Şimdi Ara

Qashqai mı?Corolla mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • qashqaiın farları aynı corolla versonunkilere benziyor
  • herkes qashqai demiş bence de qashqai ... ama corollanın yeri apayrı ... aynı paraya verilecekse qashqai ...
  • Kaşkayi
  • alaksz bi kıyaslama olmus biraz.Qashqi ile versoyu kıyaslamak daha dooru olurdu.
    bildiim kadari ile qashqai euro n cap dan rekor bir puanla 5 yildiz almişti.
    ancak corolla nın da artilari fazla.
    iki kıyaslama biraz yersiz olsada genel mantık da toyota ile nissan ın bariz farkları vardır zaten.2 side japon olmasina karşin nissan daha sert,daha sağlam,daha oturaklı araçlar yapar.
    toyota ise daha pratik,daha sorunsuz,malzeme kalitesi nissan dan genelde dusuk ancak ulkemız adinda kullanım alanı ve 2.el gibi degerleri daha ustun araçlar yapar.
  • nissan harbi prestijli bi marka
  • ikisi aynı sınıftamı be önce ona karar verin
  • elma ile armutu kıyaslamak cok sacma ayrıca kaşkayi:) alırsan elinde patlama olasılığı cok yüksek ayrıca aynı sınıfta araclar değil verso ile kıyaslaman lazımki o zaman verso cok daha kalite bi arac bide arkadasın biri corolla cok yakıyo demiş 2006 corolla ile en fazla 7.5 yaktım 1yılda şehir içi ankarada ayrıca yeni corollanın motoru hangi aracta var(civic haric) ve ne kadar test okuduysam yada cnn türk teki deneme sürüşünde de izlediğim herkes aracn işcliğinin cok iyi oldugunu ve malzeme kalitesinin iyiliğinden bashediyo amma camur atmışlar nyse bu arada kaşkayi:) de 1.6 115 hp motor var corolla 124 hp motor var ve kaşkayiden en az 2-3 litre az yakar en az 20-30 metrede fark atar :) bide ben 1 tane kaşkayi:) gördüm henüz bence corolla cok daha mantıklı bi secenek
  • yeni corolla çok çakma bir araba bildiğimiz fransız tasarımı.

zaten bundan önceki kasadada yol tutuş problemi vardı.

toyota kendi kendini bitiriyor.

nissan kesin daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wlancome

Qashqai corolladan cok daha kaliteli ve havalı

corolla ise kalitesi diğer rakiplerine göre kötü ,işçilik hatası cok olan dizaynın bulunmadıgı bir model

dostum sen neye göre işçiliği kötü diyorsun anlam veremiyorum ben daha hiçbir corolla da kapı kollarında direksiyonda yada ön gögüste çatlama dökülme görmedim ama vw olsun ford olsun fiat olsun hep 2 seneden dökülmeye başlıyor.

ayrıca sınıfları çok farklı @selim82 arkadaşımızın dediği gibi kıyaslanacaksa verso ile kıyaslansın bu araç kaşarkaymış mı neyse ismi ve 2 sene sonra bu topic hala burada kalsada bi daha yorumunuzu alsam sizlerin hangisi üstünmüş hangisinin işçiliği kötüymüş. nissanın işçiliğini (kaşkayi için konuşuyorum) görmedim ama corollanın işçiliğ çok güzeldir.

• ya form bu işte herkes yazıyo ne kadar test okuduysam yada izlediysem ki kendimde bindim plazada işçilik ve malzeme cok iyi deniyo kaşkayi nasıl biirine tavsiye edeyim kaşkayi kocaman arac ama 10 hp zayıf daha fazla yakacağı garanti 2, elde elinde patlıycağıda garanti corolla cakma bi arac demiş japon dostu ama dünya onun gibiş düşünse en cok satan arac olmazdı su anda sınıfında en iyi arac corolla ve focus kaşkayi:) ile corollada kıyasalanmaz ama kıyaslasan bile bicok yönden cok daha iyi cıkcağına eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Kaşkayın satış hedefi yıllık 1500 sanırım,alınırsa 4 çekeri alınmalı bence..

• kaşkay c sınıfına değişik bi alternatif arayanlar için ideal bi araç. corolla daha iyi bana göre. adı bile yeter kaşkaya.
  • bir Qashqai kullanıcısı olarak tabii ki de QASHQAI süper bir araba bence tek kelime ile
  • Qashqai tek geçerim ama sınıfları farklı haksızlık oluyor corollayaalınacaksa 4 çekeri alınmalı bütçe yatmezse 2 çekerde fena olmaz.
  • bence 4 çekere o parayı vermeye değmez gibime geliyor, şu an için en mantıklısı bence benim de almış olduğum 1.6 tekna executive modeli
  • istanbul aksanı ile kaskai

antep aksanı haşa kai

ege aksanı ile keşkei

akdeniz aksanı ile ah keşke- i
  • ben olsam Qashqai'ye o parayı vermezdim hem çok pahallı kalıyor hem donanımı eksik hem de yüksek bir araç olmasına karşın içi kasvetli geliyor.
    Bir de türkiye sitesinde kalkmış arazi araçları bölümüne koymuşlar, kazık fiyatını mazur gösterebilmek için herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit

ben olsam Qashqai'ye o parayı vermezdim hem çok pahallı kalıyor hem donanımı eksik hem de yüksek bir araç olmasına karşın içi kasvetli geliyor.
    Bir de türkiye sitesinde kalkmış arazi araçları bölümüne koymuşlar, kazık fiyatını mazur gösterebilmek için herhalde.

bence araba o fiyata hiç de pahalı bir araç değil. fiyatı bu özelliklerdeki bir araca göre uygun bence. ayrıca ne donanımı eksik onu anlayamadım. sen farklı bir versiyonuna mı baktın acep? şu an kendimde olduğundan biliyorum hiç bir eksikliği yok bana göre, en azından aklıma gelmiyor

Donanımları;

ABS , EBD , Fren Destek Sistemi , ESP , 6 adet hava yastığı , Akıllı Anahtar , 6'lı Radyo-CD çalar , Cruise Control , Bluetooth , Yağmur Sensörü , Park Sensörü , Otomatik Farlar , Çift Klima , Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası , Deri Koltuk Döşemesi , Isıtmalı Koltuk , Isıtmalı ve Soğutmalı Torpido Gözü , 17" jant , Ön Sis Farı , Gövde Renginde Isıtmalı Elektrik Kumandalı ve Katlanabilir Yan Aynalar , Deri Kaplı Direksiyon Simidi , Yol Bilgisayarı , Direksiyondan Kumanda Ünitesi ( müzik sistemi , yol bilgisayarı , bluetooh ve cruise control için ) , Immobilizer , ... ve ufak tefek bi kaç donanım daha...

şimdi sence bu arabanın nesi eksik. bence çoğu arabaya göre artısı var

•  Qashqai mı?Corolla mı?

yaa şu güzelliğe bi bakın yaff... bu kadar karizmatik ve çekici bi araç Corolla ile kıyaslanmamalı bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.