Şimdi Ara

QAT MS5 MUSIC SERVER incelemesi..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgaripozer

sürekli deneme yapmakdan düşün işte gına geldi en kısa mantıklı o geldi eve gidince zorlayım bakalım birde Linux Paylaşım ayarlarına bakayım bakalım Synology de

ben de synology kullanıyorum, mac, windows ve linux paylaşımı açık şekilde belirttiğim ayarlar ile sorunsuz kullanılıyor. en alttaki read only tiksiz olacak bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

sürekli deneme yapmakdan düşün işte gına geldi en kısa mantıklı o geldi eve gidince zorlayım bakalım birde Linux Paylaşım ayarlarına bakayım bakalım Synology de

ben de synology kullanıyorum, mac, windows ve linux paylaşımı açık şekilde belirttiğim ayarlar ile sorunsuz kullanılıyor. en alttaki read only tiksiz olacak bu arada :)

Akşama eve gidip deneyim olmadı seni ufaktan bir rahatsız ederim abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

halletim sonunda audio küçük harfle yazıyormuşum nas da öyle ama büyük harfle yazınca oldu

• quote:

quote:

quote:

halletim sonunda audio küçük harfle yazıyormuşum nas da öyle ama büyük harfle yazınca oldu

büyük küçük harf hassas demiştim :) muhtemelen o klasör nasın arayüzünde tümüyle büyük, windowstan bakında büyük/küçük veya tam tersi olarak gözüküyor olabilir. örnek olarak ben de windows altında DISKSTATION gözükmesine rağmen nasın adı aslında DiskStation.
    halletmene sevindim, keyfili dinletiler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

büyük küçük harf hassas demiştim :) muhtemelen o klasör nasın arayüzünde tümüyle büyük, windowstan bakında büyük/küçük veya tam tersi olarak gözüküyor olabilir. örnek olarak ben de windows altında DISKSTATION gözükmesine rağmen nasın adı aslında DiskStation.
    halletmene sevindim, keyfili dinletiler...

teşekkürler

• Korhan şu SSD işine de bir el atalım uygun model ne olmalı sence? Ben sipariş veririm USA 'dan... Bu olur mu?

1TB Samsung 840 EVO Series mSATA SATA3/SATA 6.0 GB/s MZ-MTE1T0BW SSD Drive

http://www.ebay.com/itm/1TB-Samsung-840-EVO-Series-mSATA-SATA3-SATA-6-0-GB-s-MZ-MTE1T0BW-SSD-Drive-/221672775655?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item339cba1fe7

QAT MS5 MUSIC SERVER incelemesi.....

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Abi vatanda var alsaydın keske

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Alim de çalışmassa ya
  • Kendi sitesinde pek bir bilgi yok ama anladığım kadarıyla üzerinde gelen hdd aşağıdaki, dolayısı ile bu speclere uyan bir SSD mantıken kullanılıyor olmalı

http://www.amazon.com/Seagate-Enterprise-Constellation-Cache-Internal-ST2000NM0033/dp/B00A47FS92

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Alim de çalışmassa ya

http://www.webdenal.com/samsung-mz-75e1t0bw_741767.html bende bunu alayım diyorum

• tgaripozer T kullanıcısına yanıt
    Bu external sanırım ....
  • evet içerdeki disk ile aynı şekilde bağlayabiliriz ssd cok etkisi oluyor diye bir kaç arkadaşım söyledi cok merak ediyorum

Ama o zaman içeridekinden kurtulamayız ki . Amaç içerideki titreşimi ve sesi azaltmak olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ama o zaman içeridekinden kurtulamayız ki . Amaç içerideki titreşimi ve sesi azaltmak olmalı...

içerideki diski çıkarıp bunu takcaz aynı yere aynı bağlantıları kullanarak Altuğ Bey Dolayısı ile ssd ile titreşimlerden kurtulucaz

• Enteresan olan boyle cihaz yapilp en az 6000 Euro fiyat koyup. 500 USD lik Hdd koymak

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Enteresan olan boyle cihaz yapilp en az 6000 Euro fiyat koyup. 500 USD lik Hdd koymak

aynen bu konuda size Katılıyorum ama Şuda var 2 tb kapasiteyi yakalamak için belkide ssd kullanamadılar

Ustat bahane olur o dediğiniz

3 tane Hdd al 1000 USD 1.5 tb olsun
    Bu ısı yapacak makinede ne mekanik Parca ne fan olmalı nede power sub o bile dışardan olacak ki ben buna özel pil yaptırıp kullanayım

Bu konu ile alakası yok ama m2 tech Young a pil yaptırdım. Bir saatte doluyor 12 saat dinleyebiliyorsun

Normal şebeke elektriğine gore ciddi fark oluşuyor

• qat de nasıl tam bilmiyorum ancak buna benzer tasarımdaki cihazlar hem dahili ssd bulunur işletim sistemi ve media buffer için hem de arşiv için hdd. bu ne işe yarar siz bir parçayı çalmak istediğinizde hdd üzerinden parçayı ssdye açar ve hdd yi kapatır, dolayısı ile mekanik bir hareket bulunmayacak hale getirmiş ve yüksek kapasitede arşiv alanı tutmuş olursunuz. bence bunların hiçbirine girmeden eğer ethernetten stream tarafını iyi çözdüyseniz üzerinde çok minik bir ssd tutarak arşive uzaktan erişim en mantıklısı.
  • Tuğrul bizim iphone 'a da bir pil yapsan ya 2 saatte bitiyor.

Tabi işin latifesi HDD her halükarda SSD'ye göre çok daha sağlam ve güvenli ... Bu sektörde SSD deneyenler de oldu BLADELIUS gibi ama nedense çok pahalıydı beklenen ilgiyi görmedi.

Bizimkisi gene kaşıntı...
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Abi benim iphone ikisi de ahize telefon gibi

Evde koltuk yanın da prizde arabada vitesin orda kabloda. Is yerinde gene oyle iphone eski telefonlardan farkı yok ahizeli telefon

Pil olayı Dac ta guzel oldu

Ssd işine gelince kim alsa bu cihazları ve benzerlerini direk ssd takiyor
    Belki çok para ama cihaz larda uyduruk cihaz degil ki onlarda pahalı cihazlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.