Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oysho

hımm sanırım tam da yerine geldim bu modelin kurban bayramı kampanyasında 31 aralık a kadar siparişler acık gorunuyor. benim de kafama yatan model bu. henuz sipariş vermedim beklemedeyim kararsızım. kurban bayramı oncesi teslim tarıhlı 15.6 ekranlı
    model 2500 tl. laptop ıcın yuksek bır rakam olsada insan alınca iyisine sahip olmak istiyor. işlemci konusunda 3610Qm yerine 3720Qm farkı 250 tl yi geciyor. kasa dayanıklılıgı konusunda biraz tereddutum var. ısıklı kasa ve parmak okuyucusunun olmaması ise benim için önemsiz detay. ısınma konusunda tek fanlı oldugu soyleniyor gerci monster p150OEM cift fanlı modelindede kampanya var ama bu modelde yinede ısınma konusunda problem cıkacagını sanmıyorum. su an için beni tek kilitleyen konu işlemci alanında ben illa 3720QM
    istiyorum o zamanda 2760 tl gibi bir rakam cıkıyorki burada maddiyatlar beni 2 gün daha kafanı karıstırmaya devam edecek akabinde ne mi olacak ya bismillah deyip alacam yada kampanyayı kacıracagım. MONSTER amca bana işlemci konusunda ufacık bir kıyak gecermi acaba?

Kıyak geçeğini sanmıyorum. 2720QM istemenizdeki sebep nedir. 3. nesil işlemciler zaten çok güçlü, şu an 3610qm AMD nin 8 çekirdekli fx işlemcisinden daha yüksek skorlar elde ediyor. Ayrıca bu seneki 3610QM geçen senenin ikinci nesil işlemcilerinden 2820qm den bile daha iyi puan alıyor. Ben işlemci yükseltmeyi çok çok geçerli ve mantıklı bir nedeni olmadıkça gereksiz buluyorum.

• quote:

hımm sanırım tam da yerine geldim bu modelin kurban bayramı kampanyasında 31 aralık a kadar siparişler acık gorunuyor. benim de kafama yatan model bu. henuz sipariş vermedim beklemedeyim kararsızım. kurban bayramı oncesi teslim tarıhlı 15.6 ekranlı
    model 2500 tl. laptop ıcın yuksek bır rakam olsada insan alınca iyisine sahip olmak istiyor. işlemci konusunda 3610Qm yerine 3720Qm farkı 250 tl yi geciyor. kasa dayanıklılıgı konusunda biraz tereddutum var. ısıklı kasa ve parmak okuyucusunun olmaması ise benim için önemsiz detay. ısınma konusunda tek fanlı oldugu soyleniyor gerci monster p150OEM cift fanlı modelindede kampanya var ama bu modelde yinede ısınma konusunda problem cıkacagını sanmıyorum. su an için beni tek kilitleyen konu işlemci alanında ben illa 3720QM
    istiyorum o zamanda 2760 tl gibi bir rakam cıkıyorki burada maddiyatlar beni 2 gün daha kafanı karıstırmaya devam edecek akabinde ne mi olacak ya bismillah deyip alacam yada kampanyayı kacıracagım. MONSTER amca bana işlemci konusunda ufacık bir kıyak gecermi acaba?

merhaba oysho

islemci önemli demissin ama sen aradaki farkı anlayamazsın cogu testlerde dahi kolay kolay anlasılamaz onların farkları .
    bahsett,g,n islemcilerin farkları sadece saat farkları onlarıda anlamazsın . eğer ki islemci önemli diyorsan ; 3820QM ( az fark eder ) yada ; 3920xm alacaksın ( ki aradaki fark 2.139 tl )
    cache bellekleri aynı olduktan sonra hic birsey degismez islemcide ..

NOT : üstteki mesajda arkadasın dedigi gibi . 3610 zaten güclü bir islemci ve seni cok rahat bir sekilde 2- 3 yıl götürür onun icin gönlünü ferah tut ve o parayı baska upgrade icin kullan .

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

Arkadaslar bu baslikli bir konu olup olmadigini bilmiyorum arastirmadim.Ama onca suredir forumdayim goremedim de acikcasi.

Neyse ben bu modele bugun W150ERQ Modelinden siparis degisikligi ile gectim bu modelden kullanan arkadaslar yorumlarini problemlerini bu baslik altinda iletebilirler.

