Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Ben bu hafta ya gidip yüzyüze görüşcem ya telefonla arayıp konuşcam. Ztn bana geri ödemede yapmaları gerekiyor yapmadılar henüz onun için arayacaktım öğrenince yazarım burayada..

tamam hocam. ben de tekrardan gidip görüşeceğim. ben de yazarım duruma göre.

quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Benim yüz yüze görüşme şansım yok. Ancak telefon açabilirim. 24 Ekim teslim tarihli MSI kasaların teslimat tarihi ile ilgili bir bilgi alırsak burada paylaşalım lütfen.

24 Ekim teslimatlı Msi kasam için 17-29 Kasım denildi, ısrar edince en geç 19 Kasım'a teslim edicez denildi bana bilginiz olsun. Size farklı birşey dedilerse yazın bari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

Arkadaşlar merhaba bende MONSTER® Q61MS-16F34 15.6 ürününden almayı düşünüyorum. 16-31 aralık teslimat tarihi gözüküyor. Açıkcası tarih benim için sorun değil bekleyebilirim ancak monsterın yeni bir kampanyasını falan beklemeli miyim yoksa bu ürünü alayım mı? Çünkü bu ürün uzun süredir satışta zannedersem ve temmuzda dahi 2.500 TL ye alan var :) fiyat halen aynı

cevap verecek biri var mı :)

Teslimat sorun değilse senin icin gerek yok beklemene daha siparişi ver daha iyi özellikler olmaz o fiyatta daha. Yeni kartlar vs de 2013 yazına kadar çıkmaz..

benim merak ettiğim yakın zamanda (1-2 hafta) içerisinde daha avantajlı kampanyalar olup olmayacağı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Ben bu hafta ya gidip yüzyüze görüşcem ya telefonla arayıp konuşcam. Ztn bana geri ödemede yapmaları gerekiyor yapmadılar henüz onun için arayacaktım öğrenince yazarım burayada..

tamam hocam. ben de tekrardan gidip görüşeceğim. ben de yazarım duruma göre.

quote:

Benim yüz yüze görüşme şansım yok. Ancak telefon açabilirim. 24 Ekim teslim tarihli MSI kasaların teslimat tarihi ile ilgili bir bilgi alırsak burada paylaşalım lütfen.

24 Ekim teslimatlı Msi kasam için 17-29 Kasım denildi, ısrar edince en geç 19 Kasım'a teslim edicez denildi bana bilginiz olsun. Size farklı birşey dedilerse yazın bari

quote:

Merhaba,

Performanslı dizüstü bilgisayarın karşılığı olan MONSTER® ürününe sipariş vererek bize göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederiz.

Teslimatınız üretim ve yurtdışı kaynaklı tedarik planlamasında oluşan bir problem nedeniyle, 07-19 Kasım tarihine kadar teslim edilecektir.Elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşan gecikme için özür dileriz.Tek başına bir özrün yeterli olamayacağını düşündüğümüz için, sizlere günlük 6.5 TL MonsterPara gecikme bedeli ödemekteyiz.Teslimatınızdan 1-2 gün önce adres teyit işlemi için aranacaksınız , o esnada biriken MonsterPara'nız ile upgrade yada ürün ekleme olarak kullanabilirsiniz.

Dilerseniz 02164494930 numaralı hattımızı arayarak , mesai saatleri içerisinde size özel temsilciniz Ersin KALELİ (Dahili:116) ile görüşebilirsiniz.

Tüm sorularınıza içtenlikle yanıtlayacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

Müşteri Hizmetleri Yönetimi

"Sizlerin memnuniyeti,memnuniyetimizdir."

Bana bu mesaj geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: wolky123

quote:

Merhaba,

Performanslı dizüstü bilgisayarın karşılığı olan MONSTER® ürününe sipariş vererek bize göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederiz.

Teslimatınız üretim ve yurtdışı kaynaklı tedarik planlamasında oluşan bir problem nedeniyle, 07-19 Kasım tarihine kadar teslim edilecektir.Elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşan gecikme için özür dileriz.Tek başına bir özrün yeterli olamayacağını düşündüğümüz için, sizlere günlük 6.5 TL MonsterPara gecikme bedeli ödemekteyiz.Teslimatınızdan 1-2 gün önce adres teyit işlemi için aranacaksınız , o esnada biriken MonsterPara'nız ile upgrade yada ürün ekleme olarak kullanabilirsiniz.

Dilerseniz 02164494930 numaralı hattımızı arayarak , mesai saatleri içerisinde size özel temsilciniz Ersin KALELİ (Dahili:116) ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bana bu mesaj geldi

Merhaba,

İadeniz bugün havale yapılmıştır.

Teslimatınız üretim ve yurtdışı kaynaklı tedarik planlamasında oluşan bir problem nedeniyle, 17-29 Kasım tarihine kadar teslim edilecektir.Elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşan gecikme için özür dileriz.Tek başına bir özrün yeterli olamayacağını düşündüğümüz için, sizlere günlük 6.5 TL MonsterPara gecikme bedeli ödemekteyiz.Teslimatınızdan 1-2 gün önce adres teyit işlemi için aranacaksınız , o esnada biriken MonsterPara'nız ile upgrade yada ürün ekleme olarak kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Banada ilk bu geldi adamlar copy paste yapıp araya iadeniz bugun havale yapılmıştır yazmış üşenmeden haklarını yememek lazım

• Öncelikle bilgisayarları geciken arkadaşlarıza sabır diliyorum.Ardından Bilgisayarlarını almadan önce inceleme yapacağım film tadında inceleme olcak unboxing inceleme olacak diyen arkadaşlarımızdan ses soluk çıkmıyor.Evet bilgisayarını teslim almış olan arkadaşlar inceleme bekliyoruz

• quote:

Banada ilk bu geldi adamlar copy paste yapıp araya iadeniz bugun havale yapılmıştır yazmış üşenmeden haklarını yememek lazım

Sen iade mi ettin siparişi ? bide neden farklı tarihler acaba 24 ekim teslimat değil miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolky123

quote:

Sen iade mi ettin siparişi ? bide neden farklı tarihler acaba 24 ekim teslimat değil miydi ?

