Şimdi Ara

Q9550 için öneri fan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL C2QUAD Q9550 2.83GHz işlemcim için bir fan önerir misiniz?
    Bütçe en fazla 80tl falan. Overclock yapıcam ama stok fan pek iş görmüyor overclock için. Socket 775 miş sanırım. Önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

tam da 80 liraya xigmatek gaia var. bayağı güzel bi fan. para olunca ben de alcam. kullanıcı yorumları da olumlu.

edit : link

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606

77 liraya düşmüş hocam bi bak istersen.

Bu işlemci soğutucusunu x58 board'da i7 q950 1366pin (135watt'tı galiba) kullanan bi arkadaş var o.c. bile yapıyordu çok memnun. bu işlemciler wattı yüksek olan işlemcilerdir çok rahat kullanılıyor alabilirsiniz. Isı boruları da direk işlemci üzerine temas ediyor, çok iyi.

• Bu paraya çok iyi, işlemciniz 1156pin uyar. Çok soğutucu var ama bu güzel.
  • Valla şimdi konuyu açtık ama biraz boşuna gibi oldu. Bu gün şu fanı alıp taktım
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/zalman-cnps11x-extreme-cnps11x-extreme-intel-lga775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=56011#allImages

Sıcaklık değerleri şöyle:
     Q9550 için öneri fan.

Overclock yapılabilir değerler gibi geldi ama? Yazın sıcağında iyi gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Valla şimdi konuyu açtık ama biraz boşuna gibi oldu. Bu gün şu fanı alıp taktım
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/zalman-cnps11x-extreme-cnps11x-extreme-intel-lga775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=56011#allImages

Q9550 için öneri fan.

benim i7 860 stok fanla bu sıcaklıkta. anakart ve diğer bileşenler de öyle. bence yüksek bu sıcaklıklar.

Kasa modeliniz ne Benim kasa mı biraz ufak kaçıyor nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Q9550 için öneri fan.

benim i7 860 stok fanla bu sıcaklıkta. anakart ve diğer bileşenler de öyle. bence yüksek bu sıcaklıklar.

xigmatek. modeli asgard II pure black edition 500W

Hmm Bakalım yarın bi' kasanın ön taraftaki fan için birşeyler yapıcam. Önünde HDD olduğundan hava alamıyor kasa pek ordan. Üstte bir yere koycam HDD ama fazla ısınma yapmaz heralde? Orda bir zımbırtı var onu çıkartıp kasanın içine hava doğru düzgün gitsin diye uğraşcam Bi' de ekran kartına termal macun sürcem yarın bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Q9550 için öneri fan.

xigmatek. modeli asgard II pure black edition 500W

Hmm Bakalım yarın bi' kasanın ön taraftaki fan için birşeyler yapıcam. Önünde HDD olduğundan hava alamıyor kasa pek ordan. Üstte bir yere koycam HDD ama fazla ısınma yapmaz heralde? Orda bir zımbırtı var onu çıkartıp kasanın içine hava doğru düzgün gitsin diye uğraşcam Bi' de ekran kartına termal macun sürcem yarın bakalım

ekran kartına ben de macun sürecem de tırsingen. ekran kartım çok çılgın ısınıyor. bu arada yan kapağı açık tutun yaz boyunca bence. ve ekran kartına değişik soğutma sistemleri düşünüyorum. türk işi. buz kalıbı falan. nem kaptırmadan soğutacak birşeyler düşünüyorum. sizin var mı öyle bildiğiniz türk işi soğutma sistemi ?

Valla aklıma gelen yok. Ekran kartını yenileyecem gerçi ama ay başına kadar idare etmem lazım bunla. Az önce rekor kırdım BF3'de 1.5dk sonra reset attı ısınmadan o derece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.