Şimdi Ara

00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Temmuz 2022; 0:21:34 >

• Q6600,3d modelleme ve oyunlarda gerçekten performans sahası geniş olan bir ürün.
    Hem P35 chipsetli,hem de uygun özelliklere sahip firewire destekli anakartlar çok az ve oldukça pahalılar.
    Asus Commando'yu incelemeni öneririm,görüşleri incelediğimde gene olarak sorunsuz bir mainboard,firewire desteği mevcut,P965 chipseti var,quad-core destekli,yanında da bir sürü ıvır-zıvır geliyor.

Ama illa P35 chipsetli olsun diyorsan MSI P35 PLATINUM Bearlake öneririm,2 adet firewire mevcut,gerçekten çok güzel bir anakart.Chip test ekibi bu anakarta 5 üzerinden 4 verdi,tek kötü yönü 4 adet SATAII girişi olması.javasjavascript:void(AddText(''))crjavascript:void(AddText(''))ipt:void(AddText(''))

• Dfi p45 anakart bulursan cpu nun anasi aglar:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ghz yapilir buyuk ihtimal g41 ile... eger islemci takoz degil ise...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oc icin p965 p35 ve p45 den bakasi yalan bosuna o anakartlara para verme

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112346625

80 e al 3.5 ghz gormen lazim en az 4ghz e kadar yolun var.

• 6 senedir 775 platformunu kullanıyorum elime geçen her işlemciye oc yaptım. OC için en iyisi p45 kartlardır. Şu an kulladığım ep45-ds3r ile q9400 ü günlük 3.8 de kullanıyorum deneme amaçlı 4.0 da test ettim. Yani demek istediğim 775 kartlarda çipset ve faz sayısı önemlidir o iki karttan iyi oc beklemeyin. OC yaparlar ama bir yerden sonra daha ilerlemezler.

Ben olsam ikisi arasında gigabyte olanını alırdım. Ama bence biraz daha bakının p45 çipsetli en az 3-4 fazlı kart için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    00:14 neşemiz
    4 ay önce açıldı
    wakeupneo...- 05:55 Sabah Kampı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca x38 chipset anakartlarla da iyi o.c olur.
  • 775'in delikanlılarından P5Q PRO Turbo ile canavar gibi OC yaparsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.