Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim yüz yüze görüşme şansım yok. Ancak telefon açabilirim. 24 Ekim teslim tarihli MSI kasaların teslimat tarihi ile ilgili bir bilgi alırsak burada paylaşalım lütfen.
  • Fokus Bilgisayar'a 24 Ekim teslim tarihli siparişler için gecikme bekleyip beklemediklerini sordum. Aldığım cevap:

"Şu an için teslimatınızda bir problem gözükmemektedir.Teslimatınız öncesi bilgilendirme için aranacaksınız"

Bu üçüncü teyit oldu. Bunun üzerine artık geciktirmezler herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Fokus Bilgisayar'a 24 Ekim teslim tarihli siparişler için gecikme bekleyip beklemediklerini sordum. Aldığım cevap:

"Şu an için teslimatınızda bir problem gözükmemektedir.Teslimatınız öncesi bilgilendirme için aranacaksınız"

ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fokus Bilgisayar'a 24 Ekim teslim tarihli siparişler için gecikme bekleyip beklemediklerini sordum. Aldığım cevap:

7 kasım teslim tarihiyle ilgili de bir sorun yokmuş.
  • Heralde sorun clevo kasalarda o zaman msi kasalarda bir sorun yok galba.
  • İmzadaki ürünün wireless kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Türkiye ya da yurt dışından öneride bulunabilir misiniz?
  • Ben 7 ekim teslimatlı Msı kasa mı 13 ekimde aldım.

• Merhaba ben Q61MS-17624(Ekran kartı gtx680m olucak) modeliyle Q61P170EM67 modeli arasında kaldım.İkiside yaklaşık aynı fiyata geliyor sizce hangisini tercih etmeliyim(daha çok oyun ve okul için kullanacağım)?Ve bana önerebileceğiniz bu fiyata yakın bir notebook varmıdır?Birde sizce biraz daha bekleyip gtx680m daha üst bir ekran kartı modeli mi almalıyım?Kusura bakmayın konuyla biraz alakasız oldu ama bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco296

Merhaba ben Q61MS-17624(Ekran kartı gtx680m olucak) modeliyle Q61P170EM67 modeli arasında kaldım.İkiside yaklaşık aynı fiyata geliyor sizce hangisini tercih etmeliyim(daha çok oyun ve okul için kullanacağım)?Ve bana önerebileceğiniz bu fiyata yakın bir notebook varmıdır?Birde sizce biraz daha bekleyip gtx680m daha üst bir ekran kartı modeli mi almalıyım?Kusura bakmayın konuyla biraz alakasız oldu ama bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Ben MSI kasayı tercih ederdim. Çünkü ışıklı klavye olmazsa olmazlarımdan değil. Ancak mat ekran önemli benim için. P170EM serisinde standart parlak ekran geliyor. Mat ekran farkı ise 330 TL. Ekran kartı için ise GTX680M şu anda piyasanın en hızlı ekran kartrlarından biri. Hİçbir oyunda sizi üzmez. En azından önümüzdeki yıl da dahil olmak üzere yeni çıkacak oyunların tamamına yakınını belki de tamamını full hd çözünürlükte oynatacaktır. Bu fiyat segmentinde daha iyi bir bilgisayar önerim yok. P170EM serisi için test ve yorumlara bakmadım. Bu nedenle ısınma durumu, kronik problemlerinin olup olmadığı, ses kalitesi, görüntü kalitesi, şarj süresi gibi açılardan değerlendirme yapamıyorum.

@Rajac
    Wireless kartınızı değiştirmek istediğinizi yazmışsınız. Sebebini merak ettim. Benim yurt dışından alma şansınız varsa önereceğim Intel 6300 Serisi Half mini Wifi card. Yada Bigfoot Killer öneririm.

Intel 6300 için Tıkla
    Bigfoot için Tıkla

• Bugün aldığım olumsuz haber sonucunda siparişimi iptal ettim.
    malesef bayram öncesi ürünleri alma imkanımız yokmuş.
  • Bayram öncesi göndereceklerini söylediler sadece. Bilgisayarların bayram öncesinde elimize geçeceğini söylemediler. Ben de birkaç gün önce gönderseniz de bayram tatiline çıkmadan bilgisayarımız elimize geçse iyi olur dedim. Erken gönderimin mümkün olmadığını söylediler. Yani arefe günü göndereceklermiş dediklerine göre. Daha erken gönderemezlermiş.
  • quote:

Bayram öncesi göndereceklerini söylediler sadece. Bilgisayarların bayram öncesinde elimize geçeceğini söylemediler. Ben de birkaç gün önce gönderseniz de bayram tatiline çıkmadan bilgisayarımız elimize geçse iyi olur dedim. Erken gönderimin mümkün olmadığını söylediler. Yani arefe günü göndereceklermiş dediklerine göre. Daha erken gönderemezlermiş.

malesef dağıtımlar kasım ayı olacak dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deenna

quote:

Bayram öncesi göndereceklerini söylediler sadece. Bilgisayarların bayram öncesinde elimize geçeceğini söylemediler. Ben de birkaç gün önce gönderseniz de bayram tatiline çıkmadan bilgisayarımız elimize geçse iyi olur dedim. Erken gönderimin mümkün olmadığını söylediler. Yani arefe günü göndereceklermiş dediklerine göre. Daha erken gönderemezlermiş.

malesef dağıtımlar kasım ayı olacak dediler.

