Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.084
Cevap
293
Favori
1.839.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhabalar ..sonunda QASHQAI 2.0 DCI PLATINUM 4X4 AT(CAM TAVAN) beyaz siparişimi verdim hatta 2-3 hafta oldu ..araç elime 20 şubat gibi gelecek inşallah..ama ben yine de dayanamadım şimdiden sizlerle paylaşmak ve burdaki değerli yorumlarınız için teşekkür etmek istedim..gerçek bu aracı almamda çok büyük etkiniz olduğunu da bilmenizi istedim..

herkese iyi forumlar ve tekrar teşekkürler..
  • 2008 NISSAN Qashqai 2.0 Tekna Executive 4x4 CVT almayı düşünüyorum. Araç benzinli. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
  • umarım benim sorulara da cevaplar gelir
  • Öncelikle hayırlı olsun diyelim.Aracınızı aldığınızda yaptırmanız gereken birkaç konuya değineyim sonra bizim gibi sıkıntı çekmeyin.Birincisi araç lastik havaları 45 psi geliyor onları uygun değere dusurtmeden yola çıkmayın.İkincisi (benımkıde platınum donanım) arka amortisorler muhtemelen problemli gelecektır.Ses yapıyor değıştirilmesini talep edin.Aracımda arka taraftan gelen ve bulunamayan bır tıkırtı vardı.Dün sevis dısı kendı ustamla baktık.Şu koltuk altında ekstra bır aparat var yıne oymuş gibi gorunuyor.Vidalarının elle cevirilecek kadar bos olduğunu ve sıktığını soyledi usta.Şimdilik ses gitmiş gibi.İnşalah gitmiştir.Yani bu aparat ses yapabiliyor. Bilginize!
  • arkadaşlar merhaba...2010 model 6000 km de dci visia araç almak için kaparo verdim...aracı nissan özel servisine gösterdim...kaportada sorun olmadığını söylediler...aracın altına baktıpımızda usta bunu yetkili servise gösterin dedi...normal nissanlardaki işçilik kalitesi yok dedi...kapı altlarındaki siyah kaplamalar soyulmuştu...Ayrıca aracın altında pütürükler vardı...Usta hiç qashqai altına bakmadım dedi...Yetkili servis expertiz 200 lira...aracı kullandım sıfır kokusu duruyor...Kafam karıştı...Alttan pert olabilirmi diye..aracı takata 44 e alıyorum...Acil yardımlarınızı bekliyorum...

Sizin araçlarınızda böyle bir sorun varmıdır???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolleteral

1) tekna cam tavan almak istiyorum exe ve plt seviyeleri ile arada 4-6000 tl fark var donanım farklarını da biliyorum bu parayı vermeye değer mi? çok riskli araba kullanmıyorum arada sırada devreye girecek bir esp anhtarsız kullanım bir navigasyon müzik sistemi bana vazgeçilmez gelmiyor........
    2)ingilterede makyajlı modeller ortaya çıktı beklemeye değer mi
    3)tercihim dci 1500 motor, micra ve note da çok memnun olduğum seçenekler, kuşkum performans konusunda, qq için 106 ps 240 tork yeterli midir en azından ford focus dizel performansı alınır mı
    4) son olarak boyum 185 cm şoför mahallinde bir sıkıntı yaşamadım ancak arka koltuklar biraz bana sıkışık gibi geldi kullanımda sıkıntılar var mı, (note modelinde arka koltuklar yayla gibidir belki bunun etkisi)

Sayın kolleteral,
    1.5 dCi tekna kullanıcı olarak, nacizane ESP ı bulunduğunuz yerin iklimine ve aracınızı kullanacağız yerlere göre oldukça faydalı olmakta ,
    navigasyon olayını navigssyon cihazları ile de çözülebilir
    her yeni çıkan model bir önceki modelin önüne geçmektedir.
    1.5 dCi performans olarak çok yüksek performans lar beklerseniz belki ihtiyacınıza cevap vermeyebilir ama 240 nm 'lik tork kendisini kullanımınıza göre belli etmekte,
    arka koltuklar bence oldukça yeterli ( cam tavan değil )
    renk bence siyah veya beyaz, ben aldığımda sadece mevcut siyah vardı , ama siyahta asi şehirli için gerçekten asil bir renk...
    --------------------
    Sayın fun shui aracınız şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,

