Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajac

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: Rajac

quote:

Orijinalden alıntı: GSalazar

değerlere bakarsak sorun olmayacktir ama pc geldiğinde zalmanin 2000 var soğutucu 130tl felan onu almayı düşünüyorum

Bende biraz araştırdıktan sonra 2 ürün arasında kaldım.
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=21
    http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=608

Xigmatek ağır basıyor

Zalman NC-3000 e de bakmanızı tavsiye ederim şahsen kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum, çok sessiz ve fanıda 2000 serisinden daha büyük tam olarak kaplıyor laptopun tabanını buz gibi yapıyor

17,3" laptop için doğru seçim olur mu?

Şuan kullandığım 15.6" e tam oturuyor. 17.3" biraz taşar sanırım kenarlardan ama problem olcağnı sanmıyorum fanı gayet büyük çünkü, ve bu soğutucudada 15-17" için yazıyor sonuçta daha büyüğünün bulunduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Q61MS-16F34

14 aralık teslim
  • ilk verdiğim sipariş 17 eylül teslimatlı p170em'di. ancak caydırıcı birkaç teklif sonrası ms1762ye geçiş yapmıştım. bugün teslim aldım. şimdi ise, iyiki de geçmişim diyorum. Adı üzerinde, canavar gibi maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

ilk verdiğim sipariş 17 eylül teslimatlı p170em'di. ancak caydırıcı birkaç teklif sonrası ms1762ye geçiş yapmıştım. bugün teslim aldım. şimdi ise, iyiki de geçmişim diyorum. Adı üzerinde, canavar gibi maşallah

Hocam ilk siparişiniz ne zamandı ne zaman ms kasaya geçmiştiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

ilk verdiğim sipariş 17 eylül teslimatlı p170em'di. ancak caydırıcı birkaç teklif sonrası ms1762ye geçiş yapmıştım. bugün teslim aldım. şimdi ise, iyiki de geçmişim diyorum. Adı üzerinde, canavar gibi maşallah

ilk siparişimi 7 temmuzda default p170em olarak vermiştim. daha sonra ekim başında ms1762'ye geçmiştim.

ama benim şehir dışına çıkma gibi bir özel durumum vardı. nu yüzden biraz erken aldım.

• quote:

quote:

quote:

ilk siparişimi 7 temmuzda default p170em olarak vermiştim. daha sonra ekim başında ms1762'ye geçmiştim.

ama benim şehir dışına çıkma gibi bir özel durumum vardı. nu yüzden biraz erken aldım.

17 eylul kampanyasi ile mi aldiniz ? Gerci erken aldim demissiniz yoksa 16 ekim kampanyasi mi ? Eger oyleyse nasil erken aldiniz ki arti bir ucret mi verdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

quote:

17 eylul kampanyasi ile mi aldiniz ? Gerci erken aldim demissiniz yoksa 16 ekim kampanyasi mi ? Eger oyleyse nasil erken aldiniz ki arti bir ucret mi verdiniz ?

17 Eylül kampanyası ile aldım. Ekran kartına da herhangi bir ücret ödemedim

• O zaman sanırım ms kasaların siparişinde sorun yok. Ms kasalar zamanında teslim edilebilir gibi bir durum var
  • Bende 7 ekim teslimatlı ms16f3 bugün teslim alıcam inşallah

• MSI kasalarda herhangi bir gecikme beklemediklerini bana iki ayrı görüşmemde belirttiler.

Yeni teslim alan/alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Görüşlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

MSI kasalarda herhangi bir gecikme beklemediklerini bana iki ayrı görüşmemde belirttiler.

nasıl yok ya? benim 16 ekim tarihli siparişim vardı p150em. kasım ortası sonu gibi gelecekmiş. msi kasaya değişiklik yapsam ne olur dedim.( sadece bilgi amaçlı sordum geçmeyi düşünmüyordum ) onlarda da sorun var clevoya göre 1 hafta önce teslim alabilirsiniz dendi.

edit : ekim değil kasım olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 13 Ekim 2012; 22:50:56 >
  • quote:

quote:

MSI kasalarda herhangi bir gecikme beklemediklerini bana iki ayrı görüşmemde belirttiler.

nasıl yok ya? benim 16 ekim tarihli siparişim vardı p150em. ekim ortası sonu gibi gelecekmiş. msi kasaya değişiklik yapsam ne olur dedim.( sadece bilgi amaçlı sordum geçmeyi düşünmüyordum ) onlarda da sorun var clevoya göre 1 hafta önce teslim alabilirsiniz dendi.

