Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (768. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.115
Cevap
299
Favori
1.843.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemal Cetin

2016 QQ 1.2 ile aranızdayım.
    Hayırlı olsun kaç km kaç liraya aldın boya değişen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 45 bin de, tramer kaydı var, yandan hasar almış, 4 parça boyalı, ekspertiz de sıkıntı çıkmadı, 155 bin TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Cetin

Teşekkür ederim, 45 bin de, tramer kaydı var, yandan hasar almış, 4 parça boyalı, ekspertiz de sıkıntı çıkmadı, 155 bin TL ye aldım.
    Fiat çok iyiymiş güle güle kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Fiat çok iyiymiş güle güle kullanin

Alıntıları Göster
    Eyvallah çok teşekkür ederim.
  • Merhaba Qashqai modellerinde Tekna paket ve üzerinde Akıllı Çarpışma Önleme Sistemi, Akıllı Sürüş Kontrolü, Akıllı Yol Kontrolü, Çarpışma Uyarı Sistemi (Nesne Algılama),Trafik İşareti Tanıma Sistemi ve Şerit Takip Asistanı donanımları 2017 ile mi yoksa 2018 model yılı ile mi standart geliyor acaba. Eski broşürleri bulmaya çalıştım. İlan açıklamaları karışık veya hatalı olabiliyor. 2018 Tekna'da bunlar kesin var gördüğüm kadarıyle ve sadece sürücü yorgunluk tespit yok. 2017 Tekna için tam emin olamadım. Ama broşüre göre yok gibi duruyor. 2017 Premium Pack'te var sanırım. Ama ilanlara yazanlar oluyor. Ayrı paket olarak eklenebiliyor muydu acaba o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 16 Eylül 2020; 17:55:58 >
  • Arkadaşlar 2016 qashqai 1.6dci Aracım çalıştırdıktan sonra frene basılı olduğu halde vites Topuzu takılı kalıyor bazen 1dakika içinde bazen 2-3 dakika içinde düzeliyor sebebi nedir bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı cevaplarsanız mutlu olurum teşekkür ediyorum

• İyi Günler Herkese 2020 1.3 Sky Pack için onerebileceginiz koltuk kılıfı var mı ?
    Krom Aksesuar olarak da Alabileceğim site var mı bildiğiniz güvenilir
    Birde Kış geliyor 17 inç 215/60 kış lastiği hangisini önerirsiniz Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mugokral

İyi Günler Herkese 2020 1.3 Sky Pack için onerebileceginiz koltuk kılıfı var mı ?
    Krom Aksesuar olarak da Alabileceğim site var mı bildiğiniz güvenilir
    Birde Kış geliyor 17 inç 215/60 kış lastiği hangisini önerirsiniz Teşekkürler
    Nokian wetproof muydu neydi tek geçerim tabi biraz mesarifli

• Arkadaşlar Nissan Qashqai 1.6 benzin+BRC LPG li aracım var. Araçta sürekli yanan turuncu renkli motor ışığı vardı, LPG den olabileceğini düşünerek BRC servisine götürdüm ama katalizör uyarısı dedi arızayı silmesine rağmen bir süre sonra tekrar verdi. Acaba sıkıntı tam olarak nedir, benzer bir durum başına gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

• _fark_ _ kullanıcısına yanıt
    grupta konu hakkında bilgi vardı.https://www.facebook.com/groups/2457598584561251/

Ben özet olarak şöyle söyleyeyim. Katalitik konvertör yüksek sıcaklıktan eridiyse tıkanıklık sebebiyle ışık yanar.
  • Merhabalar
    2020 1.3 benzinli aracın gerçek yakıt tüketimi nedir? Fabrika verisi değil de kullanıcı tecrübesi paylaşılırsa çok memnun olurum.

Alakasız arabalar olacak ama qashqai ve civic arasında kaldım ikisinden birini tercih edeceğim.
  • Sorularınıza ait bir çok cevabı bu linkte bulabilirsiniz...https://www.facebook.com/groups/2457598584561251/

• Arkadaşlar j10 cam tavanlı aracıma,araç üstü çadır koymak istiyorum ama çıta takılamıyor sanırım nasıl bir çözüm bulabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 model aracım için fotosunu da alta eklediğim, arka orta (bagaj kapağının üstündeki) stop led arıyorum ancak bir türlü çıkmasını bulamadım. Burada yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mete

2015 model aracım için fotosunu da alta eklediğim, arka orta (bagaj kapağının üstündeki) stop led arıyorum ancak bir türlü çıkmasını bulamadım. Burada yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

Orjinalini sordun mu servise ne istiyirler

servis uçmuş, mümkünse çıkma bulmaya çalışacağım...
  • 2020 Nissan Qashqai 1.5 skypack otomatik şanzıman araç aldım. Aracı alalı 1 ay oldu ve 1.300 kilometrede. Aracı aldığımdan beri start stop hiç çalışmadı. Servise götürdüm bir sorun yok dediler. Ama hiç çalışmaması normal değil. Bana yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: celaall

2020 Nissan Qashqai 1.5 skypack otomatik şanzıman araç aldım. Aracı alalı 1 ay oldu ve 1.300 kilometrede. Aracı aldığımdan beri start stop hiç çalışmadı. Servise götürdüm bir sorun yok dediler. Ama hiç çalışmaması normal değil. Bana yardımcı olabilecek var mı?
    Acele etme çalışır tecrübeyle sabit

• Arkadaşlar bende hafta içi 1.3 skypack otomatik alıyorum led far taktırıp sonuclarını yazabilecek arkadaş var mı? Bayi fanlı taktırmayın dedi birisi ile görüştüm fanlı taktırmak daha iyi dedi.
    Nasıl bir tecrübe. Her şartta kullandım arabayı ama çalışmıyor. Sizin ne kadar sonra çalıştı

• 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.