killer Wireless-N 1202 802.11 a/b/g/n Half Size Adapter mi takmışlar? önceki mesajımda verdiğim adreste 16F34 modeline göre özelleştirme yaptım 1600$ çıktı yani 2880TL gibi bir fiyat. 4000TL'den indirdik olayı zaten pek inandırıcı gelmemişti. 2900'lerden 2500'lere indirim 2 aylık bekleme için de normal. bu adresteki firma 5-10 günlük temin süresi ile bu fiyatı veriyor. sonuç olarak 300-400TL civarı bir fark çıkıyor ama bekleme süresi 2 ay ve teslimatın 7 kasımdan sonra 1-2 hafta içinde olabileceği bilgisini de vermişlerdi satın alma işlemleri sırasında bu da 2,5 aylık bekleme süresi yapar. bu durumda 300-400 TL'lik fiyat farkı da ortadan kalkıyor. yani normal fiyattan bir ürün alıyoruz.

• http://www.costcentral.com/proddetail/MSI_Computer_MSI_Whitebook_MS_16F3/93716F322001/11604092/ adresinde de kasamızın standart cpu'suz haliyle satış fiyatı var. 750$ - 1350TL. detayları inceleyebilirsiniz buradan.
    ayrıcahttp://www.cnet.com/laptops/msi-whitebook-ms-16f3/4014-3121_7-35319920.html adresinden kasanın diğer fiyatlarını da görebilirsiniz.
    http://www.rkcomputer.net/rkcnotebooks/index.php?l=product_detail&p=398 adresinden 16F34'ün aynısını yapılandırıp fiyat alabilirsiniz.
    Bu da kasayı sökme kılavuzu:http://forum-en.msi.com/faq/uploads/157/MS-16F3_Disassembly_guide.pdf .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 8 Eylül 2012; 4:55:44 >

• optimist yeni gördün diger fotoları güzel olmus ellerine salık tekrardan bu arada ses testindeki ilk 2 parca benim lise ve ortaokul yıllarımı hatırlattı
  • Resimleri keşke simage oalrak koysaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Resimleri keşke simage oalrak koysaydın.

Nasil? Acar misiniz biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Cihazın kasa kalitesi ve ses&video performansı nasıl acaba ?
    Performanstan şüphem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Resimleri keşke simage oalrak koysaydın.

Nasil? Acar misiniz biraz

[simage][simage]

Bu sekilde degil de

[simage][simage]

Bu sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 8 Eylül 2012; 11:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Arkadaşlar,
    Cihazın kasa kalitesi ve ses&video performansı nasıl acaba ?
    Performanstan şüphem yok

İlk sayfada sesle alakali video var

• optimist kardeşim frapsı bu sitedenhttp://www.gezginler.net/indir/fraps.html indirebilirsin sonra frapsı kurup açıyosun programı oyuna giriyosun sol üst köşede rakamlar olcak o rakamlar fps değerleri oluyor oyunlara tek tek girip bize söyleyebilirsen o değerleri çok memnun oluruz:) inş bütün oyunlarda 30fps yi geçer değerler :D
  • Arkadaşlar BURADA 3 GB GDDR5'li GTX670M için inceleme, oyun benchmarkları v.s var. Bizim kart 1.5 GB GDDR5'li GTX670M ama yakın değerler alacağından eminim. Kartın oyun performansı hakkında fikir edinmek isteyenler bakabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morfeus8888

optimist kardeşim frapsı bu sitedenhttp://www.gezginler.net/indir/fraps.html indirebilirsin sonra frapsı kurup açıyosun programı oyuna giriyosun sol üst köşede rakamlar olcak o rakamlar fps değerleri oluyor oyunlara tek tek girip bize söyleyebilirsen o değerleri çok memnun oluruz:) inş bütün oyunlarda 30fps yi geçer değerler :D

Tamam arkadasim sagol yapacagim insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar BURADA 3 GB GDDR5'li GTX670M için inceleme, oyun benchmarkları v.s var. Bizim kart 1.5 GB GDDR5'li GTX670M ama yakın değerler alacağından eminim. Kartın oyun performansı hakkında fikir edinmek isteyenler bakabilirler.

kartın 2 versiyonu mu var
  • optimist kardeşim en azından bi kaç oyunun da fraps açıkken ekranın videosunu çekersenn var yaaaa:D:D süperrr olurr be abiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: morfeus8888

optimist kardeşim en azından bi kaç oyunun da fraps açıkken ekranın videosunu çekersenn var yaaaa:D:D süperrr olurr be abiiii

Fraps programini indirdim nfs run ve battlefield 3 e girdim ultra ayarlarda ikiside tabi.Nfs Run da ekranin sol ustunde surekli 30 gosteriyordu hic yukari cikmiyordu video cektim videoda da 60 gosteriyordu.Video 15 saniye falan olmasina ragmen 577 mb lik yer kapliyordu.Sonra bf3 e girdim onda da 30-70 arasinda degerler aliyordu.Video cekemem bunda kusura bakmayin onu upload etmek cok vakit aliyor

• Ben bu üründe 3610qm yerine 3720qm işlemci, 750 gb hdd yerine ise 120 gb ssd takmayı düşünüyorum. bu durumda 2.499 olan fiyatı 2.994 oluyor. Değer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

Ben bu üründe 3610qm yerine 3720qm işlemci, 750 gb hdd yerine ise 120 gb ssd takmayı düşünüyorum. bu durumda 2.499 olan fiyatı 2.994 oluyor. Değer mi sizce?

Değmez. Ben illaki çift ssd kullanıcam derseniz. Bilgisayarı aldıktan sonra, 250 -300 tl arası bir fiyatla yüksek performanslı 120 gb lik SSD lerden alıp takarsınız. Ayrıca 750 gb lık diskte elinizde kalır. 3610 QM ile 3720 QM arasında çok küçük farklar var. Bunu kullanımda anlamanız mümkün değil. Çift SSD kullanmak isterseniz de dediğim gibi yaparsanız çok daha karlı çıkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dekuki -- 8 Eylül 2012; 15:47:31 >
  • hala karar veremedim i7 3820qm konusunda. aldığım zaman 4 sene falan kullanmak istiyorum. 3610qm mi kalsın yoksa 3820qm takayım mı? 659 tl'lik fark var. değer mi performans açısından??
  • haklısınız fraps çekimi çok uzun upload da çok zor iş anlıyorum bu değerler bile yeterli bf3 te ultra ayarlarda 30 ve üstü mü diyosunuz yani bu bile yeterli çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsk_1905

hala karar veremedim i7 3820qm konusunda. aldığım zaman 4 sene falan kullanmak istiyorum. 3610qm mi kalsın yoksa 3820qm takayım mı? 659 tl'lik fark var. değer mi performans açısından??

Aradaki farka değmez bence, cunku intelin her yeni çıkardığı nesil önceki nesilin en güçlüsünden daha güçlü oluyor. Örnegın 3610qm önceki nesilin 2820 sinden daha güçlü. Atiyorum bir iki sene sonra 4610 çıkıyo diyelim 4. nesilin standartı 3820 den daha güçlü olcak.. 3610 sizi o zamana dek rahat taşır zamanı geldigindede eksik hissettiğinizde yeni nesille daha uygun fiyata değiştirirsiniz ona verceginiz parayla ekran kartı veya ssd ye verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Eylül 2012; 17:17:47 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.