Hadi yaaa bu ne demek şimdi 25 Ekim Teslimat tarihi koyup yine mi erteleyecekler

• Arkadaşlar merhaba bende MONSTER® Q61MS-16F34 15.6 ürününden almayı düşünüyorum. 16-31 aralık teslimat tarihi gözüküyor. Açıkcası tarih benim için sorun değil bekleyebilirim ancak monsterın yeni bir kampanyasını falan beklemeli miyim yoksa bu ürünü alayım mı? Çünkü bu ürün uzun süredir satışta zannedersem ve temmuzda dahi 2.500 TL ye alan var :) fiyat halen aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neco296

Merhaba ben Q61MS-17624(Ekran kartı gtx680m olucak) modeliyle Q61P170EM67 modeli arasında kaldım.İkiside yaklaşık aynı fiyata geliyor sizce hangisini tercih etmeliyim(daha çok oyun ve okul için kullanacağım)?Ve bana önerebileceğiniz bu fiyata yakın bir notebook varmıdır?Birde sizce biraz daha bekleyip gtx680m daha üst bir ekran kartı modeli mi almalıyım?Kusura bakmayın konuyla biraz alakasız oldu ama bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Ben MSI kasayı tercih ederdim. Çünkü ışıklı klavye olmazsa olmazlarımdan değil. Ancak mat ekran önemli benim için. P170EM serisinde standart parlak ekran geliyor. Mat ekran farkı ise 330 TL. Ekran kartı için ise GTX680M şu anda piyasanın en hızlı ekran kartrlarından biri. Hİçbir oyunda sizi üzmez. En azından önümüzdeki yıl da dahil olmak üzere yeni çıkacak oyunların tamamına yakınını belki de tamamını full hd çözünürlükte oynatacaktır. Bu fiyat segmentinde daha iyi bir bilgisayar önerim yok. P170EM serisi için test ve yorumlara bakmadım. Bu nedenle ısınma durumu, kronik problemlerinin olup olmadığı, ses kalitesi, görüntü kalitesi, şarj süresi gibi açılardan değerlendirme yapamıyorum.

@Rajac
    Wireless kartınızı değiştirmek istediğinizi yazmışsınız. Sebebini merak ettim. Benim yurt dışından alma şansınız varsa önereceğim Intel 6300 Serisi Half mini Wifi card. Yada Bigfoot Killer öneririm.

Intel 6300 için Tıkla
    Bigfoot için Tıkla

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Wireless kartı değiştirmek istememdeki sebep fazlaca online oyun oynamam. Mesela dota oynarken bağlantı problemleri yüzünden frame atlamaları takılmalar donmalar oluyor. Bunlarla karşılaşmak istemiyorum. Bigfoot bu konuda gerçekten iyiymiş. MSI GT serisinde de baya reklamı yapıldı. Kulanıcılar yorumlarında memnun olduklarını belirtiyorlar. Tabi önce bilgisayarın gelmesini bekliyorum. Wireless kartın yeterli olup olmadığına denedikten sonra karar vereceğim. Ne yalan söyleyeyim pek umutlu değilim yeterli olacağı konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajac
    Wireless kartı değiştirmek istememdeki sebep fazlaca online oyun oynamam. Mesela dota oynarken bağlantı problemleri yüzünden frame atlamaları takılmalar donmalar oluyor. Bunlarla karşılaşmak istemiyorum. Bigfoot bu konuda gerçekten iyiymiş. MSI GT serisinde de baya reklamı yapıldı. Kulanıcılar yorumlarında memnun olduklarını belirtiyorlar. Tabi önce bilgisayarın gelmesini bekliyorum. Wireless kartın yeterli olup olmadığına denedikten sonra karar vereceğim. Ne yalan söyleyeyim pek umutlu değilim yeterli olacağı konusunda.

Sen onu değiştirmeden önce modemini yaklaştır, antenini çevir. İyi çeken bir yerde bu tür sorunlar olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihh5

quote:

Orijinalden alıntı: Rajac

Sen onu değiştirmeden önce modemini yaklaştır, antenini çevir. İyi çeken bir yerde bu tür sorunlar olmamalı.

Bende sorunun modemden kaynaklandığını düşünüp cisco linksys wag320n aldım. Ama sorunum düzelmedi bende kullandığım wireless kartın sebep olduğuna kanaat getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

Arkadaşlar merhaba bende MONSTER® Q61MS-16F34 15.6 ürününden almayı düşünüyorum. 16-31 aralık teslimat tarihi gözüküyor. Açıkcası tarih benim için sorun değil bekleyebilirim ancak monsterın yeni bir kampanyasını falan beklemeli miyim yoksa bu ürünü alayım mı? Çünkü bu ürün uzun süredir satışta zannedersem ve temmuzda dahi 2.500 TL ye alan var :) fiyat halen aynı

cevap verecek biri var mı :)
  • arkadaşlar ms1762 kullanan var mı ? benim fandan sanki fazla ses çıkıyor gibi. bilgisayarda sadece internette gezinirken bile fanın sesini duyuyorum. dipten de ağustos böceği sesine benzeyen cırcırcır ses geliyor.

sizde de var mı bu durum ? yoksa servise götürmeli miyim ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba bende MONSTER® Q61MS-16F34 15.6 ürününden almayı düşünüyorum. 16-31 aralık teslimat tarihi gözüküyor. Açıkcası tarih benim için sorun değil bekleyebilirim ancak monsterın yeni bir kampanyasını falan beklemeli miyim yoksa bu ürünü alayım mı? Çünkü bu ürün uzun süredir satışta zannedersem ve temmuzda dahi 2.500 TL ye alan var :) fiyat halen aynı

cevap verecek biri var mı :)

Teslimat sorun değilse senin icin gerek yok beklemene daha siparişi ver daha iyi özellikler olmaz o fiyatta daha. Yeni kartlar vs de 2013 yazına kadar çıkmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Ekim 2012; 0:29:57 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.