Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

Abi o tus da ise yariyor oyun oynarken pat diye cikmasin diye ben oyun oynarken yanlislikla win tusuna basinca pat diye cikmasina uyuz oluyorum mesela

Haklısın. Ben hiç bu yönden düşünmemiştim.

Bazi oyunlarda islemiyor zaten mesela shift2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furvarol
    Onlar tus degl ki oylesine plastik

Bak bu hiç hoşuma gitmedi ama. Neyse artık MSI bu noktada bir kazık atmış bize ama yapacak bir şey yok. 2 tuş fazla çalışsın diye aynı özelliklerdeki bilgisayara 2 kat fazla para vermem.
  • quote:

quote:

Onlar tus degl ki oylesine plastik

Bak bu hiç hoşuma gitmedi ama. Neyse artık MSI bu noktada bir kazık atmış bize ama yapacak bir şey yok. 2 tuş fazla çalışsın diye aynı özelliklerdeki bilgisayara 2 kat fazla para vermem.

Cok dogru soledn

• Bu arada bir arkadaş bilgisayarın donanım listesini istemişti. Wireless card nedir hangi markadır gibi sorular sormuştu. Bir ara bunlarla ilgili bilgilendirme de yapabilirseniz güzel olur.
  • quote:

Bu arada bir arkadaş bilgisayarın donanım listesini istemişti. Wireless card nedir hangi markadır gibi sorular sormuştu. Bir ara bunlarla ilgili bilgilendirme de yapabilirseniz güzel olur.

Msiin killer ethernet ozelligi var eve gtmedn bunu soyleyeblrm

• quote:

quote:

Bu arada bir arkadaş bilgisayarın donanım listesini istemişti. Wireless card nedir hangi markadır gibi sorular sormuştu. Bir ara bunlarla ilgili bilgilendirme de yapabilirseniz güzel olur.

Bundan eminsen ve gerçekten o wireless card üzerinde var ise sevindirici bir haber bu.

• quote:

quote:

quote:

Bundan eminsen ve gerçekten o wireless card üzerinde var ise sevindirici bir haber bu.

Msi donanimdan degl de kasadan kismis aslinda kotu etmemis

• quote:

quote:

quote:

quote:

Msi donanimdan degl de kasadan kismis aslinda kotu etmemis

Bildiğim kadarı ile killer network ethernet olarak var, kablolu internet kullandığınızda faydasını görürsünüz, özellikle online oyunlarda ping sürelerini etkiler. Ama wireless olarak intelin alt seviye ve Blutetooh 3.0 barında Half Mini PCI Network Wifi Card kullanması muhtemel. Maalesef Monster bunun için upgrade seçeneği vermiyor. Yutdışında bu bilgisayarları satan firmalar wifi card'lar için de upgrade seçeneği koymuşlar. Ama bunu kendimiz değiştirebiliriz. Şahsen ben içindekini çıkarıp Bluetooth 4.0 ile gelen Intelin 6235 Half Mini Pci kartını kullanmayı düşünüyorum fiyatı da çok uygun.

• Bir de işin bu boyutu var. Ben Killer Network var derken yabancı sitelerdeki Bigfoot networks Killer Wireless-N kartı var gibi düşündüm. Umarım yanlış anladığımı sandığım doğrudur. Yani Bigfoot networks Killer Wireless-N varsa çok güzel olur. Gerçi bu model wireless kartların en üst seviye olanında bluetooth var. O da bluetooth 4.0. Yani bizim makinede bluetooth 3.0 bulunduğuna göre Bigfoot networks Killer Wireless-N kullanılmış olma ihtimali yok denebilir.
  • Q61MS-17624 MONSTER® Q61MS-17624 17.3"
    30 Kasım 2012 'de Teslimat ! (14 Eylül 'e kadar verilecek olan 200 Adet Ön Sipariş için !) : (0,00 TL)
    4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 680M 256-Bit DX11 ( Sorunuz ) : (930,00 TL)
    Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM) : (0,00 TL)
    Intel® HM77 Chipset : (0,00 TL)
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran : (0,00 TL)
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi : (0,00 TL)
    16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT : (0,00 TL)
    120GB Kingston HyperX 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s ) : (0,00 TL)
    750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS : (0,00 TL)
    Yok : (0,00 TL)
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA : (0,00 TL)
    Türkçe Klavye (TR) : (0,00 TL)
    İşletim Sistemi Linux (Türkçe) : (0,00 TL)
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter : (0,00 TL)
    HD Kamera : (0,00 TL)
    Internal Bluetooth™ v3.0 : (0,00 TL)
    Notebook Sırt Çantası : (0,00 TL)

