yeni işlemci aldım Q6600 yanlız aldığımda bir şeyi fark ettim aldığımda işlemci 1.8 ghz olarak görünüyordu çarpan 200*9 du neden sizce çarpanını düşürmüştür bunu merak ediyorum? neyse ben bunu optimum değerlere aldım yani normal olarak 266*9 2.4 neyse bir sorunum yok 33 derecede tıkır tıkır çalışıyo biraz oc yapmak istedim ama 2.8 ghz geçmiyo ekrana pempe pempe rekler geliyo işlemcinin sıçaklığı çok iyi maaşalah stok fanda 33 derece yani sıcaklık sorunu yok acaba psu ve anakarttan yaparmı onu sormak istedim
psu 2006 yılında alındı fristby 400watt diye yani dandik olduğunu düşünüyorum anakart ise asrock g41m-vs3 mini atx sizce sorunlarım bunlarmı arkadaşlar şimdiden herkese teşekkürler
g41m combo anakartta bende 3.08 yapabiliyorum 3.09 olmuo g41 anakartlara özelmi bu sacmalık acaba ne kadar voltaj versemde gecemedim 3.08 i arkadasa yardım edenler banada yardım etsinler bi zahmet:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme