Bildirim
q8400
JACK & JONES JJOLIVER JACKET Mont Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6QH1M6X
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
q8400 olursa kesinlikle yapmaz ötekini bilemem -
Bu soruda ne kadar çözünürlükte oynadığınız önemli 1080p oynuyorsaniz sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burakhan29
q8400 olursa kesinlikle yapmaz ötekini bilemem
peki bi q8400 alsam power supply değiştirmem gerekecek yeni sokete geçmeye bütçem yok zaten monitörüm 1280x1024 q8400 alsam bulsam kaç w psu lazım olur ? -
Valla bence biraz yapar da hangi oyunda hangi çözünürlükte ne kadar yapacağını sizin daha bilmeniz lazım. oyun benchmarklarına bakın,youtubedan 7770in kullanıldığı oyun videolarını izleyin. sonuçta özellikle de işlemciye çok yük bindiren oyunlarda sıkıntı olabilir. -
hocam 1280x1024 oynayacağım zaten sorun işlemci ve güç kaynağından kaynaklı bende -
E5400 yapar ama q8400 kurtarır. Birde Bf4 ve Mantle ile kullan e5400 + hd 7770'i.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mantle şimdilik sadece bf4 birde birkaç oyunda varmış e5400 baya eskidi en azından zaten grafikte gözüm yok benim benim için önemli olan oynayış o yüzden zaten anakart g31m es2l rev2 şimdi masrafa girmek gereksiz 4 çekirdekli bir q8400 beni kurtaracakken tek sorun psu onuda hallederiz q8400 bide 7770 ghz e ne kadar psu yeter sizce hocam -
Cozunurluk cok dusuk bu yuzden hic sansi yok .Q8400 alin kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verimli 400w yeyecektir ama 0 alacakdan 550w civarı al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X