Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blade20

Arkadaşlar beni de eklemeyi unutmayın...31 Ağustos teslimat..

Hemen ekliyorum hosgeldin aramiza...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @djsuha
    Teşekkür ederim. Servis konusunda ilk bağlantı moral verici ama ikincisi de bir o kadar moral bozucu. Umarım servislik işimiz olmaz ya da en kısa zamanda servis politikalarını iyileştirirler.

Diğer arkadaşların da kasa ve ses kalitesi hakkındaki yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

@djsuha
    Teşekkür ederim. Servis konusunda ilk bağlantı moral verici ama ikincisi de bir o kadar moral bozucu. Umarım servislik işimiz olmaz ya da en kısa zamanda servis politikalarını iyileştirirler.

Diğer arkadaşların da kasa ve ses kalitesi hakkındaki yorumlarını bekliyorum.

Hoşbulduk ben de ilk defa monster sahibi olacam. inşallah pişman olmam:....
  • arkadaslar liseyi ve universiteyi Elektronik Bölümü olarak okudum , sunu hicbir zaman unutmayın ki ; elektronik isi tamamen sans isidir ve kapandıktan sonra acılacagının hic bir zaman garantisi yoktur
    Elbette ki hangi markayı alırsanız alın ufak büyük sorunlarla hepimiz karsılastık ve karsılasacagız . sadece önemli olan ilgili firmanın teknik servisinin bize ne gibi bir sekilde yaklasacagı. Ve gördügüm kadarı ile MOSTER calısanları bizlere ellerinden geldigi kadar yardımcı olmaya calısıyorlar . Hatta bir kac kisi formda aramızda yorumlarımıza dahi ortak oluyor , sanmıyorum ki baska bir firma bize bu kadar yardımcı olsun .

Umarım herkesin bahtı acık olur bilgisayar konusunda

• İnceleme yapmayanı dövüyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

Ms16f3 kullananlarin ismini liste halinde yazayim olur mu?hem kac kisiyi ogrenmis oluruz

Beni de ekleyebilirsin.

W150ERQ siaprişimi iptal edip. Q61MS-16F34 modeline geçiş yaptım.

1800 civarı olan defult modelini düşünüyordum kısmet upgrade li modeleymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deenna

quote:

Ms16f3 kullananlarin ismini liste halinde yazayim olur mu?hem kac kisiyi ogrenmis oluruz

Beni de ekleyebilirsin.

Ekliyorum hemen ne kadar odedin uste:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: kabaliomer

quote:

quote:

Beni de ekleyebilirsin.

Ekliyorum hemen ne kadar odedin uste:-)

Alıntıları Göster
    Üzerine ekleme yapmadım...

W150ERQ modelini iptal ettim

Q61MS-16F34 modeline Kurban Bayramı kampanyası ile 2,499 TL aldım.

Focus bilgisayar kampanyalı ürünlerinde asla extra bir indirimde bulunmuyor...

hatta elimde mevcut 4 adet 2.5 inç hardiskim var... (5400 rpm - 7200 rpm - MOMENTUS XT - ve - OCZ SSD)

paket içeriğinden diskleri çıkartmalarını rica etttim. malesef cevapları olumsuz oldu.

bizim de böylece harddisk çöplüğümüz oluştu... Toplamda 6 adet ( 2 adet SSD - 1adet MOMENTUS XT - 2 adet 7200 rpm - 1 adet te 5400 rpm )

artık herbirine birer tane harddisk kutusu alıp birer de kurdele bağladık mı.... eş dost akrabalara takı olarak götürüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deenna -- 30 Ağustos 2012; 0:09:55 >

• quote:

quote:

Beni de ekleyebilirsin.

Uste ne kadar odemistin

• quote:

quote:

quote:

Beni de ekleyebilirsin.

Uste ne kadar odemistin

W150ERQ siaprişimi iptal ettim para " kredi kartıma iade edilecek "...