---------------------
    Sayın kenkimog, Nissan arazi araçları konusunda da başarılı modeller geliştirmekte, memnun kalacağınıza eminim, bildiğim kadarı ile 2.0 dizel,dolayısı ile daha yüksek torku var ( 320 Nm)

---------------------
    Sayın invisibleagle, "normal nissanlardaki işçilik kalitesi yok dedi" Qashqai motor altı son derece güzel bir şekilde kamufle edilmiş ben o konuda bir şey olabilirmi pek bilemiyeceğim ama , kapı altında bulunan siyah kaplamnın bir kısmı benimde soyuldu ve neden ve nasıl olduğu konusunu anlayamadım
    aracın plakasını TRAMEr'den sorgulatabilirseniz belki bir bilgi verebilir.

• tarcinbey 2.0 benzinli yok mu? aracın 2.0 benzinli olduğu yazıyor.4x4 44.000KM de 45.000.TL istiyorlar. Bana fiyat v 2.0 benzinli artı ve eksileri konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Birde İstanbul içi kullanımda 4x4 almalımıyım QQ nin 4x4 olmayan modellerinde kar performansı nasıl.2.0 Benzinli çok mu yakar?
  • Sayın kenkimog,
    2008 modellerde 2.0 benzinli mevcut , Nissan Qashqai 1.6 lt ve altı benzinli SUV’lar arasında ortalama 6.7 lt/100 km tüketen aracın 2.0 CVT modeli, 2.0 lt’ye kadar olanlar arasında lider: 8.3 lt/100 km. (http://www.maxicep.com/motorlu-tasitlar-ve-modifiye/40-otomobilin-yakit-tuketimi-186266.html)
  • merhaba,

aracım 35000 km oldu, 15000 km civarında amortisörlerden (4 ünden de) gelen lakırtı benzeri ses sebebiyle servise gitmiştim, amortisör başlarının temizlendiği söylenmişti ve ses kaybolmuştu.

35000km de aynı sesler tekrar oluştu, benzeri durum yaşayan var mı ? kalıcı olarak bu sesleri yok etmek mümkün mü

teşekkürler
  • Cevabınız için teşekkür ederim Tarcınbey......Sizin soyulan kısım kapı altlarında siyah yumuşak plastik kaplama gibi olan yerler mi acaba??Benim alacağım araçta da plastiğin soyulduğu yerlerde astar boya veya kaporta rengi bi renk açığa çıkmış..sizin de böyle mi acaba?
  • quote:

merhaba arkadaşlar ben de bu ay nissan qq dizel almayı düşünüyorum kısmetse ; yıllardır nissan kullanıcısıyım ilk arabam sunny idi, primera, altima gibi modelleri de kullandım şu an note dci kullanıyorum eşimde de micra dci var :) nissan kalitesi konusunda en ufak bir şüphem yok. servislerinin yetersizliği gerçektir ve fiyat politikaları, ve pazarlama stratejileri tamammen amatördür bilemiyorum bu belki de tc için geçerli ama öyle..........
    gelelim sizden yardım istediğim konulara, 1) tekna cam tavan almak istiyorum exe ve plt seviyeleri ile arada 4-6000 tl fark var donanım farklarını da biliyorum bu parayı vermeye değer mi? çok riskli araba kullanmıyorum arada sırada devreye girecek bir esp anhtarsız kullanım bir navigasyon müzik sistemi bana vazgeçilmez gelmiyor........
    2)ingilterede makyajlı modeller ortaya çıktı beklemeye değer mi
    3)tercihim dci 1500 motor, micra ve note da çok memnun olduğum seçenekler, kuşkum performans konusunda, qq için 106 ps 240 tork yeterli midir en azından ford focus dizel performansı alınır mı
    4) son olarak boyum 185 cm şoför mahallinde bir sıkıntı yaşamadım ancak arka koltuklar biraz bana sıkışık gibi geldi kullanımda sıkıntılar var mı, (note modelinde arka koltuklar yayla gibidir belki bunun etkisi)
    vereceğiniz cevaplar beni çok yönlendirip yardımcı olacaktır cevaplandırırsanız çok sevinirim şimdiden tşkler birde renk konusunda yönlendirmeye açığım