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari

1-Optimist_89
    2- reha13
    3-furvarol
    4-Mr.Joey

optimist benide buraya ekleyebilirsin

özel tesekkürler "Mr.Joey " e ... fokus shop'ta görüp bana anlattıkları cok yardımcı oldu modelimi;
    MONSTER® Q61P170EM01 17.3 den Q61MS-16F34 15.6 degistirdim

Gönül GTX 680'li modelini isterdi ama bütcem bu kadar el verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: djsuha

quote:

Arkadaslar bu baslikli bir konu olup olmadigini bilmiyorum arastirmadim.Ama onca suredir forumdayim goremedim de acikcasi.

Neyse ben bu modele bugun W150ERQ Modelinden siparis degisikligi ile gectim bu modelden kullanan arkadaslar yorumlarini problemlerini bu baslik altinda iletebilirler.

1-Optimist_89
    2- reha13
    3-furvarol
    4-Mr.Joey

özel tesekkürler "Mr.Joey " e ... fokus shop'ta görüp bana anlattıkları cok yardımcı oldu modelimi;

Ekliyorum hemen herhalde en az bizim seriden siparis verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w150erq01 den p150em e 395 tl uprade bedeli isterken ms-16f3 modeline 590 tl istiyorlar anlamış değilim.. halbuki 2 sininde hemen teslim fiyatları aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djsuha

quote:

1-Optimist_89
    2- reha13
    3-furvarol
    4-Mr.Joey

Ekliyorum hemen herhalde en az bizim seriden siparis verildi

evet Q61MS-16F34 15.6 modeli ile degistirdim .

• tamam arkadaslar işlemci konusunda size hak veriyorum 3610QM de karar kılıyorum aklıma son gelen laptobun ses konusunda cıkıs gucu ve kalıte gibi bilgisi olan arkadaslar varmı
  • quote:

tamam arkadaslar işlemci konusunda size hak veriyorum 3610QM de karar kılıyorum aklıma son gelen laptobun ses konusunda cıkıs gucu ve kalıte gibi bilgisi olan arkadaslar varmı

Ses fazlasiyla kaliteli o konuda icin rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furvarol -- 28 Ağustos 2012; 1:48:13 >
  • hadi hayırlısı arkadaslar bende sipariş verdim
  • @djsuha
    @oysho

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

w150erq01 den p150em e 395 tl uprade bedeli isterken ms-16f3 modeline 590 tl istiyorlar anlamış değilim.. halbuki 2 sininde hemen teslim fiyatları aynı.

emin misin? ms-16f3 default haliyle 2700 tl. yani p150em ile küsüratına kadar aynı fiyat. Dediğiniz ms-16f3 upgradeli olmasın?
  • quote:

hadi hayırlısı arkadaslar bende sipariş verdim

Ekleyim mi listeye sizi de

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

w150erq01 den p150em e 395 tl uprade bedeli isterken ms-16f3 modeline 590 tl istiyorlar anlamış değilim.. halbuki 2 sininde hemen teslim fiyatları aynı.

emin misin? ms-16f3 default haliyle 2700 tl. yani p150em ile küsüratına kadar aynı fiyat. Dediğiniz ms-16f3 upgradeli olmasın?

hayır optimist arkadaşımız zaten upgradeyi yaptı. kendiside şuanki durum hakkında az biraz bilgi sahibi. w150er şuan satışta olan en problemli ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

@djsuha
    @oysho

Hayırlı olsun

tesekkürler Mr.joey

yahu su sigara icin meksika tipli adamı cok seviyorum sırf onun icin hergün mesaj yazasım geliyor
  • ekle dostum ekle ok yaydan cıkalı cok oldu.
  • quote:

ekle dostum ekle ok yaydan cıkalı cok oldu.

Ekledim kardesim tamamdir cogalalim ya aziz daha

• Ms16f34 bayram öncesi teslim

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ms16f34 bayram öncesi teslim

Ekliyorum sizi de

• quote:

quote:

Ekliyorum sizi de

Ekle hocam. Sizin teslim ne zaman

• quote:

quote:

quote:

Ekliyorum sizi de

Ekle hocam. Sizin teslim ne zaman

İnsallah 31 agustos da kargolanir da cumartesi bende olur ekliyorum sizi de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.