• 12 kişi olmuşuz. Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

Tatilden döndüm ve gün saymaya başlıyorum. Şafak 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

12 kişi olmuşuz. Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

Tatilden döndüm ve gün saymaya başlıyorum. Şafak 18

:-) bir konu altinda toplanmamiz iyi oldu.
    Sayimiz artiyor gun gectikce.Artacaktir da

• quote:

hatta elimde mevcut 4 adet 2.5 inç hardiskim var... (5400 rpm - 7200 rpm - MOMENTUS XT - ve - OCZ SSD)

paket içeriğinden diskleri çıkartmalarını rica etttim. malesef cevapları olumsuz oldu.

bizim de böylece harddisk çöplüğümüz oluştu... Toplamda 6 adet ( 2 adet SSD - 1adet MOMENTUS XT - 2 adet 7200 rpm - 1 adet te 5400 rpm )

artık herbirine birer tane harddisk kutusu alıp birer de kurdele bağladık mı.... eş dost akrabalara takı olarak götürüz...

Elinizde 3.5" sata hdd varsa alabilirim ? ist içi elden satış olacak şekilde tabi.

• P150EM modelinden Q61MS-16F3 modeline geçiş yaptım Kurban Bayramı kampanyası ile benide ekleyebilirsiniz bekleme sırasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 30 Ağustos 2012; 17:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Elinizde 3.5" sata hdd varsa alabilirim ? ist içi elden satış olacak şekilde tabi.

Malesef şuan için yok...

1 tane vardi (1TB 7200rpm 32MB ) onu da yakin bir arkadasima verdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

P150EM modelinden Q61MS-16F3 modeline geçiş yaptım Kurban Bayramı kampanyası ile benide ekleyebilirsiniz bekleme sırasına

Hosgeldiniz ekliyorum hemen

• Çarşamba günü Focus Shop'a bu ürünü incelemek için gittim. Ürünü alacak olan arkadaşlar ısı konusuna takılmasın ürün aynı büyük abisi gibi gayet serin çalışıyor. Her zamanki gibi klasik Furmark testini full ve 8xMSAA açık olarak yaptığımda sıcaklık 80 i hiç geçemedi. Klavyesi yeteri kadar iyi görünümü sade (ön kasa), arka taraf arka led aydınlatmalı monster logosu ve tasarımıyla biraz cafcaflı. Klavye stress testinde ağır yük altında oldukça serin. Isınmayan bir klavyesi var. Laptobun klavyesini aktif olarak kullanan ve sıcaklığı sevmeyen arkadaşlar bu modeli kullanırken rahat edeceklerdir. Ekrana gelince, ekran mat yapısıyla göz dostu diyebilirim, renkleri oldukça iyi zaten yabancı forumlarda bu modelin ekranı oldukça başarılı olarak incelemelere girmiş. Parası olan arkadaşlar GTX 680M li modelini düşünmeden alabilirler. Bence gtx 680 Türkiyenin F/P oranı en iyi notebooğudur. İnceleme yaptığım sırada P170 EM lerdeki ısı sorununu teknik konuda yetkili arkadaşla uzun uzadıya konuştuk ve inceledik, umarım p170 em kullanıcılarına olumlu olarak yansır. Bende siparişimi (p170em) iptal edip 16f34 modelini aldım. Gönül isterdi gtx 680 li modeli alalım. Müşteriler ile çok yakından ilgilenen Ferhat Bey'e ve fikir alışverişinde bulunduğumuz satın alma müdürü ve teknik ekipten arkadaşa teşekkür ederim. Monster Türkiyede büyük bir eksikliği dolduruyor. Umarım ileriki zamanlarda daha iyi modellerle devam ederler. İmzayı da bir ara değiştiricez artık bakalım.

• Kocweb teşekkurler. En yakın zamanda alacaklar unboxing videosu, bol resim ve bol test yapıp izlenimlerini aktarsınlar. Daha ekim sonu alacagz çunku

• Ellerine dillerine saglık kocweb
  • Kocweb saol görüşlerin için, bugün geçtim bunun 680m li modeline sıcaklık konusu kafamı kurcalıyordu ama artık iyiki geçmişim o zaman diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 30 Ağustos 2012; 21:39:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.