Bana ne söyledilerse ben de aynen ilettim size. Bu arada size söyledikleri Ekim ortası sonu, bizim sipariş teslimat tarihimize denk geliyor. Benim teslimat tarihim 24 Ekim. Yani P150EM ler ile MSI kasalar birlikte gelecek olabilirler. Bu durumda 24 Ekim tesimat tarihli siparişlerde gecikme beklemiyor olmaları normal geldi bana. Çünkü bana da size de aslında aynı tarihi vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 13 Ekim 2012; 21:42:39 >

• quote:

quote:

quote:

nasıl yok ya? benim 16 ekim tarihli siparişim vardı p150em. ekim ortası sonu gibi gelecekmiş. msi kasaya değişiklik yapsam ne olur dedim.( sadece bilgi amaçlı sordum geçmeyi düşünmüyordum ) onlarda da sorun var clevoya göre 1 hafta önce teslim alabilirsiniz dendi.

Bana ne söyledilerse ben de aynen ilettim size. Bu arada size söyledikleri Ekim ortası sonu, bizim sipariş teslimat tarihimize denk geliyor. Benim teslimat tarihim 24 Ekim. Yani P150EM ler ile MSI kasalar birlikte gelecek olabilirler. Bu durumda 24 Ekim tesimat tarihli siparişlerde gecikme beklemiyor olmaları normal geldi bana. Çünkü bana da size de aslında aynı tarihi vermişler.

yanlış yazmışım hocam ben. ekim değil kasım ortası ve sonu dendi.

• Yuh. O kadar gecikirse ben dayanamam her halde. Gecikmesin diye 10 TL'ye işlemciyi bile upgrade etmedim. Bilsem ki Kasım sonuna sarkacak bu günden iptal ederim siparişi.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 13 Ekim 2012; 23:31:10 >
  • Aynen benimkide 24 Ekim teslimat. Kasım'ın sonuna kadar geciktirceklerini söylerlerse gidip fokusshopu basarım valla burda 6 aydır bekliyorum yuh artık illallah geldi
  • quote:

Aynen benimkide 24 Ekim teslimat. Kasım'ın sonuna kadar geciktirceklerini söylerlerse gidip fokusshopu basarım valla burda 6 aydır bekliyorum yuh artık illallah geldi

maalesef bizim ki geciktiyse sizinki de gecikir. çünkü kasalar kasımda gelecekmiş ellerinde yokmuş.
  • Anlamadım şimdi. Peki neden bana yalan söylüyorlar bunlar? Ya da bana mı yalan söylüyorlar size mi?
  • quote:

Anlamadım şimdi. Peki neden bana yalan söylüyorlar bunlar? Ya da bana mı yalan söylüyorlar size mi?

Ben de sadece bana denileni diyorum yani. Yalan söylüyorlar diyemeyiz. Çünkü sizin siparişiniz msi benimki clevo. Ellerinde şuan sipariş sayısı kadar msi kasa varsa sorun yok sizin için. Belki o yüzden bana sipariş değişikliği yapsanız da beklersiniz denildi. Çünkü tutup sizin kasanızı bana verecek halleri yok.
  • Ben bu hafta ya gidip yüzyüze görüşcem ya telefonla arayıp konuşcam. Ztn bana geri ödemede yapmaları gerekiyor yapmadılar henüz onun için arayacaktım öğrenince yazarım burayada..
  • quote:

Ben bu hafta ya gidip yüzyüze görüşcem ya telefonla arayıp konuşcam. Ztn bana geri ödemede yapmaları gerekiyor yapmadılar henüz onun için arayacaktım öğrenince yazarım burayada..

tamam hocam. ben de tekrardan gidip görüşeceğim. ben de yazarım duruma göre.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.