Şimdi Ara

QAT MS5 MUSIC SERVER incelemesi..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E-SATA kablosu ile INTERNAL HDD bağlı...
    IEEE1394 bağlantısı yok . Dışarıdan kontrol ederek cihazı DAC olarak kullanmak mümkün olmuyor eğer sorduğun buysa . HDD 'ye atıyorsun yada steam ettiriyorsun.

QAT MS5 MUSIC SERVER incelemesi.....
  • Altuğ merhaba,

Cevabını yeni gördüm, teşekkürler. İyi günlerde kullanmak nasip olsun.
  • altanpsx A kullanıcısına yanıt
    Altan teşekkürler.
  • QAT RS3 modelini CES2014 LAS VEGAS 'da Amerikalı Audiophile'lere sundu...

http://www.stereophile.com/content/qat-music-server-rs3

QAT MS5 MUSIC SERVER incelemesi.....

• Şu işi bulutdan/ana serverdan vb. yüksek çözünürlüklü dinleyebileceğimiz bir yapı kursalar da bu cihaz, program gerçek doğru içerik vs.. uğraştırmaslaar hifi meraklılarını. Yoksa var mı
  • yakında olur belkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Şu işi bulutdan/ana serverdan vb. yüksek çözünürlüklü dinleyebileceğimiz bir yapı kursalar da bu cihaz, program gerçek doğru içerik vs.. uğraştırmaslaar hifi meraklılarını. Yoksa var mı

Şu an qobuz ve tidal cd kalitesinde online stream hizmeti veriyor. Tidal yakın zamanda yüksek çözünürlük aboneliği de sunacakmış...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su Tidal app i duyar duymaz indirdim ama bulundugunuz ulkede aktif degildir ibaresi etkin ne yazik ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Su Tidal app i duyar duymaz indirdim ama bulundugunuz ulkede aktif degildir ibaresi etkin ne yazik ki.

Qobuz deneyebilirsiniz Türkiye'de aktif veya proxy server. Ben qobuz Tr de aktif değilken kullanmak istiyorum diye mail atmıştım, hem satınalma hem de stream için onay vermişlerdi. Tidalı henüz denemedim belki onlarda yapar...

• Uğur Bey merhabalar,
    QAT'nin rs3 modelini kullanıyorum vede çok memnunum ancak ne yaptımsa bir türlü WD MyCloud NAS'ım ile ikisini birbirine eşleştiremedim. Sanıyorum en son library path kısmında bir yanlışlık yapıyorum ama onunlada ilgili onlarca farklı kombinasyonu denedim genede olmuyor... Bu konda bir fikriniz var mı acaba?
    Saygılar

Ömer @HI-DEF-MAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: looz

Uğur Bey merhabalar,
    QAT'nin rs3 modelini kullanıyorum vede çok memnunum ancak ne yaptımsa bir türlü WD MyCloud NAS'ım ile ikisini birbirine eşleştiremedim. Sanıyorum en son library path kısmında bir yanlışlık yapıyorum ama onunlada ilgili onlarca farklı kombinasyonu denedim genede olmuyor... Bu konda bir fikriniz var mı acaba?
    Saygılar

Ömer @HI-DEF-MAN

Yazdığınız kişi Uğur Bey değil :)

İletişim kurmak için öncelikle nasın ismini doğru yazmanız lazım büyük küçük harf hassas.
    Sonra ip, sonra kullanıcı adı ve şifre. En sonda library path kısmına da / koyup başına nasın adını yazmadan yine büyük küçük harfe dikkat ederek yazın. Klasörün lokasyonu /wdnetcenter/Müzik ise sadece /Müzik yazılacak.

Örnek,

DiskStation
    192.168.1.20
    Admin
    Password
    /Music

Hepsini doğru yazdığınızdan eminseniz birkaç defa peşpeşe bağlan diyerek deneyin...

• Korhan cevap için teşekkürler.
    Sevgiler
    Altuğ

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Korhan cevap için teşekkürler.
    Sevgiler
    Altuğ

Rica ederim, nas kullanmıyorsunuz diye tahmin edip cevap vermiştim.

Sevgiler.
  • Öncelikle Altuğ bey sizden özür dilerim ama mevzu QAT olunca direkt aklıma Uğur geliyor)))) o yüzden böyle bir karışıklık oldu maalesef
    Korhan Bey size de ayrıca teşekkür ederim ilginizden ötürü. Bu konuyu bir türlü çözemedim ne yazıkki, akşam eve gidince sizin önerdiğiniz şekilde deniyeceğim birde library path'i...
    Ben ağırlıklı olarak //mycloud diye başlayan kombinasyonlar denemiştim, sanıyorum NAS adını yazmadan hiç denemedim. İnşallah bu sefer olacak
    Tekrar teşekkürler
  • looz L kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah ne demek ...
    Umarım denemeniz başarılı olur.

• Bazen en basit en iyi çözümdür derler ya o misal :) İkinize de teşekkürler, konu çözüldü ! /public kadar kısa bir library path seçeneğini hiç denememiştim doğrusu, hep başına birşeyler ekleyip denemiştim... Artık NAS' görüyorum, ilginize teşekkür ederim

Ömer
  • quote:

Bazen en basit en iyi çözümdür derler ya o misal :) İkinize de teşekkürler, konu çözüldü ! /public kadar kısa bir library path seçeneğini hiç denememiştim doğrusu, hep başına birşeyler ekleyip denemiştim... Artık NAS' görüyorum, ilginize teşekkür ederim

Ömer

Güle güle iyi günlerde dinleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

Uğur Bey merhabalar,
    Saygılar

Ömer @HI-DEF-MAN

İletişim kurmak için öncelikle nasın ismini doğru yazmanız lazım büyük küçük harf hassas.
    Sonra ip, sonra kullanıcı adı ve şifre. En sonda library path kısmına da / koyup başına nasın adını yazmadan yine büyük küçük harfe dikkat ederek yazın. Klasörün lokasyonu /wdnetcenter/Müzik ise sadece /Müzik yazılacak.

Örnek,

DiskStation
    192.168.1.20
    Admin
    Password
    /Music

Hepsini doğru yazdığınızdan eminseniz birkaç defa peşpeşe bağlan diyerek deneyin...

Selam Korhan Abi ben hala nası göremiyorum ya nas içinden bişey yapmam gerekiyor mu acaba

NAS
    192.168.1.21
    Admin
    Password
    /Audio

nerde yanlış yapıyorum anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: tgaripozer

quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

Uğur Bey merhabalar,
    Saygılar

Ömer @HI-DEF-MAN

Örnek,

DiskStation
    192.168.1.20
    Admin
    Password
    /Music

Selam Korhan Abi ben hala nası göremiyorum ya nas içinden bişey yapmam gerekiyor mu acaba

NAS
    192.168.1.21
    Admin
    Password
    /Audio

nerde yanlış yapıyorum anlamadım

Nasın ismi NAS mı :)

eğer tüm değerleri büyük küçük harf boşluk rakam ip doğru giriyorsan birkaç defa connect deneyebilirsin alternatif olarak nasın ayarlarından linux sharingi de aktif edip deneyebilirsin...

• sürekli deneme yapmakdan düşün işte gına geldi en kısa mantıklı o geldi eve gidince zorlayım bakalım birde Linux Paylaşım ayarlarına bakayım bakalım Synology de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgaripozer -- 28 Ocak 2015; 14:55:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.