< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (810. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler deneyeceğim hemen…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayram arefesinde 2025 design pack alarak ben de aranıza katıldım. Evin ikinci aracı olacak, eşim kullanacak daha çok. Çok yol yapamadım araç ile ama genel olarak beğendim aracı. Yakıt konusu beni biraz düşündürdü ama rodaj vs tamamlanınca sanırım normale dönecektir. En boş paketi olmasına rağmen beni/eşimi tatmin etti özellikleri. Herkese güvenli sürüşler dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de yeni aldim skypack, 2500 km oldu. Her aksam yalandan geziyorum 😊 En son yakaladığım deger 5.9 lt. Bu arac bu motorla sehir ici 9 alti cok zor. Rodaj bitince belki yarım litre azalir. Zaten anlık yakit da yok bu arabada, sanirim millet kafaya takmasin diye bu yola gittiler. 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam güle güle kullanın. Evin ikinci aracı olduğu için ayda maksimum 1000 km yapılacak. Önceki aracımız da yakıt konusunda oldukça cömert olduğu için yormaz 9 litre 😊
Önümüzdeki haftalarda bagaj havuzu, cam filmi, kaput filmi vs yaptırmayı düşünüyorum Ankara’da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknlmh -- 1 Nisan 2025; 14:0:23 >
Hayırlı olsun öncelikle. Yakıt konusunda ben de biraz sizin gibi düşünüyorum ne yazık ki.
Yeni araçla beraber kitapçık vs geliyor mu? Ben göremedim de
Kitapçık yok hocam sordum, artik e broşür var. nissan qashqai e broşür
Bu adresi kullanin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silveraction -- 1 Nisan 2025; 20:7:13 >
Qashqai için :
Seramik kaplama
Ppf kaplama
Ön iki cam için cam filmi kaplama
Fiyatları alan oldu mu?
Hocam ben de ilk sizin gibi ön iki cama film kaplama yapacaktım. Kimle görüştüysem arkalarda orijinalinde karartma olduğu için sadece önlere yaptırırsanız renk farkı kötü durur dediler. Öyle olunca 4 cama film yaptırdım arkalara da daha açık tonda film uygulayınca renk tonu birbirine uydu. Arkalara da yaptırmanızı tavsiye ederim. 10 yıl garantili ürüne 2.500₺ dedi pazarlıkla 2.000₺'ye yaptırdım.
-
Hocam teşekkür ederim yanıt için.
Bunu düşüneceğim ben de
Diğer dediğim şeyler için fiyat aldınız mı hiç?
Hocam seramik kaplama hiç düşünmedim açıkçası çok faydasının olduğuna inanmıyorum. Geçici gibi geliyor. PPF daha koruyucu. PPF için de 40k-100k arası fiyat var. Dikkat etmeniz gereken ilk şey TPU olması sonrasında da işçiliğin ve yaptırdığınız yerin sağlam olması. Ben hala yaptırmaya karar veremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 4 Nisan 2025; 0:28:25 > -
Hocam ben de ppf mevzusuna biraz uzağım. Mersin’e geldim bu işlerle uğraşan esnaf bir komşu ile bayramlaşıyoruz. Ppf mevzusunun çok sıkıntılı olduğunu özellikle motor kaputuna yapılan bir uygulamanın gerek hava sıcaklığı gerekse de motorun ısınması ile kaputa neredeyse yapıştığı ve çıkarmanın çok çok zor olduğunu söyledi.
Seramik kaplama veya boya korumaya şundan dolayı sıcak bakıyorum: hem yaklaşık ppf’in 1/5 fiyatına uygulanacak , araç yeni olduğu için çabuk bir etki gösterecek hem de yağmurlu aylara girdiğimiz için her yağan yağmur kaportada izler bırakmaya başladı, en azından boya korumadaki su itici uygulama etkisi ile bu durumun aracı daha az kirleteceğini düşünüyorum.
Pek referans değil ama Mersin’de seramik kaplama için 8000 fiyat aldım. Würth marka ürün kullanımı ile.
Ankara’ya dönünce orada da araştırıp camla beraber yaptırmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 4 Nisan 2025; 11:57:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Fiyat olarak evet hocam dediğiniz gibi fakat değer mi o fiyata yine soru işareti
4-5 ay sonra aynı olacaksa çok da bir mantığı yok gibi geliyor.
-
Hocam Ankara’da nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz? Ben hem Qashqai için hem de diğer aracım için yaptıracağım.
İyi bir seramik kaplamanın 1,5-2 sene aracı götüreceği kanaatindeyim. Ankara ‘dan fiyat alamadığım için henüz net bir kıyaslama yapamıyorum.
Ppf ile ilgili bmw forumunda şöyle yazmış birisi:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160931961
Henüz almadım hocam alınca haber veririm buradan!
Siz aldınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 4 Nisan 2025; 12:53:45 >
Yarın fiyat alacağım bir kaç farklı yerden Hocam. Yazarım ben de
Vay be, araba 2 milyona dayanmis, bugün bayi 1.990 fiyat verdi skypack icin . Zam yansimadan hemen almak en doğru iş oldu su döviz arttığı hafta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silveraction -- 4 Nisan 2025; 15:3:9 >
Mersin-Ankara 490 km yolu 6.8 ortalama ile geldim dün. Ort. hız 100km/s civarı.
Seramik Boya koruma için de bir tanıdık 12 dedi, bir yer de 15. Fiyatları bir arkadaş aldığı için yer konum şuan belirtemiyorum.
Netleşince yeniden yazarım.
merhabalar biri 3 biri 5 yasinda 2 cocugum var. mevcut golf 7.5 aracimiz kucuk gelmeye basladi ben de c-suv bakmaya basladim. qq tip olarak vs hosuma gidiyor fakat bagaj konusunda biraz tereddüt edyirum, diger c-suv'lara nazaran daha küçük gbi sanki bagaji uzunkuktan da dolayi sanirim diger araclar genelde 4.50m uzeri qq ise 4.42m. katalogda 500lt diyor bagaja ama alttaki duzenleyiciler ve pandizot haric tabii. siz ne düşünüyorsunuz, bagaj size yetiyor mu? 1.33T platinum paket düşünüyorum zira epower olanlarda ve 20" lastik olan bagimsiz süspansiyon versiyonlarda bagajdan yiyor sanirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dev48 -- 8 Nisan 2025; 15:53:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X