Şimdi Ara

Q8400 2.66 ghzniye 2ghz görünüyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görddüğünüz üzere 2.66 ghz olan işlemci neden 2 ghz gibi çalışıyo yada benmi yanlış anlıyorum??Bu normalmidir?hadi oc den geçtim beceremem diye girişmiyorum hiç ama bari kendi hızında bişeyde çalışsın..

Bu konu hakkında fikirleriniz söylerseniz ve yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua85 -- 9 Temmuz 2009; 19:10:59 >

• Forumda arama yaptırmış olsanız mutlaka cevap bulabilecektiniz.
    Anakartınızın SpeedStep özelliğinin açık olması sebebiyle CPU'ya yük binmediği durumlarda güç tasarrufu sağlamak için otomatik olarak sistem CPU hızını düşürmektedir.Bu özelliği anakartınızın BIOS ayarlarının bulunduğu menü içerisinde bulabilirsiniz.Eğer disable pozisyonuna getirirseniz SpeedStep özelliğini kullanamazsınız.

Tabi ben bu yorumu CPU nuzun çarpan ayarlarını kendinizin değiştirmediği ihtimali ile yapıyorum
  • arkdaşım o dediğin özelliği disabled yaptım zaten ve çarpanlarım ve fsb ayarları felan hepsi otomatikte ve şunu farkettim bilgisayar işlem yapmaya başladığında 2.8 ghz civarına çıkıyo işlemci..Biostaki bu çarpan ayarları felan otomatik olduğundanmı acaba cpu işlem yapmazken düşürüyo hızını kullanım süresini arttırmak için felan??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.