Şimdi Ara

Qashqai mı?Corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konyu açma sebebim Qashqai mı yoksa Corolla mı daha konforlu rahat güvenli bir araba olup olmadığını tartışmak için bu nkonuyu açtım.
    Bence ikiside çok iyi bir araba ama ikisininde eksik bi tarıfları olduğundan eminim.Mesela Corolla'yı ele alalım.Bence iyi ama, Qashqai'ya
    kıyasla Qashqai top gibi bi araba o yönden çok iyi bence.Ama Qashqai'yın da Türkiye'ye dizeli gelmediği için yakıt bakımından biraz zayıf.Ayriyettende nissan'ın servisi her yerde yok ve yedek parçaralı biraz pahalı.

Bu Qashqai'nin resimleri

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Bunlar Corolla'nın

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Evet şimdilik bu kadar.Mesajlarınızı bekliyorum.

• qashqai toyotadan daha az yakar. ben qashqai ile 7000 km yaptım. yakınımda da toyota var. toyota çok yakıyor. yaklaşık %20
  • corollanın tasarımı qashqai den daha iyi bana göre. ayrıca corollanın içi daha ferah duruyor qashqaiden.
    ayrıca qashqai isimden kaybediyo
  • kesinlikle qashqai bence

her yönü ile qashqai corolla dan daha iyi

bence qashqai ile verso yu karşılaştırmak daha doğru olur
  • bence iki araç kıyaslanamaz bile.

ben yeni corolla elegant tiptronik (direksiyondan da kumandalı) dizel aldım. çok yakıyo diyen arkadaş neye göre söylüyor?

özellikle araç denge kontrolü (VSC yada ESP) yol tutuşunu kişiyi tehlikeli biçimde şımartacak şekilde iyileştiriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ec865

Merhaba arkadaşlar.
    Bu konyu açma sebebim Qashqai mı yoksa Corolla mı daha konforlu rahat güvenli bir araba olup olmadığını tartışmak için bu nkonuyu açtım.
    Bence ikiside çok iyi bir araba ama ikisininde eksik bi tarıfları olduğundan eminim.Mesela Corolla'yı ele alalım.Bence iyi ama, Qashqai'ya
    kıyasla Qashqai top gibi bi araba o yönden çok iyi bence.Ama Qashqai'yın da Türkiye'ye dizeli gelmediği için yakıt bakımından biraz zayıf.Ayriyettende nissan'ın servisi her yerde yok ve yedek parçaralı biraz pahalı.

Bu Qashqai'nin resimleri

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Bunlar Corolla'nın

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Qashqai mı?Corolla mı?

Evet şimdilik bu kadar.Mesajlarınızı bekliyorum.

• Kaşkayi
  • kaşarkayıyo

bu arada 2 arabada iyi araçlar seçim kişinin istediği tipe kalmış.
    konforu bana kalırsa içine binmeden bilemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı ? Corolla mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Megane mı Honda mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süre değiştirmeyip, ikinci eli düşünmüyorsan QASHQAI
  • Kaşkayın satış hedefi yıllık 1500 sanırım,alınırsa 4 çekeri alınmalı bence..
  • bence qashqai..

MPV sınıfına yeni bir soluk getirmiş harika bir araç.
  • qashqai kesinlikle
    quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

Uzun süre değiştirmeyip, ikinci eli düşünmüyorsan QASHQAI
  • İkisinide kullandım. Tercih tamamen ihtiyacınıza göre değişir. Ama ben olsam qashqai yi tercih ederim. Kullanımı çok zevkli bir araç. Cip gibi yüksek, C sınıfı araçlar kadar kulanımı kolay ve seri. Tek eksiği dizelinin Türkiye ye henüz gelmemesi ama geleceğini duydum.
    Ama toyotayıda yabana atmamak lazım çok sessiz ve oturaklı bir araba.
  • qashqai bence
  • Qashqai corolladan cok daha kaliteli ve havalı

corolla ise kalitesi diğer rakiplerine göre kötü ,işçilik hatası cok olan dizaynın bulunmadıgı bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wlancome -- 29 Ağustos 2007; 14:50:46 >
  • Kaşkayi
  • kaskayi
  • Qasqai bencede.Neden dersen corolla iyi ama dış görünüşü çoğu kişinin hoşuna gitmiyor.Qasqai ise jeep oturduğunda şöyle bir yükseklik ferahlık hissedersin.honda civic de bence corollaya göre daha iyi.
  • Qasqai her türlü daha iyi...ikisinide test ettim....
  • Kaşkay müthiş.

Corolla tipsiz çirkin bööö
  • Qasqai
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.