Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (807. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.235
Cevap
306
Favori
1.850.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a herkese, 2021 sonrası Yeni kasa veya makyajlı 2024 kasa qashqai düşünüyorum, 2018 superb araçtan geçeceğim. Nissanda hibrit - normal motor nasıldır ? Cvt şanzıman şikayeti olanlar var mı ? Düşük kmlerde 30 50 70 bin bakımlarında yüksek bakım ücreti isteyen parçalar kronik sorunlar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silveraction kullanıcısına yanıt

Çok fazla trim sesi var diyen kişinin bir Qashqai sahibi ve kullanıcısı olmadığını sanıyorum.

Bu konuda da şimdiye kadar trim sesi şikayeti fazla duymadım.

Qashqai memnuniyeti oldukça yüksek bir araçtır, memnun kalacağınızı düşünüyorum.

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    Vallahi ustadim almadan canimi sıktılar, cuma günü nasipse alacagim inşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun. 2021 Skypack Plus, 3.5 yıldır kullanıyoruz. 40 bin km oldu. Trim sesi falan yok. Bakım harici servise gitmedi.

Bu arada 2.30e'ye geçeceğimiz için bizim araç da satılık (İlan no: 1232455366).

• çok tşk ederim,Allah nasip ederse cuma günü satışı alacağım.Hepimiz kazasız belasız sürer inş.Size de hayırlı olsun.2.30 benim de aklımdaydı inanın,felaket güçlü ama içi dar geldiği için terch etmedim yoksa 2.300 e o performans hiçbi arabada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silveraction -- 17 Mart 2025; 17:34:23 >
  • Arkadaşlar dün yazmıştım diye hatırlıyorum ama yanlışlıkla sildim herhalde. Skypack için serviste elektrikli bagaj yaptıran var mı? sizce mantıklı olurmu ve tahmini ücret ne olur. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vertas V kullanıcısına yanıt

hocam ben sormuştum ama saçma sapan bi fiyat verdi özel servis,dedim kolum mu kopacak yaptırmadım

Hocam ne kadar fiyat verdiler yakın zamanda mı? bayide yaptırmayı düşünüyorum fikir olması açısından soruyorum

• Hocam benden 15 e yakin fiyat istedi, motosiklet de kullanıyorum o paraya kask aldım 😝

• N connecta alacaktım bayiler imamoglu olayı nedeniyle kur farkı var deyip geçen hafta 1790 a fiyat aldığım yerde şu anda 1900 çekiyorlar !!!

Dizaynpack alacağız bunların ekonomi politikaları yüzünden hiç içime sinmeyen bir paket

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Hocam n-connecta ile designpack arasındaki farklar nelerdir? Sitesinde bulamadım. Designpack yada skypack var sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birber80 kullanıcısına yanıt

skypackten farkı sadece 18 inch jant deniyor . Arada daglar kadar fark var baz paket designpack alınacak bir araç değil hiç aklımda yoktu

1 hafta 100 bin tl mi çaldılar kim sorumlusu bunun acayip sinirliyim bu ülkede bu paralara araç almakta enayilik zaten

Euro hiç kıpırdamadı bile nerdeyse hepsi çakal

Hocam hangi ildesiniz? Tek renk fiyatı mı çift renk mi 1900? Daha hafta içi tek renk 1850 diyordu istanbul bayileri.

• birber80 kullanıcısına yanıt

N-Connecta ve Skypack arasında sadece jant farkı var. DesignPack baz paket olduğundan N-Connecta ve Skypack paketine göre çok boş hocam.

• kettle K kullanıcısına yanıt

istanbulda sordum bu hafta 1790 gri n connecta 2025 tek renk , imamoglu olayları nedeniyle kur arttıgı için 1900 tek renk dedi biri digerlerş 1950 dedi

• AIK kullanıcısına yanıt

aynen çok boş paket alınacak gibi değil

• Euro 1 ayda yüzde 8 arttı arkadaşlar,nasıl artmadı diyorsunuz ? Böyle durumlarda ihtiyacınız birşey varsa hemen almanızı tavsiye ederim.Asıl siz bayram öncesini görün...

1 ayda değil son dört günden bahsediyoruz.

• N connecta modeli bir daha gelmeyecekmiş engelliler için getirilmiş nasıl iş bu anlamadırm bayi satarken sorun yaşarsınız dedi. Skypackten farkı 18 incj jant değil mi sadee dedi evet dedi

• 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.