Şimdi Ara

Q8400 sistem ekran kartı önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Casper olanı tercih etmelisin, çünkü kaliteli olan o, FSP nin üretimi.

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Q8400 sistem ekran kartı önerisi böyle bir tane de Asus var Casper mi daha iyi Asus mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AHMETEMN1453 A kullanıcısına yanıt

Casper olan veya bu olabilir, keyfine göre.

2'si de iyi ancak şahsen ben'de fsp olanı, yani casper'ı tercih ederdim, çünkü Asus ürünlerine pek hazetmiyorum Q8400 sistem ekran kartı önerisi , fsp'de aktif pfc olduğu belirtilmiş, asus'ta da pcf mevcut ancak aktif, pasif belirtilmemiş v.s.

Söyledndiği gibi 2'si de işine yarar, hangisi içine siniyorsa onu tercih senin. Q8400 sistem ekran kartı önerisi 

• Aslında Q8xxx serisi işlemciler önbelleği düşük, yani ofis kategorisinde sayılan modeller, o sistemi uzun vade de, değiştirmeden kullanmayı düşünüyorsan, elindeki işlemciyi satıp yada takaslayıp 200-300TL ye Q9550~9600 gibi 1 şeyşe değiştirsen, yine 1 tık daha fazla performance kazanabilirsin.

• Conar-XP kullanıcısına yanıt

O bnmde aklıma gelmişti, işlemcisi keşke q8400 yerine 9400 fln olsaydı demiştim, sonra dün 2. el fiyatları nedir diye bakarken aşağıdaki ilana denk geldim, ilk an afalladım (çünkü başlıkta 700Wpsu+Q9550+16gb ram fln 300TL demiş,) sonra kesin haşattır bu parçalar diye açıklama kısmına geldiğimde, yazdığı fiyatla alakasız durumlar olduğunu gördüm, ama dediğin gibi 200~300 bandında Q9000 ler bulunuyor.

Q8400 sistem ekran kartı önerisi

Öyle diyorsaniz benim içime sinen de Casper olur hocam teşekkür ederim onu alıcam o zaman

Alacağım zaman q9400 bakmıştım zaten ama bulamamıştım o yüzden q8400 almıştım. Bu şekilde 1 ay kadar sonra değiştiririm muhtemelen işlemciyi de o yüzden şuan gerek yok q9400 e geçmeme

Sanırım Casper satılmış.... Bulamadım baktığım sitede bu attığım 400w yazıyor bu daha iyi değilmi +12 de çok fazla Q8400 sistem ekran kartı önerisi

Casper satılmışsa Asus u tercih edersin, bu resimdeki baya bir kıytırık duruyor markasıda bilinmeyen merdivenaltı birşey yani üzerinde yazan değerleri veremiyeceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 14 Nisan 2023; 18:2:46 >

• Ölüyü mezarından kaldırmaya çalışmayın tüm parçalar eski. Verilen tüm cevaplar ve öneriler de faydasız.

Ekran kartını önerip videolar atılmış ama test sisteminde kullanılan işlemciler q8300 değil. Valorant tamamen işlemci bazlı bir oyun. q8300'e 4090 da taksan 60 fps üstünü stabil alamazsın.

Bütçe hiç yoksa bütçe oluşturalım. Mesela bugün halka arz vardı europower büyük ihtimal 1 haftaya 500-750 bir şeyler atar. Günlük olarak iş bakabilirsin, stadyum kantinlerinde günlük 300 lira veriyorlar.

Bu sisteme harcayacağın 1 kuruş bile zarar.

• bende r7 250 var vga girişli ve ek güç kablosu yok 350 wlık psu rahat yeter. r7 250 dahil o listedeki kartlarla 2016 dan sonra çıkan hiç bir baba oyunu oynayamazsın hepsi kasar .anca 2015 ve öncesi oyunları rahat oynatır yani ps3 neslini. yada 2016dan sonra çıkan küçük grafiksiz oyunlar. valoranttada sabit 60 fps vermiyor csgo herşey lowda 60 fps veriyor. 7750 de kullandım r7 250 nin kopyası gibi bişey. senın işlemcine anca bu kartlar gider ama.

not: bu eski işlemci ve kartlar win10da oyun oynamak %20-25 performans kaybına neden oluyor. ramde daha çok gidiyor haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 14 Nisan 2023; 18:29:0 >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan valorantta 8gb ram q8400 ve R5 230 1gb ile zaten 50 60 FPS alıyorum gtx950 takınca hiç FPS artmiyacak mi yani sürekli olarak kullanmıyorum bilgisayarı günde 1 2 el CS valo atıp çıkarım en fazla

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Hatay da yaşıyorum şuan öyle bir iş imkanı yok maalesef herkes iş arıyor zaten çok zor günlük iş bulmak

Hayır hocam fps yükselmez para verip ekran kartı aldığınıza değmez bu şekilde idare etmeye devam edin.

Ben deprem illerinde yaşadığını bilmediğim için böyle öneriler sunmuştum, özür diliyorum. Allah kolaylık versin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.