Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Sürücü güncellemeyi deneyebilirsiniz o zaman.

Guncel surucuyu yukledim yeniden deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

quote:

quote:

İnşallah geciktirmez. Ben zaten zor sabrediyorum. Bir de bunlar geciktirirse Allah muhafaza kızıp iptal ediveririm siparişi. Pire için yorgan yakmayı sevenlerdenim maalesef.

Arkadaşlar bu 1. sayfaya eklenen oyun fps değerleri alınırken oyunlar acaba SSD'ye mi kuruldu yoksa HDD'ye mi kuruldu? MErak ettiğim bir şey var. SSD oyun performansına etki eder mi acaba? Yani aynı oyunu sırayla önce HDD'ye kursak ve çalıştırıp fps değerlerini alsak. Ardından oyunu kaldırıp aynı oyunu SSD'ye kursak ve yeniden fps değerleri alsak acaba SSD'ye kurulu iken birkaç fps de olsa performans artışı olur mu olmaz mı? Bunu deneyebilir misiniz?

Edit: Ekleme yapıldı.

Nfs run ve spilit second degerlerinin gercek olmadigi kesin testi ben yaptim ayarlari ultra yapiom ayni degerler ayarlari low yapiyom yine ayni degerler anlamafim orayi

Bazı oyunlarda harici ekran kartına geçiş otomatik olarak gerçekleşemiyor. Siz oyuna sağ tıklayıp harici ekran kartıyla çalıştır seçeneğini seçerek testi yineleyebilirsiniz. Belki böyle bir sorun vardır.

Yok hoca onla alakali degil ben oyunu ultra da oynuyorum kasmiyor ama fps min 28 max 32 bu ne be bir problem var da anlayamadim

optimist kardeşim sorun sende değil oyunda nfs run oyunu sabit 30 fps verir bu gtx680m için de böyle hd7970m içinde yani oyundan böyle araştırıp bakabilirsiniz ayrıca sana bi sorum olucak leptopun ısınma durumu nedir yük altında yüksek derecelere çıkıyormu soğutma için fan gerekli mi biraz ısınma konusuna değinirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: morfeus8888

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah geciktirmez. Ben zaten zor sabrediyorum. Bir de bunlar geciktirirse Allah muhafaza kızıp iptal ediveririm siparişi. Pire için yorgan yakmayı sevenlerdenim maalesef.

Arkadaşlar bu 1. sayfaya eklenen oyun fps değerleri alınırken oyunlar acaba SSD'ye mi kuruldu yoksa HDD'ye mi kuruldu? MErak ettiğim bir şey var. SSD oyun performansına etki eder mi acaba? Yani aynı oyunu sırayla önce HDD'ye kursak ve çalıştırıp fps değerlerini alsak. Ardından oyunu kaldırıp aynı oyunu SSD'ye kursak ve yeniden fps değerleri alsak acaba SSD'ye kurulu iken birkaç fps de olsa performans artışı olur mu olmaz mı? Bunu deneyebilir misiniz?

Edit: Ekleme yapıldı.

Nfs run ve spilit second degerlerinin gercek olmadigi kesin testi ben yaptim ayarlari ultra yapiom ayni degerler ayarlari low yapiyom yine ayni degerler anlamafim orayi

Bazı oyunlarda harici ekran kartına geçiş otomatik olarak gerçekleşemiyor. Siz oyuna sağ tıklayıp harici ekran kartıyla çalıştır seçeneğini seçerek testi yineleyebilirsiniz. Belki böyle bir sorun vardır.

Yok hoca onla alakali degil ben oyunu ultra da oynuyorum kasmiyor ama fps min 28 max 32 bu ne be bir problem var da anlayamadim

optimist kardeşim sorun sende değil oyunda nfs run oyunu sabit 30 fps verir bu gtx680m için de böyle hd7970m içinde yani oyundan böyle araştırıp bakabilirsiniz ayrıca sana bi sorum olucak leptopun ısınma durumu nedir yük altında yüksek derecelere çıkıyormu soğutma için fan gerekli mi biraz ısınma konusuna değinirmisin?

Aaaa neden nfs run 30 fps biliyorsan soylersen sevinirim.Bana sicaklik degerlerini gosteren progrm adi soyleyin bende bu aksam oynarim paylasirim sizlerle.Ben cok oyun oynamiyorum bilgisayar yuk altinda olmadigi zaman izgaralardan soguk hava ufluyor yani ama oyun acinca sicaklik yukselince fanlar calismaya basliyor ve sadece izgaralar isiniyor.Bir de harddisk de normal denecek bir isinma var bunu hissedebiyorsunuz

• Bence extra birsey gerekmiyor sogutma icin

• quote:

Bence extra birsey gerekmiyor sogutma icin

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_The_Run_30_FPSde_Calisacak-21807.htm burdan bakabilirsiniz
  • quote:

quote:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_The_Run_30_FPSde_Calisacak-21807.htm burdan bakabilirsiniz

Sagol bildigin bir program var mi sicaklik degerlerini gosteren

• quote:

quote:

quote:

hw monitör. oyunu açmadan önce çalıştır aşağıya at sonra oyunu oynama devam. program min-avg-max sıcaklıkları gösteriyor.

Oyun sırasında ekranda sıcaklığı veya gpu kullanımı gibi değerleri görmek için msi afterburner kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

quote:

hw monitör. oyunu açmadan önce çalıştır aşağıya at sonra oyunu oynama devam. program min-avg-max sıcaklıkları gösteriyor.