Sn kolleral servis konusunda soylediklerinize katılıyorum. sorular içinse bence;
    1- ESP bence cok onemli..zaten durmadan devreye girecek kadar tehlikeli arac kullanıyoranız aman derim..kırkı yılda 1 devreye gırme durumu olsa bile hayatı bir tehlikeye karsı onlem..sonucta bu araclar yuksek araclar dikkat.
    2- Aracın onuyle ilgili cok sıkıntınız(ben ilk zamanlada onunu beğenmiyorudum) yoksa beklemeye değmeyebilir. forumda sayın mvdr'nin detaylı 2 aracı karşılaştıran mesajları mevcut olmalı. hatırladığım kadarıyla fazla bir değişiklik yoktur(önü hariç)
    3- sadece 2.0 dci motor için cok cok memnum olduğumu soyluyeblirim..yuksek torque. aracı almadan test surusunde cok ısrar etmişlerdi..haklılarmış..
    4-arka koltuklar sıkısık.uzun boylular için sıkıntılı olur ama on rahat

• Makyajlı nissan qashqai için ingiltere sitesine yeni animasyonlu video eklenmiş

Nissan
    Nissan™ Official UK Website | Discover Our Full Vehicle Range
    http://www.nissan.co.uk/#vehicles/crossovers/qashqai/experience/dynamic-safety

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 8 Şubat 2010; 2:46:54 >

• bedirhan208 ve fun shui arkadaşlar,

Hoşgeldiniz, arabalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • peki qq için normal lastik hava değerleri nelerdir?
  • Bir haber vereyim sizlere.

Bugün bankaları taşıt kredisi kampanyaları konusunda rahatsız ettim. Akbank'ın şu sıralar direk olarak Qashqai araçlar için %0'dan başlayan faiz seçenekleri varmış.

3 ve 6 aylar için %0 faiz sunuyor (ki bence bu kadar kısa süre pek uygun değil sanki). Epey karışık bir tabloları var. Vade süresi ve kredi miktarına göre değişik şartları mevcut.

Kampanya ne kadar sürer bilemiyorum ama meraklıları gidip sorabilir.
  • verdiğiniz cevaplar için çok tşk ederim, çok yakında makyajlı modeller piyasada anlaşılan bayilerin ellerinde model ve renk yok çok az araba var, yeni gelen modelleri bekleyebilirim; nisan gibi yeni siparişleri alıyorlar,
    bugün tekrar bayide inceledim cam tavanda arka koltuklar boy olarak sıkıntılı diz mesafesini de çok yeterli bulmadım ama arabanın albenisi bunu gözardı etmeme sebep oluyor; yine de cam tavan benim için ilginç; dci 1500 motor için önceliğimiz performans değil ekonomi olacak; sanirım exe ve plt dan uzak kalıp, beyaz renk seçeneğini ön plana alcağım bir miktar daha düşünüp karar alacağım..........
  • quote:

verdiğiniz cevaplar için çok tşk ederim, çok yakında makyajlı modeller piyasada anlaşılan bayilerin ellerinde model ve renk yok çok az araba var, yeni gelen modelleri bekleyebilirim; nisan gibi yeni siparişleri alıyorlar,

Nisan gibi yeni siparişleri alıyorlar demişiniz ?
    Acaba bu makyajlı kasa için mi yoksa şuanki kasa için mi ?
  • bana kesin olmamakla birlikte nisanda gelecek araçların makyajlı kasa olacağını çünkü ellerinde araç kalmadığını ingiltereden yeni üretim geleceğini söylediler ancak bir miktar fiyat farkı bulunabileceği de olasıdır,...........
  • Bu güzel haber için teşekkürler.
    Eğer nisan da sipariş verebileceksek düşünmeden bu araçı sipariş vereceğim.İnsallah geçikmez olmaz.
    Bu arada fiyat farkına gelince tahminimce 1000euro civarı fark olucak.İngilteredeki fiyat farkını baz alırsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Bu güzel haber için teşekkürler.
    Eğer nisan da sipariş verebileceksek düşünmeden bu araçı sipariş vereceğim.İnsallah geçikmez olmaz.
    Bu arada fiyat farkına gelince tahminimce 1000euro civarı fark olucak.İngilteredeki fiyat farkını baz alırsak

Bence ingiltere baz alınacak bir örnek değildir diyeceğim.

Fakat Qashqai firmanın amiral gemisi özelliğinde, herhalde kendi bindikleri dalı kesmezler :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.