Şimdi Ara

Qashqai Cam Düğmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracım 2011 qashqai platinum modeli. Şoför tarafı 4lü cam kaldırma düğmesi bozuldu bunu yan sanayi bir 4lü düğme ile değiştireceğim internetten düğmeyi temin edeceğim satıcılar ile iletişime geçtim ama kafamdaki soru işaretlerine çözüm bulamadım. Araca sonradan takılan cam kaldırma modülü var kapılar kilitlenince açık camları sırayla otomatik kapatıyor ve bozulan 4lü düğme grubu ile sorunsuz çalılıyordu, şimdi alacağım yan sanayi düğme grubu ile de sorunsuz çalışır mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum saygılar... Qashqai Cam Düğmesi

• Evet çalışır eğerki modül cam tuşlarıyla birlikte bozulmamışsa, sen sadece açma kapama switchleri değiştirmiş olacaksın.
  • Teşekkürler Storm sürücü tarafı düğmesi çalışmamasına rağmen cam modülü tüm camlar için şu an sorunsuz çalışıyor demek ki yan sanayi ürünle de çalışacak. Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim sağlıkla kalın...
  • Bu konuda bağlantı şeması olmadan birşey söylemek zor. internet'e QQ ile ilgili bu sorunu yaşayanların olup olmadığını öğrenmek lazım.

Çünkü cam modülü de bozulmuş olabilir, eğer tuş takimi(orijinal fabrikasyon) bozuldu ise, fabrikasyon bir parcanin neden bozulduğunu da anlamak lazim.

Eğer standart bir ariza ise internet'e birileri yazmıştır.
  • Aslında bu fabrikasyon parça biraz da benim yüzümden bozuldu sert çektiğimizde camın kendinden kalkması gerekirken kalkmıyordu uğraşırken hasar verdim parçaya
  • Cam kaldırma modülü orjinal switch içindeki bir entegre veya devreyle uyumlu çalışıyorsa ve bu tan sanayi parça ile uyumlu çalışmazsa sıkıntı olacak ama düğme grubunu sadece basit bir anahtar olarak görüyorsa o zaman sıkıntı olmayacak. Düğme grubunu soketlerinden ayırınca kaldırma modülü devre dışı oluyor.
  • Merhabalar yan sanayi düğmeyi ankaradan aldım ve cam kaldırma modülü çalışıyor bilgi paylaşınca güzeldir cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.