Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.095
Cevap
294
Favori
1.840.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manager79

quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Bu güzel haber için teşekkürler.
    Eğer nisan da sipariş verebileceksek düşünmeden bu araçı sipariş vereceğim.İnsallah geçikmez olmaz.
    Bu arada fiyat farkına gelince tahminimce 1000euro civarı fark olucak.İngilteredeki fiyat farkını baz alırsak

Bence ingiltere baz alınacak bir örnek değildir diyeceğim.

Fakat Qashqai firmanın amiral gemisi özelliğinde, herhalde kendi bindikleri dalı kesmezler :)

Şuanda satışta olan başka bir ülke yok.Sadece ingilterede satışa sunuldu ve orada eski kasa 14.300 euro iken yeni kasanın fiyatı 15.300 euro(başlangıç fiyatları).Dolaysıyla tahmin yapmak gerekirse bu tahmin için elimizde başka seçenek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 9 Şubat 2010; 0:07:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manager79

quote:

Bu güzel haber için teşekkürler.
    Eğer nisan da sipariş verebileceksek düşünmeden bu araçı sipariş vereceğim.İnsallah geçikmez olmaz.
    Bu arada fiyat farkına gelince tahminimce 1000euro civarı fark olucak.İngilteredeki fiyat farkını baz alırsak

Bence ingiltere baz alınacak bir örnek değildir diyeceğim.

Fakat Qashqai firmanın amiral gemisi özelliğinde, herhalde kendi bindikleri dalı kesmezler :)

Şuanda satışta olan başka bir ülke yok.Sadece ingilterede satışa sunuldu ve orada eski kasa 14.300 euro iken yeni kasanın fiyatı 15.300 euro.Dolaysıyla tahmin yapmak gerekirse bu tahmin için elimizde başka seçenek yok

ingiltere, euro para birimine geçmeyip kendi para birimi olan pound'u (sterlin) kullanıyor. 1 pound yaklaşık 1.14 euro.

Yeni QQ'lar icin yalniz ingiltere'de degil ispanya ve almanya'da da on siparislerin alinmasina baslandi. Henuz hic bir ulkede yeni QQ teslimati yok. Resmi tarih 1 mart 2010. (ingiltere icin)

fiyat farkı eski QQ'lar elde kalmayana kadar devam edecektir. Yoksa eskileri kim alır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 9 Şubat 2010; 12:27:54 >

• Merhaba arkadaşlar qq dci visia ile aranıza katıldım...araçta aux var ama girişini bulamadım.ayrıca cd dinlerken kendi kendine radyoya geçiyor..sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisibleagle

Merhaba arkadaşlar qq dci visia ile aranıza katıldım...araçta aux var ama girişini bulamadım.ayrıca cd dinlerken kendi kendine radyoya geçiyor..sebebi nedir?

Aux girişi, kol dayama kapağını kaldırdığınızda, geriye doğru bir mini jack girişi olan yerdir.

CD dinlerken, radyoya geçmesi büyük ihtimal TA modunun açık olmasındandır. TA'yı de-aktif hale getirirseniz sorun çözülecektir.

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 9 Şubat 2010; 20:16:29 >

• visia modelinde de aynı yerdemidir acaba?ben navigasyon aletimi bağlamayı düşünüyordum.eğer orda ise camdan oraya kablo yetşmez..işime gelmedi bu iş :)Ta modunu sabah denerim.teşekkürler...
  • quote:

visia modelinde de aynı yerdemidir acaba?ben navigasyon aletimi bağlamayı düşünüyordum.eğer orda ise camdan oraya kablo yetşmez..işime gelmedi bu iş :)Ta modunu sabah denerim.teşekkürler...

Navigasyon aletini ön camın ortasında doğru koyuyorsanız, Yaklaşık 2-2.5 metrelik bir çift erkek mini-jack uçlu kablo ile merkezi havalandırmanın içinden geçirip, el frenin altından aux girişine ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 9 Şubat 2010; 21:41:06 >
  • evet çok parlak bir fikir...Aracı daha yeni aldım...Modifiye merakı da var.18 jantlarım hazır...Blow off takmak istiyorum acaba takılırmı buna??
  • Merhaba;

Ben de QQ Platinum siparişimi verdim, 22 Şubat gibi teslim alıcam sanıyorum. Bu forumun inanılmaz etkisi oldu karar vermemde. Artısı ve eksileriyle sonunda almaya karar verdim. Herkese katkıları için çok teşekkürler. Eksileri düşününce aklıma en çok takılan konu çalışmayan bir navigasyona para vermek oluyor. Bu konu ile ilgili bir çözüm üretebilen var mı acaba? Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
  • quote:

evet çok parlak bir fikir...Aracı daha yeni aldım...Modifiye merakı da var.18 jantlarım hazır...Blow off takmak istiyorum acaba takılırmı buna??

