Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (809. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.230
Cevap
307
Favori
1.850.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trafik tescil + mtv

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kettle K kullanıcısına yanıt

Opelden astra aldı arkadaş profarma ile aynıydı sıfır araç alırken sozde bayi odüyor derlerdi bize odetiyorlar paspas dahi vermediler

Aracı MG HS de var bizde onunla karşılaştırayım

Farları rezalet otesi , şerit takip gece sıkıntılı şeritleri gormuyor bazen hafif yagmurda vardı gerçi

Bir sürü para ver elektrikli koltuk bile yok araçta kotü yanlarından biri

Bunun haricinde yakıt MG den çok daha iyi 360 kamerası MGM den iyi vites geçişleride oyle

Nissan batarsa ne yaparız diyebu araçları degerleri ne olur düşünmeye başladım

Nissan sayfasında kimse yazıyor pek satış yok anlaşılan itroen C4x e baktım vızır vızır sayfa ki aracın boya ve motor sorunları olduğu soyleniyor fiyatıda bizim araçlara gore çok ucuz ve araç çok daha dolu

Aldığımıza pişman olmayız umarım

• Merhaba. Konuyu aracı aldıktan sonra gördüm 😄

2025 platinum paket alarak aranıza katıldım. 3-4 gündür kullanıyorum aracı. Yeni araç almanın verdiği sevinçten midir bilmiyorum ama çok seviyorum aracı 😀
    Tek yadırgadığım konu: araçta sürüyle donanım var akıllı bagaj bile var ama kaputun bir süspansiyonu yok, demirle tutturuyorsun kenara. Bir de motor koruma için bir koruyucu aparat olmasını beklerdim.

Biz bayiden kauçuk paspas harici bir şey almadık.

Boya koruma veya ppf konusunda kararsızım fazla durunca da boyaya zarar verdiği konuşuluyor.

Bagaj havuzu için de bayiye tekrar soracağım hediye vermezse hb sitesinde 800tl civarında mecburen alacağım oradan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Sürdükçe daha çok seveceksiniz   Corolla 2021, Mokka 2023'den sonra yeni kasa Qashqai bana çok iyi geldi. Maşallah 2 aydır memnunum. Öneri olarak sunabilirim ben dışardan alüminyum yan basamak taktırdım hocam güzel oldu. Paspas için sahler, bagaj havuzu için de rizline tercih ettim.

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey olmaz hocam merak etme. Ayrıca Qashqai ismi artık Nissan'ın bile önüne geçmiş, hem dünyada hem Türkiye'de kabul görmüş bir model. Türkiye'den çekilen markaların ya da modellerin araç değerleri çakılıyor mu? Eleştirmek için söylemiyorum ama PSA grubuyla Nissan araçlarının tokluğunu bile kıyaslayamazsın. Bir önceki aracım Opel Mokka'ydı. Boyası rezaletti. 1 yıllık araçta boya kuş pisliğini görür görmez dökülüyordu. Süspansiyondan aracın haberi yoktu. Ben makyajlı kasaya 2 aydır biniyorum ama önceki modellerin videolarını izledikçe yeni makyajlı kasayla birçok geri bildirimi alıp hayata geçirmiş adamlar. Özellikle yalıtım konusunda baya bir ilerleme kaydetmişler. Kısacası arz-talep her ne kadar önemli olsa da günün sonunda her şeyin adil değeri vardır ve bunu korur. O konuda endişeniz olmasın.

• AIK kullanıcısına yanıt

paspas sahler ve bagaj havuzu rizline sipariş geçtim dün araştırdım en iyisi onlar dediğiniz gibi

opel ve citroen in boyaları rezalet , 50 binde triger değişme olayı cabası . Kalitesi gayet iyi duruyor. Ama farları çok ama çok kotü hiç aydınlatmıyor Quasqahinin

Aynen hocam o tarafta yağlı kayış mevzusu harbiden can sıkıcı. Gece uzun yolda deneyimlediniz mi hocam farları? Ben farları uzun-kısa otomatik yaptım uzun yolda bana Mokka'ya ve Corolla'ya göre baya iyi geldi. Sizin önceki araç neydi acaba?

