Şimdi Ara

Q8200 İçin Ekran Kartı Tavsiyesi - BF3 Multiplayer İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Q8200 İşlemci
    Core Contack Freezer İşlemci Soğutucum
    Gigabayte G31-S2L Anakart
    Kingston 2x2gb DDR2 800Mhz Ram
    HD 3850 512Mb 256bit ekran kartı
    400Watt Psu
    Thermaltake Armor+ Kasa

Günümüz oyunları haliyle ekran kartımı zorluyor Yeni sistem borca girecek durumum şimdilik yok. Beni 6 ay ile 12 ay arası PSU değiştirmeden idare edecek ekran kartı tavsiyeniz varmıdır? BF3 aldım ama multide sıkıntılar var oynayamadım. İnternette çok yazı okumama rağmen sonuca ulaşamadım. Maksimum 400W PSU ile 7790 kullanılabilir yazıyor. Ancak youtube vb sitelerde Q8200 stock halde 560ti, 650ti, 7850, hatta 750ti kullanan gördüm, her telden yorum yapan var ve kafam çok karıştı. Eğer işlemcim besler ise 550W Xigmatek Tauro 154TL yada sizlerin tavsiyesi var ise maksimum 200 tl yi aşmayacak PSU alarak bu ekran kartlarını düşünebilirim. 7790 fiyatı uygun 225 TL ye hepsiburada indirimi var 4 günlük. Eğer PSU değiştirmez isem, ek olarak hafta sonu indiriminden bir SSD alıp makineyi rahatlatmak istiyorum. Değerli ve detaylı yorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

• Ben şuan Q8300 ile 660 kullanıyorum ( Ti değil düz modeli ) monitör Full HD'de gayet memnunum Gerektiği yerlerde de ayar kısıp FPS kazanıyorum

Edit: sanıyorum ki birazda darboğaz oluyor. İşlemcin 2.5 Ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 23 Nisan 2014; 13:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrKeM_CtN

Arkadaşlar merhaba, sistemim emektar;

Q8200 İşlemci
    Core Contack Freezer İşlemci Soğutucum
    Gigabayte G31-S2L Anakart
    Kingston 2x2gb DDR2 800Mhz Ram
    HD 3850 512Mb 256bit ekran kartı
    400Watt Psu
    Thermaltake Armor+ Kasa

Günümüz oyunları haliyle ekran kartımı zorluyor Yeni sistem borca girecek durumum şimdilik yok. Beni 6 ay ile 12 ay arası PSU değiştirmeden idare edecek ekran kartı tavsiyeniz varmıdır? BF3 aldım ama multide sıkıntılar var oynayamadım. İnternette çok yazı okumama rağmen sonuca ulaşamadım. Maksimum 400W PSU ile 7790 kullanılabilir yazıyor. Ancak youtube vb sitelerde Q8200 stock halde 560ti, 650ti, 7850, hatta 750ti kullanan gördüm, her telden yorum yapan var ve kafam çok karıştı. Eğer işlemcim besler ise 550W Xigmatek Tauro 154TL yada sizlerin tavsiyesi var ise maksimum 200 tl yi aşmayacak PSU alarak bu ekran kartlarını düşünebilirim. 7790 fiyatı uygun 225 TL ye hepsiburada indirimi var 4 günlük. Eğer PSU değiştirmez isem, ek olarak hafta sonu indiriminden bir SSD alıp makineyi rahatlatmak istiyorum. Değerli ve detaylı yorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

hd7790 veya hd7770 al

• Cevap için teşekkür ederim.
  • hd 7790 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.