Rodajı atlatın, birkaç bin km yol yapın, araçta bir problem çıkmazsa taktırabilirsiniz. Turbo dizel QQ'ya blow off ilginç olur hem de turboyu zorlamalardan korur. Bir de servisinizden garanti ile ilgili bir problem çıkar mı onu da sorun.
  • Arkadaşlar Merhaba
    Ben de Bursa dan katılıyorum aranıza. Dün itibariyle 1,5 DCI GÜMÜŞ visia siparişi verdim 100 tl kapora da verdim fakat burada okuduğum yorumlardan makyajlı kasayı bekleme konusun da epey ttereddütlüyüm bu konuda siz ne dersiniz.
  • Zaten sipariş sırasında beyaz ve siyah renk tercihimize olumsuz yanıt vermişlerdi. Bu renkler için nisan ayına kadar beklenilmesi gerektiği belirtildi. Şimdi sizin yorumlarınızdan da anladığıma göre makyajlı modeller de nisan gibi gelecek sanırım
  • mevcut kasanın ön farları bence daha güzel, yeni kasada bir eksiklik var sanki

iç göstergeleri de beğenmedim, vw grubundan direk kopyalanmış gibi duruyor, tiguan ya da jetta göstergeleri gibi olmuş, direksiyonu vs aynı tutunca bütünlük bozulmuş

umarım arka tekerlek yuvalarından ve motordan 4000 devir sonrası gelen ses yalıtımını çözmüşlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastx -- 10 Şubat 2010; 11:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastx

mevcut kasanın ön farları bence daha güzel, yeni kasada bir eksiklik var sanki
    ..........................

Ne zamandır bunu yazmayı düşünüyorum ama arkadaşlar şöyle güzel böyle güzel diye yazınca herhalde bana öyle geliyor diyerek yazmamıştım. Hislerime tercüman olmuşsunuz. Her zaman zevkler farklıdır tabii ki ama bende böyle düşünüyorum. Makyajlı kasadaki ön farlar küçülmüş, incelmiş ve sanki arabanın önden heybetli görüntüsü kaybolmuş daha sıklım püklüm bir hal almış gibi geliyor bana.. Şimdiki kasadaki ön farlar yenisine göre hem daha geniş hem de yukarı doğru ilave uzantısı var, bu da arabaya bana göre daha heybetli daha yukarıdan bakan bir görünüm sağlıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Ne zamandır bunu yazmayı düşünüyorum ama arkadaşlar şöyle güzel böyle güzel diye yazınca herhalde bana öyle geliyor diyerek yazmamıştım. Hislerime tercüman olmuşsunuz. Her zaman zevkler farklıdır tabii ki ama bende böyle düşünüyorum. Makyajlı kasadaki ön farlar küçülmüş, incelmiş ve sanki arabanın önden heybetli görüntüsü kaybolmuş daha sıklım püklüm bir hal almış gibi geliyor bana.. Şimdiki kasadaki ön farlar yenisine göre hem daha geniş hem de yukarı doğru ilave uzantısı var, bu da arabaya bana göre daha heybetli daha yukarıdan bakan bir görünüm sağlıyor..

Ege ben de katılıyorum. Ayrıca arka farlarda da Beyaz geçiş çok hoş durmamış.

• Merhaba,

Ben Eylül ayında Platinum aldım. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Navigasyon konusunda daha önce de belirtmiştim. Ürünü bana satarken zaten Navigasyon'un Türkiye'de aktif olmadığını ve olacağına dair de bir taahütlerinin bulunmadığını belirtmişlerdi. Dolayısıyla aslında Navigasyon olmayacağını bilerek aldık ve ekstra da bir ücret ödemedik Navigasyona.

quote:

Orijinalden alıntı: Axidaddy

Merhaba;

