Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (808. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.234
Cevap
306
Favori
1.850.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kimse sorun yaşamaz bence, skypack diye ilana koyulur 18 jantlı modeli denir olur biter hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kettle K kullanıcısına yanıt

bencede . çift renk farkı ne kadar biliyormusunuz ?

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbul bayiden bugün aldığım fiyatlar sizin için aldım. 1850 tek renk 1870 çift renk son 1 2 araç dedi temsilci. Benim aldığım bayide araç bitmiş başka bayiyi aradım. Ciddiysen özelden atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kettle -- 24 Mart 2025; 15:47:58 >
  • kettle K kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• bugün araçlara ciddi zam geldi,tekrar enflasyon başladı.Göreceksiniz faizler de yine artacak

• FatalERROR! kullanıcısına yanıt

Bu gerçek mi? Yanlış görmüyorsam herhangi bir folyo veya jelatin yok. Direk ekranın kendisi çizilmiş. bu hale nasıl gelir 5 ayda inanılmaz.Normalde ekran koruyucu kullanmam ama bunu görünce aracı teslim almadan önce ekran koruyucu almaya karar verdim tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçende bir arkadaş araç alırken hediyeler aldım dedi neler aldı acaba ? Bu kadar para veriyoruz birşeyler versinler kauçuk paspas bile veriyorlar 3 krsluk şeyler bagaj havuzudur paspastır , basit bir boya koruma yaptır en azından

• onderalcar O kullanıcısına yanıt

selamlar araçla beraber hediye ne verildi acaba bagaj havuzu, paspas, boya koruma gibi

• Arkadaşlar merhaba,geçen hafta aracı satın aldım ve 2 şeyi çözemedim.1. bzim araçta uzun farlar kendi kendine karşıdan gelen aracı tanıyıp bölgesel kapatabiliyor mu? 2. ise anlık yakıtı napsam bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada araç skypack.

• silveraction kullanıcısına yanıt

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bu forum başlığı biraz ölü sanırım pek cevap veren olmuyor. Ben de skypack aracımı dün teslim aldım. Biz yeniler yardımlaşalım :) 1. Sorunuz ile ilgili skypack donanımda bölgesel kapatma yok maalesef sadece uzun kısa arasında geçiş var araç tespit ettiği zaman. Anlık yüketim konusunda ise sanırım bu özellik yok ama akşam bakarım bulabilirsem haber veririm. Bu arada araca herhangi bir ppf kaplama seramik kaplama vs yaptırdınız mı

• Teşekkürler hocam,evet forum ölü gibi :) Ben kaplama yapmayacağım çünkü fahiş fiyat çekiyorlar,onun yerine heralde 100 kere yıkama -temizlik yaparım.Hatta bayramdan sonra otomatik köpük makinaları var 2/3000 tl civarı.Onlardan satın alacağım.Köpüğü kendim yapacağım şampuan ile ve sadece opette suya para veriririm.Yıkamacıların dandik şampuanına 500-700 tl vermektense kendim kalitelisini alırım.Bugün Nissana uğrayıp ne varsa soracağım zaten.

Köpük makinesinin linki varsa memnun olurum. Kolay gelsin

• Anlık tüketimi kadran ayarlarından ayarlayıp koydum ama şimdi nasıl yaptım anlatamam. Tüketimi rakam olarak değil de böyle statüs bar olarak gösteriyor. Oradan da anlık tüketiminizi anlıyorunuz ama tam rakam olarak değil.

Far olayıda bende var. Premium paket. Far kolunda düğme var basınca adaptif far a alıyor. Ama gündüz far ihtiyacı yokken aktif edemiyorsunuz. Karanlıkta far ihtiyacı varken aktif hale getirebilmiştim. Öyle kalmış aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torice -- 29 Mart 2025; 13:57:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de arastirmadayim, alirsam size de haber vereyim.

• Merhaba arkadaşlar, yeni bir SUV araç alma arefesindeyiz , bunlardan biri de qq olabilir.
    Ancak hangi model hangi paket ona karar veremedik içlerinde en sorunsuz belirtir misiniz?
    En az 2017 olacak şekilde bakıyoruz.

• torice T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu arabada anlik yakit sadece bar olarak var, sanirim iyi yaktığı için bu yola gitiler 😀 Far olayini da çözdüm dediginiz gibi, gece yolda ise yarıyor. Sanirim Platinum pakatte daha gelismis bu ama emin degilim. Su an tek sikayetim bozuk yolda ön göğüsten trim sesi geliyor. Ilkini buldum hemenn, multimedia ekrandan geliyor, elimle ileri ya da geri baski yaptığımda geçti. Demek ki orasi hallolur. Bir ses daha var ama emin olamadim sanki torpidodan geliyor. Hatta youtube da bir video buldum, kullanan beyefendi torpido altina birkaç kagit press yaparak kesmiş. Ben de oyle yaparak deneyeceğim.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle guncel modeli tavsiye ederim yeni satin alan biri olarak çünkü bu sanziman en puruzsuz olani ve extra yalitim var bir onceki nesile göre. Alman arabalarina göre yalitimi en yakin kesinlikle Nissan. Ben skypack aldım çünkü hem deri koltuk sevmiyorum hem de Tr paketi gayet dolu, sadece head up display olsun isterdim .

Teşekkür ederim ancak bütçe malesef aşıyor ,Max. 2020-21lere bakabiliyorum şuan için. 1.2ler mi 1.5ler mi kararsızlığı var

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 3 aydır 2021 1.3 DCT SkyPack Plus var. Donanımı da konforu da gayet iyi. Yakıtı beklediğim kadar yüksek değil. Bozuk yollarda çok olmasa da 1-2 yerden trim sesi geliyor. Tabi 2018 Léon’dan geçmiştim ve o uzun yolda daha keyifliydi. Ama genel olarak tavsiye edebilirim. Sorunuz olursa da yardımcı olabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Profarma ile faturanın aynı olması gerekmiyormu 9500 tl eksik fatura kesildi. Trafik işlemleri içinmiş yinede bu para çıkmaz arkadaş opelden aldı profarma ile fatura ile aynı idi Fordtada aynıydı Nissan neden boyle yapıyor

• 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.