KDV Dahil Toplam : 3.896,71 TL

Bunu almaya karar verdim sonunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gsk_1905

Q61MS-17624 MONSTER® Q61MS-17624 17.3"
    30 Kasım 2012 'de Teslimat ! (14 Eylül 'e kadar verilecek olan 200 Adet Ön Sipariş için !) : (0,00 TL)
    4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 680M 256-Bit DX11 ( Sorunuz ) : (930,00 TL)
    Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM) : (0,00 TL)
    Intel® HM77 Chipset : (0,00 TL)
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran : (0,00 TL)
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi : (0,00 TL)
    16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT : (0,00 TL)
    120GB Kingston HyperX 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s ) : (0,00 TL)
    750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS : (0,00 TL)
    Yok : (0,00 TL)
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA : (0,00 TL)
    Türkçe Klavye (TR) : (0,00 TL)
    İşletim Sistemi Linux (Türkçe) : (0,00 TL)
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter : (0,00 TL)
    HD Kamera : (0,00 TL)
    Internal Bluetooth™ v3.0 : (0,00 TL)
    Notebook Sırt Çantası : (0,00 TL)

KDV Dahil Toplam : 3.896,71 TL

Bunu almaya karar verdim sonunda :)

Iyi yapmssn

• Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu kasanın incelemesini de sizden bekleriz artık.
  • normal çanta resimlerini de şimdi gördüm. çok güzel bişeye benziyo. resimler için teşekkürler @furvarol..
  • quote:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu kasanın incelemesini de sizden bekleriz artık.

teşekkürler. kısmet olursa aralık sonunda elime geçicek yurtdışında olduğumdan dolayı. o zamana kadar inş inceleme yapılır, görmüş oluruz. ama ben de yaparım tabiki canavarıma kavuşunca
  • Benim de kurban bayramı öncesi teslimat. Neredeyse 2 ay var. Beklemek zor oluyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

şu anda kullanmakta olan arkadaşlar, cihazdaki bileşenlerin marka ve modellerini yazabilirler mi? yani Wi-Fi marka ve modeli, ethernet, ses kartı, hoparlör sistemi, vb. gibi. normalde MSI GT60 bare bone (MSI MS-16F3) kasa olduğunu sanırım konuyla ilgilenenler biliyordur. bu kasayı kullanan yurtdışı firmalarının modellerini inceledim ama çok fazla benzer model bulamadım. sadece en yakın özelliklere sahiphttp://www.buyxg.com/system/XG_Action_9450_Notebook/ adresinde cihazı bulabildim. 1500 dolar gibi bir fiyatı var. yukarıda bahsettiğim bileşenlerin marka ve modellerini öğrendikten sonra cihazın gerçek özelliklerini ortaya çıkarabiliriz ve ona göre elinde cihaz olan arkadaşlardan daha belirgin testler isteyebiliriz.

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ)
    hocam buyur aygit yoneticisinde gorunenler baska merak ettigin varsa sor cevaplamaya calisayim

• quote:

quote:

şu anda kullanmakta olan arkadaşlar, cihazdaki bileşenlerin marka ve modellerini yazabilirler mi? yani Wi-Fi marka ve modeli, ethernet, ses kartı, hoparlör sistemi, vb. gibi. normalde MSI GT60 bare bone (MSI MS-16F3) kasa olduğunu sanırım konuyla ilgilenenler biliyordur. bu kasayı kullanan yurtdışı firmalarının modellerini inceledim ama çok fazla benzer model bulamadım. sadece en yakın özelliklere sahiphttp://www.buyxg.com/system/XG_Action_9450_Notebook/ adresinde cihazı bulabildim. 1500 dolar gibi bir fiyatı var. yukarıda bahsettiğim bileşenlerin marka ve modellerini öğrendikten sonra cihazın gerçek özelliklerini ortaya çıkarabiliriz ve ona göre elinde cihaz olan arkadaşlardan daha belirgin testler isteyebiliriz.

hocam buyur aygit yoneticisinde gorunenler baska merak ettigin varsa sor cevaplamaya calisayim

yanıtınız için teşekkürler. evet, donanım bilgilerinden görebildiğimiz kadarıyla tamamen standart bir kasa üzerine işlemci, HDD ve ram seçimleri yapabildiğimiz ancak esas ayrıntılara dokunamadığımız bir sistem. şimdi 4bin tl'lik sistemi 2500tl'ye veriyoruz diye yapılan reklamların çok da gerçeği yansıtmadığını görmüş olduk. markalı üründeki detaylar ile bu noname ürün arasında ciddi farklar var. açıkçası bu sistem benim içime sinmemeye başladı. çünkü bu vasat özelliklerle yurtdışı sitelerinden yapılan yapılandırmalar çok daha ucuza mal oluyor ve sistemi gerçekten özelleştirebiliyorsunuz isterseniz. önceki mesajlarımda birkaç örnek adres vermiştim. garantiyi ne yapacaksınız derseniz, garanti konusunda insanların mevcut firmayla yaşadıklarını okuyunca çok da önemli olmadığını görebiliyorsunuz. piyasada HP asus gibi markaların alt seviye kasaları ayarında bir kasaya üst seviye işlemci ve ekran kartı takarak makyaj yapıp satıyorlar diye düşünmeye başladım. açıkcası moralim bozuldu.

