Şimdi Ara

QArkadaşlar 2. El ps2 alıcam YARDIM PLS:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden tşk ediyorum .)
    arkadaşlar ps2 alıcam 2. el temis az kullanılmış bir iki aday war. Ancak aklıma takılan 1-2 sorun war lütfen yardımcı oluN!!!
    1. Aldığım cihazda nelere dikkat etmeliyim?
    2. Cihazın gözünü test etme şansım war mı? Yada ne kadar kullanılmış veya ne kadar ömrü kalmış bunları bilmemiz mümkün mü?
    3. bulduğum bi cihazda chip takılmamış yani sanırsam korsqn cd takılmamış. Buda az yıprandığı anlamına gelir sanırım. Peki şimdi ben hangi chipi taktırayım sizce. ( Bu arada istanbulda bu işi nereden kaça mal edebilirim.)

İlgilenen arkadaşlara paylaşımları için çok tşk ederim.

Bu arada oyunda tavsiye edebilirsiniz!!!

• 1) Genel olarak makineyi güvendiğin bir esnaf varsa kontol ettir. Yoksa al konsolu dene çalıştır. Oyunları dene bakalım lensi ne durumda bu çok öenmli 2.elde

2) Ömrünü bilemezsin ama dediğim gibi lensi test etmelisin

3) Şu an kesene uygun birçok chip var eğer chip takılmamşış ve oyun oynanmamışsa lens büyük ihtimal tertemizdir ve uzun süre rahatça oynayabilirsin anlamına gelir...
  • 1. En önemli unsurlardan biri kalın kasa, ince kasa olayı. Kalın kasaların avantajı ısınma sorunu olmaması, ama incelere göre daha eski olduklarından, bulduğun daha yıpranmış olabilir. Çipinin markası da önemli tabi

2. Lens inin yıpranmış olup olmadığını değişik media larda test ederek sende tahm,in edebilirsin.

3. Bence fiyatlar bu kadar azalmışken cipsiz almaktansa, biraz araştırıp iyi olduğunu düşündüğün yıpranmamış bir aleti tercih etmen, maliyetini baya azaltır
  • Bu saatten sonra Slim kasa almak daha mantıklı tabi ama şöyle de birşey var. Ben konsolu bilinçli bir şekilde 3 yıl kullandım ve lazerde herhangi bir tekleme bile yoktu. Ama makineye toz bile aldırmadım o derece temiz kullandım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.