Beyler selamlar. Önemli birşey sormam gerek. Arac 2009 model siyah S line paket bir Audı Q7. Bu aracın bagajları bagajın ordaki düğmeden otomatik kapanıyor ya? Benim aklımdan çıktığı için ben o düğmeye basmak yerine aracın bagajını bir kez sadece biraz güc uygulayarak kapamaya çalıştım. Çeyrek diyelim o kadar eğildi ve sonra düğmeyi farkedip düğmeyle kapattım. Birdaha bastım açıldı kapattım falan. Fakat kapanınca tekrar geri salıyor gibi. Bikac sefer daha denediğimde bazen saldı geriye bazen salmadı. Şimdi sorum şu; Bu aracın o bagaj zımbırtısı bu kadar cabuk bozulur mu? Audı bildiğim kadarıyla Çin malı bir araç değil. Audiden bahsedince biraz komik geliyor. Derdim büyük. Ne yapmam gerek? Veya yapabileceğim birşey var mı? Sahibi bozuk şekilde de getirmiş olabilir bilemiyorum. Veya herkes yaptı yaptı benim elimde de kalmış olabilir onu da bilmiyorum. İçim hiç rahat değil açıkcası. Birkaç tamircimi aradım o senin asılmanla olacak iş değil dediler. Çok cüsseli biri de değilim. Açıkcası çok da zorlamadım gibi. Ne olur birileri bir yol göstersin. Şimdiden Teşekkürler, takipteyim..