Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Bunlar gecikme bedelini istediğim gibi kullanmama izin veriyorlar mı peki? İstediğim marka ve model klavye mouse seti (Benim istediğim listelerinde yok) ya da HDD olarak 750GB Momentus XT ST750LX003 istesem kabul edecekler mi acaba?

Ben orjinal bf 3 istedim valla cevap gelmedi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabı bekleyelim bakalım. Ben de hafta içi telefonla sorarım. Daha önceden bu konuyu tecrübe eden arkadaşlar vardır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Öyle birşey oluyorsa Premium Edition iste. Arada dağlar kadar fark var.
  • Oyun da nereden çıktı ya. Alemsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihh5

quote:

Öyle birşey oluyorsa Premium Edition iste. Arada dağlar kadar fark var.

Orj bf 3 olmadan premium edition elimde kalır önce bunu halledelim sonra premium isteriz adim adim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Q61MS-1762 Serisinden eline bilgisayar gecen arkadaslar birazcik ses kalitesi,calisma performansi,klavye-kasa saglamligi,buyuk kasanin vermis oldugu component rahatligindan bahsederse sevinirim bide size zahmet fotograf koyun hayrina :D Benim urun 7 Kasim teslim tarihli , sanirim benim urunde (Q61MS-17624)gecikmeli olarak gelicek bir onceki partiler gibi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

Arkadaslar Q61MS-1762 Serisinden eline bilgisayar gecen arkadaslar birazcik ses kalitesi,calisma performansi,klavye-kasa saglamligi,buyuk kasanin vermis oldugu component rahatligindan bahsederse sevinirim bide size zahmet fotograf koyun hayrina :D Benim urun 7 Kasim teslim tarihli , sanirim benim urunde (Q61MS-17624)gecikmeli olarak gelicek bir onceki partiler gibi :/

Bilgisayarını alan arazi oluyor usta kimse cevap vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: kabaliomer

quote:

Arkadaslar Q61MS-1762 Serisinden eline bilgisayar gecen arkadaslar birazcik ses kalitesi,calisma performansi,klavye-kasa saglamligi,buyuk kasanin vermis oldugu component rahatligindan bahsederse sevinirim bide size zahmet fotograf koyun hayrina :D Benim urun 7 Kasim teslim tarihli , sanirim benim urunde (Q61MS-17624)gecikmeli olarak gelicek bir onceki partiler gibi :/

Katılıyorum. Ama maalesef durum bu sanırım.
  • hocam ya shiftdelete.com'un yaptigi incelemede kalvye saglamligi konusunda eksiklik oldugunu belirtmisti.o konuda biraz teredutluyum acikcasi.bide ses kalitesi benim icin gercekten onemli.biride cikip aciklama yapsa valla cok iyi olacak,cunku bu seride kimse bilgi paylasmadi simdiye kadar. :/
  • quote:

Orj bf 3 olmadan premium edition elimde kalır önce bunu halledelim sonra premium isteriz adim adim

Kalmaz. Premium Edition denilen şey 10€ fazlalık ile Normal+Premium

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Oyun da nereden çıktı ya. Alemsiniz

Öyleler hakketen. Ama iyi de olur mesela benim yapacak birşeyim yok.
  • İyi de adamlar oyun filan satmıyor ki. Nasıl böyle bir istek de bulunup da mail atmışlar şaşırdım yani. Gidip sağdan soldan oyun alıp bonus paranızdan düşeceklerini mi sanıyorsunuz.

Bonus parayı laptopa upgrade yapacak bir şey bulamayan arkadaşlar notebook soğutucusu-kablosuz mouse-kasgo-hdmia kablo vs şeylere baksın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramir_tr

quote:

quote:

Ben 7 aydır bu forumdayım.Çoğu kişi ben inceleme yapıcam şöyle edicem falan diyordu şimdi ise kimseden ses yok benimde hiç giresim yok artık foruma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 7 aydır bu forumdayım.Çoğu kişi ben inceleme yapıcam şöyle edicem falan diyordu şimdi ise kimseden ses yok benimde hiç giresim yok artık foruma

aynen bende ayni durumdayim valla ilk Monster siparisi verdigimde 7 ay once bu foruma girmistim.haln bekliyorum bilgisayarimin gelmesini ama halen siparis verdigim urun hakkinda 1 kisi bile aciklama yapmis degil artik foruma giresim gemiyor.zaten 1-2 aydir baya girmiyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen bende ayni durumdayim valla ilk Monster siparisi verdigimde 7 ay once bu foruma girmistim.haln bekliyorum bilgisayarimin gelmesini ama halen siparis verdigim urun hakkinda 1 kisi bile aciklama yapmis degil artik foruma giresim gemiyor.zaten 1-2 aydir baya girmiyordum.

Ben aldığım gün daha açmadan inceleme peşindeydim ve yaptım da bilmiyordum çoğu şeyi dedim bana tarif edin yapayım yapmaya da çalıştım o inceleme yapıcam diyen arkadaşlara ısrarla sesleniyorum sözlerinize sadık kalın

• Arkadaşlar bende gecikmeden kaynaklanan bonuslar ile ekran kartını gtx675m yapmayı düşünüyorum. Size de sormak istedim. Aradaki 330 liralık farka
    değer bir performans artışı sağlar mı? Yada bunun yerine mekanik harddiski SSD ile değişip raid yapmak mı daha iyi olur.
  • http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=426017&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Ürün Adı
    MONSTER® Q61MS-17624 17.3"

arkadaşlar bu ürünün kasası da konudaki gibi mi?
    17.3 olmasının yanında fark var mı?
    bu kasa msiın kasası mı?
    kalitesi nasıldır.
    bunun yerine 170em almak arasında hangisi seçilmeli neden?
    kullanıcı arkadaşlar cevap verebilirse çoksevinirim. şubat teslimli olarak almayı düşünüyorum da.

• Ben sipariş verdiğim günden bu yana internetin olduğu bir yerdeysem günde ortalama 10 defa bu başlığa girip kontrol ediyorum. Bir şeyler paylaşılmışsa ben de okuyayım diye ama kimi zaman 2 gün foruma giremediğim oldu ancak bir baktım ki konu yerinde sayıyor. Açıkçası ben yine de başlığa girmeye ve elimde bilgisayarım olmamasına rağmen katılım sağlamaya çalışıyorum. Bilgisayarı eline alan arkadaşlar üşenmeden biraz yorum, inceleme vs. yapsalar ben de sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: sofistike38

arkadaşlar benim de teslim tarihim 24 ekim ama bana gecikme ile ilgili bir mesaj falan gelmedi, siz özellikle mi mail atıp sordunuz ki?

Mail ve telefon ile

eyvallah sağolasın cevap için. bu gecikme hiç iyi olmadı, işim dolayısıyla güneydoğunun berbat bir yerindeyim bayramda memlekete gidince teslim alırım diye düşünmüştüm. ayrıca ne o öyle madem gecikme bedeli koyuyorlar onu para olarak geri versinler bize, hadi upgrade etmek istemiyorsam ben, saçmalık bu resmen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

arkadaşlar benim de teslim tarihim 24 ekim ama bana gecikme ile ilgili bir mesaj falan gelmedi, siz özellikle mi mail atıp sordunuz ki?

Mail ve telefon ile

eyvallah sağolasın cevap için. bu gecikme hiç iyi olmadı, işim dolayısıyla güneydoğunun berbat bir yerindeyim bayramda memlekete gidince teslim alırım diye düşünmüştüm. ayrıca ne o öyle madem gecikme bedeli koyuyorlar onu para olarak geri versinler bize, hadi upgrade etmek istemiyorsam ben, saçmalık bu resmen

Bu konuda yapılacak bişey yok çunku sözleşme o sekilde

• beyler bir sorumn daha var, mail ile soran arkadaşlar info@monsternotebook.com.tr adresine mi yolladılar soruyu ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.