Oyun sırasında ekranda sıcaklığı veya gpu kullanımı gibi değerleri görmek için msi afterburner kullanabilirsin.

Tamam tesekkurler deneyecegim

• NFS Run'un 30 fps çalıştığını bilmiyordum. İlginç bir durum.
  • quote:

NFS Run'un 30 fps çalıştığını bilmiyordum. İlginç bir durum.

genelde konsollar oyunları o şekilde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Furvarol ve optimist_89 (Şu anda bilgisayarı ellerinde hazır olduğunu bildiğim arkadaşlar) yukarıdaki alıntıda belirttiğim konu arada kaynayıp gitmezse sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

Furvarol ve optimist_89 (Şu anda bilgisayarı ellerinde hazır olduğunu bildiğim arkadaşlar) yukarıdaki alıntıda belirttiğim konu arada kaynayıp gitmezse sevinirim.

Ben ssd ye kurmadim oyunlari fark olursa da cok fazla olmaz diye dusunuyorum

• http://h33t.com/torrent/0196808/need-for-speed-the-run-patch-reloaded

Bu linkteki patch o 30 fps limitini kaldırıyor bu sayede 30 dan yukarı fps alabilirsin diyor, deneyebilirsen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 16 Eylül 2012; 0:49:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

Ben ssd ye kurmadim oyunlari fark olursa da cok fazla olmaz diye dusunuyorum

Gözle görülür bir fark olmaz. 0,X fps kadar fark edebilir. Bu kesin SSD'den dolayıdır demek yanlış olur. Farklı zamanlarda sistem tutarlılığını etkileyen parametrelerin sonucu da olabilir. Özet geçmek gerekirse fps artışı sağlamaz. Sadece oyun yüklenme, dolma süresi kısalır.

• İşte bu konuda hiç test yapıldığına denk gelmedim. 0.X fps fark ederse bir anlamı yok zaten yada 1-2 fps'nin de genelde bir anlamı olmaz. Ama 5-10 fps gibi bir fark meydana geliyorsa kimi zaman bu fak çok önemli bir fark olur. SSD'nin ömrünü azalttığımıza değebilir o zaman.
  • quote:

İşte bu konuda hiç test yapıldığına denk gelmedim. 0.X fps fark ederse bir anlamı yok zaten yada 1-2 fps'nin de genelde bir anlamı olmaz. Ama 5-10 fps gibi bir fark meydana geliyorsa kimi zaman bu fak çok önemli bir fark olur. SSD'nin ömrünü azalttığımıza değebilir o zaman.

5-10 fps imkansiz. Sadece dosyalari okurken hizlanir bu da on bellek doldur bosalt surelerini kisaltarak loading ekraninin kisa surmesini saglar. Onun disinda oyun ici performansinin degisecegini sanmiyorum. Yine bir arkadas f1 2011, dirt 3 gibi oyun ici benchmark destegi sunan bir oyunda test ederse min-avg-max fps leri gormus oluruz.

• bende 16f3 almayı düşünüyorum ancak bu monster pcleri satan bayiler var mı Konyada oturuyorum elden alabilmem mümkün mü birde böyle alabilirsem(elden) kampayadan faydalanamam mı ? Diğer bi sorum ise biraz nakit biraz kredi kartı olayını nasıl yapıyoruz bi banka hesabına nakit yatırdıktan sonra kredi kartınıda siteden mi çektiriyoruz ?
  • @GSalazar
    Yanlış hatırlamıyorsam bir ara monster'in sitesinde bayi ve teknik servis noktalarını gösteren bir bölüm vardı. Ama az önce baktım ve bulamadım. Tek satış mağazası İstanbul/Kadıköy'deki Fokus Bilgisayar mağazası olarak görünüyor. Ürünleri görerek ve kampanyalarından faydalanarak oradan satın alabilirsiniz. Parçalı ödeme işlemleri ile ilgili Fokus Bilgisayarın müşteri hizmetlerine mail gönderebilir ya da telefon açabilirsiniz.
  • quote:

@GSalazar
    Yanlış hatırlamıyorsam bir ara monster'in sitesinde bayi ve teknik servis noktalarını gösteren bir bölüm vardı. Ama az önce baktım ve bulamadım. Tek satış mağazası İstanbul/Kadıköy'deki Fokus Bilgisayar mağazası olarak görünüyor. Ürünleri görerek ve kampanyalarından faydalanarak oradan satın alabilirsiniz. Parçalı ödeme işlemleri ile ilgili Fokus Bilgisayarın müşteri hizmetlerine mail gönderebilir ya da telefon açabilirsiniz.

cevap için teşekkürler peki bu elden alma işlemi olursa bilgisayarı hemen alabiliyor muyuz? İnternetten alırsak bildiğiniz üzere gün veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSalazar

quote:

@GSalazar

cevap için teşekkürler peki bu elden alma işlemi olursa bilgisayarı hemen alabiliyor muyuz? İnternetten alırsak bildiğiniz üzere gün veriyorlar

Hocam internette gördüğün alım seçenekleri aynen mağazaya gittiğinde de geçerli. Mağazaya gittiğinde farklı bir şey uygulanmıyor. Hemen teslim istersen monsterın sitesinde ürünlerin hemen teslim fiyatlarıda var. Hemen teslim alırsan bilgisayarını kargoyla hemen yollarlar yok ben illa elden alıcam derseniz Kadıköy mağazasından gidip alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dekuki -- 16 Eylül 2012; 12:22:00 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.