Ben de QQ Platinum siparişimi verdim, 22 Şubat gibi teslim alıcam sanıyorum. Bu forumun inanılmaz etkisi oldu karar vermemde. Artısı ve eksileriyle sonunda almaya karar verdim. Herkese katkıları için çok teşekkürler. Eksileri düşününce aklıma en çok takılan konu çalışmayan bir navigasyona para vermek oluyor. Bu konu ile ilgili bir çözüm üretebilen var mı acaba? Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

• işte bu yüzden Nissan Türkiye kılını kıpırdatmıyor navigasyon konusunda. Ne gerek var şimdi bir yazılım firmasıyla anlaşıp binlerce lisans almaya; araç nasılsa satılıyor öyle ya da böyle

Yapmayın arkadaşlar... Benim aracımda "multimedia" denen connect yoktu zaten, beni etkilemiyor ama hakkınızı arayın. "multimedia sistemi" deniyorsa bir şeye, bir şeyler yapmalı. Video oynatmıyor tamam ama sadece mp3 çalabiliyor diye "multimedia" olmaz bir cihaz. Navigasyon özelliği varsa bu alette baskı yapmalısınız. Ya anlaşsınlar bir firma ile, harita versinler; ya da kilidi kaldırsınlar herkes kendi başının çaresine baksın. "Var ama kullandırtmam" felsefesi çok yanlış. Bunu kabullenmiş olmanızı anlayamıyorum...

Kolay gelsin...

quote:

Orijinalden alıntı: byrock

Merhaba,

Ben Eylül ayında Platinum aldım. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Navigasyon konusunda daha önce de belirtmiştim. Ürünü bana satarken zaten Navigasyon'un Türkiye'de aktif olmadığını ve olacağına dair de bir taahütlerinin bulunmadığını belirtmişlerdi. Dolayısıyla aslında Navigasyon olmayacağını bilerek aldık ve ekstra da bir ücret ödemedik Navigasyona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Eski QQ'ın dominant ön farları, çevik ve büyük bir araç hissi veriyor. Bu görüntü, Binek+SUV melezliğinde SUV'a daha yakın bir izlenim yaratıyor. Yeni QQ'ın ön farları daha şık görünse de, aracın karakterini binek tipine yaklaştırıyor. Yeni QQ daha bir hanım arabası olmuş gibi. Eski QQ daha bir sert karakterli ve sadeydi, yenisi ise biraz süslü ama daha şık olmuş.
    Eski QQ'ın arka farlarını görünüm olarak yeni QQ'a göre daha çok beğensem de, eski QQ'ın gece arkadan görünüşü çok zayıf kalıyor. Yani iki kırmızı kare ışık özellikle kötü hava şartlarında öndeki güçlü etkiyi aratıyor. Silik bir izlenim veriyor.

Yeni QQ'ın en güzel tarafı, eski QQ'da var olan olumsuzlukların düzeltildiğinin taahhüt edilmesi. Umarım uygulamada da iddia edildiği gibi olur.
    İçeride bulunan yeni gözlerin fiyatı uygunsa kendi aracıma da uygulamayı düşünüyorum. Özellikle otopark çıkışı, kaybettiğim park biletinin haddi hesabı yok. Telefonumu koyacak yer bulamamak ise ayrı bir konu.

Sonuç, eski QQ'ı hala beğeniyorum, yeni QQ'ı ise ek özellik ve iyileştirmelerden dolayı kıskandım. Ama far ve ön tampon tasarımlarını (fonksiyonel olarak daha başarılı olsa da) beğenmediğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 10 Şubat 2010; 19:15:55 >

• QQ'ın küçük kardeşi, Nissan Juke'un tapteze resmi fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 10 Şubat 2010; 19:29:42 >

• Nissan Juke iç mekan fotoğrafları.

• Nissan Juke teknik bilgiler,

Biri turbo, 2 benzinli motor 1.6 lt, ve 1.5 turbo dizel motor seçeneği var.
    Benzinliler 117 ve 190 hp (evet doğru okudunuz yüzdoksan beygir) gücünde. Dizel 110 hp gücünde.
    Benzinlide CVT otomatik şanzıman ve manuel şanzıman seçeneği varken, dizel de sadece manuel seçeneği mevcut.
    190 hp'lik versiyonların dışındaki motor seçeneklerinde yalnız önden çekiş sistemi kullanılırken 190 hp'lik versiyonda hem önden çekiş hem de 4x4 çekişli model seçeneği sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 10 Şubat 2010; 21:56:58 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.