Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
54
Favori
186.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uygulamayı kullanmıyorum. Eq ayarı yapınca direkt bozuluyor ses kalitesi. Anc vs ayarı için kulaklığın üzerinden ayar yapıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibariyle qcy t13 anc anlık sebepsiz kesinti yapıyor sonra kendi kendine devam ediyor. Müzik çalmaya devam ediyor ama ses yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ucuz bir Bluetooth kulaklık arayışındayım. Telefonum Resmi note 9 pro. Qcy arcbuds lite modeli benim telefona uyumlu mu acaba? Telefonumun Bluetooth özelliği 5.0, kulaklığın ise 5.3. Saçma soru oldu belki ama bu konuda çok bilgisizim maalesef. Başka kulaklık öneriniz varsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  QCY Kullanıcıları Kulübü
     QCY Kullanıcıları Kulübütrendyol.com
    Qcy ArcBuds Lite Siyah ENC Gürültü Engelleme Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/qcy/arcbuds-lite-siyah-enc-gurultu-engelleme-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-p-805422352?boutiqueId=638145&merchantId=968

Şuan trendyolda 399 liraya neredeyse bir öğün yemek fiyatına satılıyor.

Daha önce QCY deneyimim olmuştu.F/P olarak çok memnun kalmıştım.

Hali hazırda 2 tane bluetooth kulaklığım var 3. ve yedek olarak bu kulaklığı düşünüyorum.Yurtdışı hariç bu ürünün incelemesi yok.Ama ülkemizdeki genel yorumları oldukça iyi.Bizim ülkemizde lite ismiyle geçerken bazı ülkelerde QCY 27 olarak geçiyor.Kısaca tavsiye edermisiniz var mı kullanan?

• mrheadbang0 kullanıcısına yanıt

Aynı kulaklık modelinde bende aynı sorunu yaşıyorum hocam benim telefon android, iphone telefonda denediğimde bu sorun ile karşılaşmadım. Bir çözüm bulabildin mi devam mı ediyor ? telefonun markası ne ?

•  QCY Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar bu kulaklığı kullanıyorum telefonum redmi note 7, telefon ile arama yaptığımda kulaklık üzerinden konuşmak istediğimde karşı tarafa sesim 7-8 saniye geç gidiyor. Bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözebilirim bu durumu

• T13 ANC modelini Amazon'dan satın aldım. Bluetooth'a bağlanma sorunu yaşadım, ilk geldiğinde şarjı yok herhalde ondan bağlanmıyor dedim. Saatler sonra bağlanabildim. Sadece ve sadece yürüyüşlerimde müzik dinlemek için aldım, ulan yürüyüş bitiyor bu hala bağlanmıyor. Geri iade ettim, hayatımda böyle berbat ötesi bir kulaklık görmedim. Yıl olmuş 2024 şoförsüz araçlarla a noktasından b noktasına gidiyorsun, ben yolda bluetooth bağlantısı ile uğraşıyorum. iphone 13 pro

• Trendyol dan ht05 aldım siyah satıcı Trendyol, kulaklık 4.0.0 sürümüyle geldi, güzel hemen bağlanıyor kutudan kulağa yakana kadar, telefon poco x6pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.