< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
QNB Finansbank 3 adet otomatik ödeme talimatına 300 TL Parapuan (3. sayfa)
-
-
online geçiyor mu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiziki denemiştim online olarak denemedimquote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
online geçiyor mu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaş online istiyor hocam bende bulamadım gerçekten Qnb bu kafayla nasıl yaşiyor merak ediyorum. Acaba kaç maaşlı müşterisi var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam fiziki olarak bile sorunlu online olarak hiç bulamaz arkadaşquote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
arkadaş online istiyor hocam bende bulamadım gerçekten Qnb bu kafayla nasıl yaşiyor merak ediyorum. Acaba kaç maaşlı müşterisi var
Geçmiyor hocam, bende Lcwakikide kullandım kısım kısım.
-
OPET gibi büyük akaryakıt istasyonlarıni dene bide. Marketlerinden birşeyler alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala kullanmadı iseniz LCW online da puanlar gözüküyor bende sanırım orada harcayacağım. Ama unutmayın alacağınız ürünler Kart puanından pahalı olmamalı sanırım o şekilde kullandırıyor. Başka platform deneyen çalıştığını teyit eden varsa paylaşalım arkadaşlar.
3 adet talimatın 1 tanesi hesapta para yok diye ödenmemiş. şimdi kendim ödesem kampanyaya saymayacak.
son gün 29 aralık. yapacak birşey yok heralde ?
-
Geçmiş olsun hocam. Kendiniz ödeseniz bile kampanyaları bu kadar sıkıntılı bir bankadan puanı almak imkansıza yakın gibi.
-
1 kere bilmeden ödedim 1 kere de hesapta para yoktu...
Kendiniz ödediğinizde neden saymasın? Öyle bir madde yok diye hatırlıyorum şartlarda.
Ekleme: Harcayacak yer bulamadığım için ilk faturadan gelen 100TL'yi silmişler. Geri yüklemede nasıl Finansbank?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 25 Aralık 2023; 21:20:19 > -
Ben hep carrefour markette harcıyorum diğerleri zor
n 11 de kullanabilirsiniz ana sitede puan kullanımı açıklamasında detayını yazmış n11
-
2 Faturam yattı ama puan yatmadı nezaman yatıyor?
-
3 fatura ekledim iki fatura puanı yatmış puanharca uygulamasında kullanılıyor Amazon hediye kartı aldım yanmasın hiç olmazsa
Kasım ayında 3 ,Aralık ayında 1 tane vermiştim puanlar dün itibariyle yatmış. Dedim 2 tane daha ekleyeyim bu aykine ekleyince başlangıç tarihini 2 Ocak 2024 gösterince sildim verdiğim 2 talimatı. Onları da Ocak ayı kampanyasına veririm artık.
Geçen ayın vadesiz hesaba verilen talimatları ne zamana yatıyordu
1-10 Ocak yazıyor şartlarda.
Aralık ayında kampanya ile 2 ayrı hesaptan 6 fatura verdim şuana kadar yatan puan yok. Normal mi ? Sorun var diyebilir miyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X