Hocam sizin araçta mı acaba sorun var,farları gayet iyi,hatta ben golften geçtim ki onun farları çok iyidir.Yukarıdaki arkadaş gibi ben de otomatik yaptım kendi ayarlıyor zaten,acaba sizin farlar ayarlarda en altta mı kaldı? Bence kontrol edin.

• silveraction kullanıcısına yanıt

en alta ayarlamışlar en yukarı 3 e kaldırdım yine aynı çok net degil farları tekrar bakayım ayarlara

Sizin bayi mtv de ödemediyse kalan 9500 için size fatura sunmak zorunda hocam. Peşini bırakmayın. Size o 9500 ün hesabını vermek zorundalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler hocam. Dediğim gibi memnunum şuan için.
    Aldığınız bagaj havuzunun linki var mı ben de sipariş vereyim? Bir de 2 tane düzenleme aparatını çıkarmadan taktınız sanırım. Çoğu model öyle satılıyor sanırım.

Araçla ilk uzun yoluma çıktım. Henüz 550 km falan oldu araç 😀
    Ortalama tüketimi atıyorum. 110-130 arası değerlerle çok ara hızlanma yapmadan elde edilen değerler. Zamanla daha iyi değerler olacağını düşünüyorum. Şuan için biraz fazla sanki.

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

• Bir de uzun yolda güvenlik sistemlerini kapatmadan gitmek gerçekten büyük sabır gerektiriyormuş ve anladım ki o sabır bende yokmuş 😀

Valla ben o aparatları çıkardım hocam onlarsız bagaj daha geniş oluyor :D

Ben alt bagaj havuzu seçtim, üst seçince boşta ölü alan kalıyor öyle olsun istemedim.

https://www.n11.com/urun/rizline-nissan-qashqai-2022-sonrasi-alt-3d-bagaj-havuzu-8783231?magaza=bizymo

Bu da paspaslar

https://www.n11.com/urun/nissan-qashqai-2021-sahler-oto-paspas-ozel-premium-seri-9232626?magaza=sahler

Bağaj havuzunu bayi hediye etmişti. Kauçuk paspası ben de sahler aldım 2 ay önce. Memnunum. Bence güzel ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torice -- 31 Mart 2025; 8:30:52 >
    Teşekkür ederim hocam.
    Paspası bayiden aldık da bagaj havuzu alamadık.
    Peki 2 oynar aparatı çıkarınca direkt oluyor mu bg havuzu yoksa plastik parçalardan da çıkarıyor musunuz kenardaki?

Kenardaki plastik parçaları çıkarmadım ben hocam, çıkıyor mu denemedim de :) çıkıyorsa daha iyi bence :D

Bilmiyorum hocam sordum sadece, en ufak bir fikrim yok 😀

Çıkmasa biraz absürd duracak gibi de ondan sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Bilmiyorum hocam sordum sadece, en ufak bir fikrim yok 😀

Çıkmasa biraz absürd duracak gibi de ondan sordum.

Eyvallah hocam :) hayırlı olsun tekrardan. Keyifli sürüşleriniz olsun.

• Eşimin 2016 Skypack’ini geçen hafta 2025 Nconnecta ile yeniledim…Araç oldukça sessizleşmiş,izolasyonu iyileştirilmiş;özellikle motor sesi…Tabi eski motor 1.2 115hp idi ve yetersizdi;yeni 1.33 158hp motor kasayı rahat yürütüyor,bu izolasyona da dolaylı yansımış-araç bağırmıyor… Kapıların ön açılıp kapanmasında arge yapılmış,gayet tok hisli,arkalar sanki eskisi gibi hafif…Arka havalandırma kanalı eklenmiş…keyless artık kapı koluna dokunmaya gerek kalmadan yaklaşıp uzaklaşınca da işini yapıyor…Cam düğmeleri plastikti,metalik olmuş…Ses sistemi zaten iyiydi,o da iyileştirilmiş gibi geldi…Jantlar 17” idi,bunda 18” olmasına rağmen konfor daha iyi diyebilirim…
    Kötü diyebileceğim tek şey;eski kasada zaten yoktu gerçi:) “trafik levha okuma sistemi”…Araca her bindiğinizde kapatmak gerekiyor,bu da sinir editor gerçekten…Sanırım yasa gereği böyle ama bir şekilde çözmek lazım bunu…Bu konuda fikri olan varsa çok makbule geçer…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 1 Nisan 2025; 9:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.