• quote:

quote:

2 tane ekran kartı gözüküyor. biri anakartın üstünde heralde.. oyunlarda seçim mi yapılıyor hangi kart kullanılsın diye?

• quote:

quote:

quote:

yanıtınız için teşekkürler. evet, donanım bilgilerinden görebildiğimiz kadarıyla tamamen standart bir kasa üzerine işlemci, HDD ve ram seçimleri yapabildiğimiz ancak esas ayrıntılara dokunamadığımız bir sistem. şimdi 4bin tl'lik sistemi 2500tl'ye veriyoruz diye yapılan reklamların çok da gerçeği yansıtmadığını görmüş olduk. markalı üründeki detaylar ile bu noname ürün arasında ciddi farklar var. açıkçası bu sistem benim içime sinmemeye başladı. çünkü bu vasat özelliklerle yurtdışı sitelerinden yapılan yapılandırmalar çok daha ucuza mal oluyor ve sistemi gerçekten özelleştirebiliyorsunuz isterseniz. önceki mesajlarımda birkaç örnek adres vermiştim. garantiyi ne yapacaksınız derseniz, garanti konusunda insanların mevcut firmayla yaşadıklarını okuyunca çok da önemli olmadığını görebiliyorsunuz. piyasada HP asus gibi markaların alt seviye kasaları ayarında bir kasaya üst seviye işlemci ve ekran kartı takarak makyaj yapıp satıyorlar diye düşünmeye başladım. açıkcası moralim bozuldu.

Biraz daha açarmısınız hocam bahsettiğiniz konuyu neler eksik veya düşük geldi size ?

• quote:

Hocam kasası sade. Sadece kasada kırpılmalar yapılmış bu da çok normal. MSI 4500 tl üzerinde bir fiyat etiketine sahip ürünün aynı kasasını Bare Bone sisteme vermesini bekleyemezsiniz. Kasada kırpılan özelliklerde ışıklı klavye ve ön panel bir turbo tuşu. Onun haricinde anakartına varıncaya kadar MSI GT 60'ın aynısı. Türkiyede en ucuz satan güvenilir firmalardan biri Hızlıal 'dır oradan fiyatına bakabilirsiniz. Ayrıca Monster'ı takdir ediyorum yurt dışı fiyatlarıyla bire bir aynı fiyatlarda bize bu performans laptoplarını sağladığı için. Buyur en büyüklerinden birinin sitesi bir configure et bakalım fiyatı kaç dolar çıkıcak.

http://www.xoticpc.com/force-16f3336-msi-16f3-preorder-p-4335.html?wconfigure=yes

Biz 2499 TL ye aldık ürünü aynı konfigurasyonu burda da yap fiyatı da paylaş. Monsterin tek eksisi bazı özelleştirmelere girmemiş olması mesela wifi card. Şu sistemin içinde intelin 2000 serisi wifi+blutooth combo kart var ve özelleştirme seçeneği konmamış. Intel 6235 çipsetli ürününü ebay ' dan çok cüzii fiyatlarla alıp takabilirsiniz. Kaldıki wifi+blutooth combo olarak bigfoot ile beraber piyasadaki en iyi wifi combo karttır. Bunlarıda kendimiz alırız ve takarız. Ayrıca Amerikada bir ürün 100 dolara satışa çıktıysa o ürün Türkiyeye 180 -200 USD den giriş yapar. Monsteri kampanyalarla bu fiyatlardan bu laptopları 2 yıl garantiyle ve esnek ödeme seçenekleri ile sunduğu için tebrik etmek gerekir. Moral bozacak bişey yok zaten incelediğinizde kendinizde fiyatların ve imkanların ne kadar avantajlı olduğunu göreceksiniz.

MS 1762 Modelini SDN incelemiş. İnceleme biraz amatörce olmuş ama yinede incelenmesi çok hoş.

Vidyo Linki :http://shiftdelete.net/monster-ms17621-video-inceleme-39799.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dekuki -- 10 Eylül 2012; 18:34:51 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.