Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Google-

3630 işlemciler gelmiş almayı düşünüyorum. Var mı 10TL fark ile bu işlemciyi almak isteyenler başka

Kim istemez ki
  • Nvidia yeni mobil gpu ları duyurdu.http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidiadan-Kepler-tabanli-uc-yeni-mobil-GPU.htm

Gtx 670Mx
    Gtx 675Mx

Kartlar çok iyi özelliklerle geliyor. Xotic Pc ve diğer barebone üreticileri bu kartları özelleştirme seçeneklerine eklemeye başladılar. Kasım ayı içerisinde teslim diyor Xotic pc bu kartlar için.
  • Kepler tabanlı yeni kartların özellikleri;

NVIDIA GeForce GTX 670MX (GK 106):

960 CUDA cores
    600 MHz Graphics Clock
    3GB GDDR5 memory
    192-bit memory interface width and 67.2 GB.sec Memory Bandwidth
    NVIDIA PhysX capable with FXAA and TXAA Support
    DirectX 11, PhysX, SLI, Adaptive VSync

NVIDIA GeForce GTX 675MX (GK 104):

960 CUDA cores
    600 MHz Graphics Clock
    4GB GDDR5 memory
    256-bit memory interface width and 96 GB/sec Memory Bandwidth
    NVIDIA PhysX capable with FXAA and TXAA Support
    DirectX 11, PhysX, SLI, Adaptive VSync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dekuki -- 3 Ekim 2012; 13:33:33 >
  • Kepler tabanlı GTX 670MX almak isterdim ama teslimat kim bilir ne zamana ertelenir. Ayrıca 3630 işlemciyi 10 TL farkla kim almak ister diye soran arkadaş da vardı. Teslimat tarihi değişmezse ikisini de isterim tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Kepler tabanlı GTX 670MX almak isterdim ama teslimat kim bilir ne zamana ertelenir. Ayrıca 3630 işlemciyi 10 TL farkla kim almak ister diye soran arkadaş da vardı. Teslimat tarihi değişmezse ikisini de isterim tabii ki.

Doğru diyorsun teslimat değişebilir. Bu aklıma gelmedi
  • quote:

Kepler tabanlı GTX 670MX almak isterdim ama teslimat kim bilir ne zamana ertelenir. Ayrıca 3630 işlemciyi 10 TL farkla kim almak ister diye soran arkadaş da vardı. Teslimat tarihi değişmezse ikisini de isterim tabii ki.

Hocam bu ekran kartlari ne zaman monster laptoplar ile berbaer alabiliiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun en doğru cevabını Monster yetkilileri verebilir. Bir mesaj atıp sorabilirim ama büyük ihtimalle 2 gün internete giremeyeceğim. Cevabı size iletemeyebilirim yani. Bu nedenle başka birisi sorarsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocweb

Nvidia yeni mobil gpu ları duyurdu.http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidiadan-Kepler-tabanli-uc-yeni-mobil-GPU.htm

Gtx 670Mx
    Gtx 675Mx

Kartlar çok iyi özelliklerle geliyor. Xotic Pc ve diğer barebone üreticileri bu kartları özelleştirme seçeneklerine eklemeye başladılar. Kasım ayı içerisinde teslim diyor Xotic pc bu kartlar için.

Yapma beee. 670m'i daha yeni aldık adamlar kağıt üstünde uçurumluk fark yaratmışlar. Yeni yılda da 680mX yaparlar..

• Arkadaşlar optimist_89 gitti bundan sonra kabaliomer olarak devam ediyorum

• quote:

Bunun en doğru cevabını Monster yetkilileri verebilir. Bir mesaj atıp sorabilirim ama büyük ihtimalle 2 gün internete giremeyeceğim. Cevabı size iletemeyebilirim yani. Bu nedenle başka birisi sorarsa daha iyi olur.

3 ay once bi mail atmistim cevap da gelmesi.Mail adresi ne acaba yanlis mi attim :)

• ;Arkadaşlar ben dün gece mesaj attım ama halen cevap gelmemiş. Ben yola çıkmadan önce cevap gelirse paylaşırım.

GTX 680MX beklemiyoruz çünkü bu seri ekran kartlarından GTX 670M ve 675M ikisi de Fermi mimarisiyle üretilmişti. GTX 680M ise yeni KEPLER mimarisiyle üretilmiş. Şimdi Kepler mimarisiyle üretilmiş olan GTX670MX ve 675MX çıkarıyorlar. Yani yeni mimariye geçiyorlar. Bunun olacağını bilseydim ben biraz daha beklerdim bilgisayar almadan önce. Ama bu saatten sonra teslimat süresi değişecekse kesinlikle siparişimi iptal edip tekrar beklemek istemiyorum.
  • quote:

;Arkadaşlar ben dün gece mesaj attım ama halen cevap gelmemiş. Ben yola çıkmadan önce cevap gelirse paylaşırım.

GTX 680MX beklemiyoruz çünkü bu seri ekran kartlarından GTX 670M ve 675M ikisi de Fermi mimarisiyle üretilmişti. GTX 680M ise yeni KEPLER mimarisiyle üretilmiş. Şimdi Kepler mimarisiyle üretilmiş olan GTX670MX ve 675MX çıkarıyorlar. Yani yeni mimariye geçiyorlar. Bunun olacağını bilseydim ben biraz daha beklerdim bilgisayar almadan önce. Ama bu saatten sonra teslimat süresi değişecekse kesinlikle siparişimi iptal edip tekrar beklemek istemiyorum.

Bekliyoruz hocam
  • bende kepler mimarisine sahip bir gtx 670mx almak isterim ama 1 aydan önce imkansız gibi görünüyor. ve bilgisayara çok ihtiyacım var(17 eylül haftası teslimatı)
  • quote:

3630 işlemciler gelmiş almayı düşünüyorum. Var mı 10TL fark ile bu işlemciyi almak isteyenler başka

100 tl olmasın :) bu arada 0.1 ghz çokta etkilemez beni açıkça :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

bende kepler mimarisine sahip bir gtx 670mx almak isterim ama 1 aydan önce imkansız gibi görünüyor. ve bilgisayara çok ihtiyacım var(17 eylül haftası teslimatı)

hocam gtx675mxe gore hd7970m nasıl olur sizce.
  • quote:

quote:

100 tl olmasın :) bu arada 0.1 ghz çokta etkilemez beni açıkça :)

Şuan kampanyası var. 9.90tl
    "Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM) KAMPANYA !.. [Ekle 9,90 TL]" Yazıyor. Eski siparişler kampanyadan yararlanamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

ben gtx 675mx alırdım her nekadar testleri daha yapılmış olmasada(optimus teknolojisi fark ettirir kendini).
    quote:

Orijinalden alıntı: Rajac

şuan siparişlerimizi halen teslim almadığımıza göre pekte eski sipariş sayılmamamız lazım :)
  • quote:

quote:

ben gtx 675mx alırdım her nekadar testleri daha yapılmış olmasada(optimus teknolojisi fark ettirir kendini).
    quote:

şuan siparişlerimizi halen teslim almadığımıza göre pekte eski sipariş sayılmamamız lazım :)

monstera ne zaman gelcegi belli olsun bakalım bi.

• quote:

quote:

quote:

Arayıp sordum. Siparişinizi iptal edin, yeni sipariş verin dediler. Yeni sipariş ne zaman gelecek diye sordum. Aralığın 2. haftası cevabını aldım.

• Ben mesaj attım 2 gündür dönüş yok. Bizim siparişlerle uğraşıyorlardır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.