Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha erken tarihe sipariş veren ve

Ekran kartına overclock yapan olursa paylaşımlarını bekliyoruz...
  • bu ne hız arkadaslar ne kadar da cabuk cogalıverdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: oysho

bu ne hız arkadaslar ne kadar da cabuk cogalıverdik

Daha da artacak sayimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arttı bile :) ben de geldim. Q61MS-16F34 kurban bayramı öncesi teslim modelini upgrade'li (işletim sistemini ultimate yaptım) sipariş ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistike38

arttı bile :) ben de geldim. Q61MS-16F34 kurban bayramı öncesi teslim modelini upgrade'li (işletim sistemini ultimate yaptım) sipariş ettim.

Hosgeldiniz ekliyorum sizi de

• Optimist monsterı aradın mı, bugun verilecek mi kargoya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Optimist monsterı aradın mı, bugun verilecek mi kargoya ?

1 saat daha bekleyecegim aramazlarsa ben arayacagim :-) insallah verilir bugun kargoya

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Optimist monsterı aradın mı, bugun verilecek mi kargoya ?

Simdi aradim bugun kargoya vereceklerini soylediler insallah oyle olur da yarin ulasir bana

• optimist_89 inceleme bekliyoruz unutma formattan sonra performans testı de bekliyoruz senden bu arada formatı ahcı modda mı yapacaksın onunla ilgili de sıkıntı olacakmı merak ediyorum.
  • quote:

optimist_89 inceleme bekliyoruz unutma formattan sonra performans testı de bekliyoruz senden bu arada formatı ahcı modda mı yapacaksın onunla ilgili de sıkıntı olacakmı merak ediyorum.

Bilgisayar elime yarin ulasirsa sizin istediginiz testleri yapacagim hatta video cekecegim insallah.

Formati ahci modunda mi atacaksin demissin ben onu bilmiyorum biraz bahsetsene

• ahcı mod cok hakim oldugu bir konu degıl formata baslarken biosta ssd yi ahcı moda alıyoruz formatı oyle atıyoruz. bu sekılde %18-20 arasında performans artısı oluyormus. harddislerin zaten NCQ yu destekliyor olası gerek. normalde bios ta bildigim kadarıyla ahcı mod degilde İDE modunda geliyorlar. hada detayla bilgiyi nette arastırabilirsin bunla ilgili cok bilgi nette.
  • Hadi inş

• quote:

ahcı mod cok hakim oldugu bir konu degıl formata baslarken biosta ssd yi ahcı moda alıyoruz formatı oyle atıyoruz. bu sekılde %18-20 arasında performans artısı oluyormus. harddislerin zaten NCQ yu destekliyor olası gerek. normalde bios ta bildigim kadarıyla ahcı mod degilde İDE modunda geliyorlar. hada detayla bilgiyi nette arastırabilirsin bunla ilgili cok bilgi nette.

Benim ssd li w150ER modelim vardi kullandim da ben bios u karistirdigimda ozel bir ayar yapmadan onun zaten ahci modda olduguni gormustum.

• beyler ya birsey sorcam. Asagidaki iki fark arasinda 100+KDV vermeye degermi? Yani Momentusta 8gb bir kismin SSD oldugunu biliyorumda.Onun haricinde ana sistemi kuracagim SSD'ye bir yarari olurmu?

750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS [Ekle 49,90 TL]
    750GB Momentus® XT 6GB/sn 7200RPM 32MB ST750LX003 [Ekle 149,90 TL]
  • beni de ekleyin Q61MS-16F34 30 Ağustos teslimat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_nipo

beni de ekleyin Q61MS-16F34 30 Ağustos teslimat :)

Ekliyorum hemen hosgeldiniz

• Hala aranmadim galiba bugun gondermeyecekler bugun gelmezse video yatar:-(

• quote:

Orijinalden alıntı: kocweb

Çarşamba günü Focus Shop'a bu ürünü incelemek için gittim. Ürünü alacak olan arkadaşlar ısı konusuna takılmasın ürün aynı büyük abisi gibi gayet serin çalışıyor. Her zamanki gibi klasik Furmark testini full ve 8xMSAA açık olarak yaptığımda sıcaklık 80 i hiç geçemedi. Klavyesi yeteri kadar iyi görünümü sade (ön kasa), arka taraf arka led aydınlatmalı monster logosu ve tasarımıyla biraz cafcaflı. Klavye stress testinde ağır yük altında oldukça serin. Isınmayan bir klavyesi var. Laptobun klavyesini aktif olarak kullanan ve sıcaklığı sevmeyen arkadaşlar bu modeli kullanırken rahat edeceklerdir. Ekrana gelince, ekran mat yapısıyla göz dostu diyebilirim, renkleri oldukça iyi zaten yabancı forumlarda bu modelin ekranı oldukça başarılı olarak incelemelere girmiş. Parası olan arkadaşlar GTX 680M li modelini düşünmeden alabilirler. Bence gtx 680 Türkiyenin F/P oranı en iyi notebooğudur. İnceleme yaptığım sırada P170 EM lerdeki ısı sorununu teknik konuda yetkili arkadaşla uzun uzadıya konuştuk ve inceledik, umarım p170 em kullanıcılarına olumlu olarak yansır. Bende siparişimi (p170em) iptal edip 16f34 modelini aldım. Gönül isterdi gtx 680 li modeli alalım. Müşteriler ile çok yakından ilgilenen Ferhat Bey'e ve fikir alışverişinde bulunduğumuz satın alma müdürü ve teknik ekipten arkadaşa teşekkür ederim. Monster Türkiyede büyük bir eksikliği dolduruyor. Umarım ileriki zamanlarda daha iyi modellerle devam ederler. İmzayı da bir ara değiştiricez artık bakalım.

hocam p170em sipariş ettim fakat Q61MS-16F3 e geçmeyi düşünüyorum p170em dki ısı sorununu biraz açabilirmisiniz her ikisini terazinin ayrı kefelerine koysanız hangisi daha ağır basar?

• Arkadaşlar beni de yazın. MONSTER® Q61MS-16F34'ü Kurban Bayramı teslimi şeklinde sipariş verdim. Şimdi 2 ay beklemek zor olacak işte. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar beni de yazın. MONSTER® Q61MS-16F34'ü Kurban Bayramı teslimi şeklinde sipariş verdim. Şimdi 2 ay beklemek zor olacak işte. :)

Ekliyorum hemen:-) hosgeldiniz hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.