Yok sipariş değişikliği yapmıştım bana aradaki farkı ödediler. Evet 24 Ekim'di

• Bende monster ms-16F34 almaya karar verdim ama bakalım babayı ikna edebilecek miyiz bir sorum olacak monster bayramlarda bir kampanyaya giriyor mu? İkna edersem direk siparişi veriyim mi yoksa bekleyeyim mi bayramı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselw

Bende monster ms-16F34 almaya karar verdim ama bakalım babayı ikna edebilecek miyiz bir sorum olacak monster bayramlarda bir kampanyaya giriyor mu? İkna edersem direk siparişi veriyim mi yoksa bekleyeyim mi bayramı?

Bende aynı modeli sipariş edeceğim ve babayı ikna durumdayım şu anda ve bayram kampanyası gibi birşey bekliyorum açıkcası :D
    ayrıca o modele GTX 670MX ekran kartı alternatifi gelse çok iyi olacak
  • quote:

quote:

Bende monster ms-16F34 almaya karar verdim ama bakalım babayı ikna edebilecek miyiz bir sorum olacak monster bayramlarda bir kampanyaya giriyor mu? İkna edersem direk siparişi veriyim mi yoksa bekleyeyim mi bayramı?

Bende aynı modeli sipariş edeceğim ve babayı ikna durumdayım şu anda ve bayram kampanyası gibi birşey bekliyorum açıkcası :D

Desenize sipariş verirsek aynı kaderi yaşıyor olacağız tamı tamına

• quote:

quote:

quote:

evet aynen öyle :D
    Ben GT670MX alternatifi gelecek mi diye monsterin sitesinden mesaj attım sizde bayramda bu model için bir kampanya olur mu diye mesaj atın isterseniz cevapları paylaşırız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben GT670MX alternatifi gelecek mi diye monsterin sitesinden mesaj attım sizde bayramda bu model için bir kampanya olur mu diye mesaj atın isterseniz cevapları paylaşırız

Gönderdim ben de. Gt670mx farkı nedir acaba şu an ki ekran kartından ??

• Bana da 17-29 Kasım arası göndereceklerini yazmışlar. Adamın kafasını bozuyorlar. Bunlara zerre kadar güvenim kalmadı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gönderdim ben de. Gt670mx farkı nedir acaba şu an ki ekran kartından ??

gt670mx 28 nanometre yani KEPLER teknolojisi ile üretilmiş bir ekran kartı
    g670m ise 40nanometre yani daha eski olan FERMI mimarisi ile üretilmiş.
    saat hızları olarak

670m in
    Pipelines 336
    Core Speed * 598 MHz
    Shader Speed * 1196 MHz
    Memory Speed * 1500 MHz

670mx in
    Pipelines 960 - unified
    Core Speed * 600 MHz
    Shader Speed * 600 MHz
    Memory Speed * 700 MHz

tüketilen güç olarak MX daha avantajlı performans olarak yüzde 20 nin üstünde bir performans artışı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
    daha ayrıntılı açıklama burda var :)
    http://www.technopat.net/2012/06/24/ekran-karti-teknolojisi-nvidia-kepler-ve-fermi-mimarisinin-farklari/

• quote:

Bana da 17-29 Kasım arası göndereceklerini yazmışlar. Adamın kafasını bozuyorlar. Bunlara zerre kadar güvenim kalmadı.

Bende aynı durumdayım artık son sınırlarım yani bu kadar beklememiş olsam iptal edecem yani böyle bilgisayar belki zor bulunur bu fiyata ama böyle muamelede olmaz sanki günlük 6,5Tl verince her şey tamam neredeyse günlük 6,5Tl daha vereyim yeterinki gönderin diyecem umarım sonunda gerçekten kafayı duvara vurmayız

• arkadaşlar benim de teslim tarihim 24 ekim ama bana gecikme ile ilgili bir mesaj falan gelmedi, siz özellikle mi mail atıp sordunuz ki?
  • Bende üç gün önce aradım. 24 ekim teslimatlarında bir gecikme olduğu, 10 kasımdan sonra teslimatlara başlayabileceklerini söylediler. gecikme bedelini de belirtip durumu yumuşatmaya çalıştılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistike38

arkadaşlar benim de teslim tarihim 24 ekim ama bana gecikme ile ilgili bir mesaj falan gelmedi, siz özellikle mi mail atıp sordunuz ki?

Mail ve telefon ile

• Bunlar gecikme bedelini istediğim gibi kullanmama izin veriyorlar mı peki? İstediğim marka ve model klavye mouse seti (Benim istediğim listelerinde yok) ya da HDD olarak 750GB Momentus XT ST750LX003 istesem kabul edecekler mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.